< p>

Zakelijk VoIP-netwerk aanleggen

Voor bedrijven en overheden is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Je wilt immers geen telefoontjes van klanten missen. Voice over IP, ook wel VoIP genoemd, is daarvoor een perfecte oplossing. HostedXL is de perfecte partner voor het aanleggen van jouw zakelijke VoIP-netwerk.

Bellen via internet

Anders dan bij een traditionele telefoonverbinding bel je met VoIP via internet. De spraak wordt in kleine ‘pakketjes’ over de dataverbinding verzonden. Daarbij verbruik je minder capaciteit dan met ‘normaal’ bellen. Bovendien kun je met een zakelijk VoIP-netwerk meestal een flinke kostenbesparing realiseren.
 

Besparing tot 70%

Omdat je telefonie via een VoIP-netwerk niet verloopt via aparte ISDN- of telefoonlijnen maar via één internetverbinding, levert dat in de meeste gevallen een flinke besparing op. Zo kun je tussen vestigingen van je eigen bedrijf meestal gratis onderling bellen en bespaar je op internationale gesprekken tot 70% van de belkosten. Ook lokaal is de besparing met 30% flink te noemen.
 

Voor grote en kleine bedrijven

Steeds meer bedrijven laten een zakelijk VoIP-netwerk aanleggen. Op dit moment maakt ruim 20% van de bedrijven van meer dan 50 medewerkers er al gebruik van en dat worden er steeds meer. Omdat de hardware die je voor VoIP nodig hebt steeds goedkoper én beter wordt, is het ook voor kleine bedrijven interessant om over te stappen.
 

Meer weten?

Wil jij weten of een zakelijk VoIP-netwerk ook voor jouw organisatie interessant is? Neem dan snel contact op met HostedXL. We vertellen je graag alles over de kosten en mogelijkheden. 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!