< p>

Zakelijk VoIP-netwerk aanleggen

Voor bedrijven en overheden is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Je wilt immers geen telefoontjes van klanten missen. Voice over IP, ook wel VoIP genoemd, is daarvoor een perfecte oplossing. HostedXL is de perfecte partner voor het aanleggen van jouw zakelijke VoIP-netwerk.

Bellen via internet

Anders dan bij een traditionele telefoonverbinding bel je met VoIP via internet. De spraak wordt in kleine ‘pakketjes’ over de dataverbinding verzonden. Daarbij verbruik je minder capaciteit dan met ‘normaal’ bellen. Bovendien kun je met een zakelijk VoIP-netwerk meestal een flinke kostenbesparing realiseren.
 

Besparing tot 70%

Omdat je telefonie via een VoIP-netwerk niet verloopt via aparte ISDN- of telefoonlijnen maar via één internetverbinding, levert dat in de meeste gevallen een flinke besparing op. Zo kun je tussen vestigingen van je eigen bedrijf meestal gratis onderling bellen en bespaar je op internationale gesprekken tot 70% van de belkosten. Ook lokaal is de besparing met 30% flink te noemen.
 

Voor grote en kleine bedrijven

Steeds meer bedrijven laten een zakelijk VoIP-netwerk aanleggen. Op dit moment maakt ruim 20% van de bedrijven van meer dan 50 medewerkers er al gebruik van en dat worden er steeds meer. Omdat de hardware die je voor VoIP nodig hebt steeds goedkoper én beter wordt, is het ook voor kleine bedrijven interessant om over te stappen.
 

Meer weten?

Wil jij weten of een zakelijk VoIP-netwerk ook voor jouw organisatie interessant is? Neem dan snel contact op met HostedXL. We vertellen je graag alles over de kosten en mogelijkheden. 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo haal je het meest uit je zakelijke internet!

  Zakelijk kun je tegenwoordig kiezen uit diverse soorten internetverbindingen; een supersnelle mobiele 4G-verbinding op je smartphone, en draadloos of bekabeld internet op kantoor. Handig, want internet is tenslotte een belangrijke factor in je productiviteit en bereikbaarheid. Maar hoe haal je nu het maximale uit je internetverbindingen? Wij geven je een aantal tips.

 • Hosted telefonie verkleint de afstand tot je klant

  Als ondernemer wil je natuurlijk optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Moeilijk? Welnee. Met hosted telefonie is dit makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt geen omkijken naar beheer en ondertussen profiteer je van grote gebruikersvrijheid. Een greep uit de voordelen en hoe deze jouw klantcontact verbeteren.

 • Zo maak je een succes van mobiel werken in jouw bedrijf

  Ben je op zoek naar manieren om de tevredenheid en productiviteit van je collega’s te verbeteren? Mobiel werken kan daar flink aan bijdragen. Dat blijkt uit diverse onderzoeken, waaronder van het Leefritme Kenniscentrum. Wij geven je een overzicht van de voordelen en wat er voor nodig is om van mobiel werken een succes te maken.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!