< p>

Zakelijk VoIP-netwerk aanleggen

Voor bedrijven en overheden is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Je wilt immers geen telefoontjes van klanten missen. Voice over IP, ook wel VoIP genoemd, is daarvoor een perfecte oplossing. HostedXL is de perfecte partner voor het aanleggen van jouw zakelijke VoIP-netwerk.

Bellen via internet

Anders dan bij een traditionele telefoonverbinding bel je met VoIP via internet. De spraak wordt in kleine ‘pakketjes’ over de dataverbinding verzonden. Daarbij verbruik je minder capaciteit dan met ‘normaal’ bellen. Bovendien kun je met een zakelijk VoIP-netwerk meestal een flinke kostenbesparing realiseren.
 

Besparing tot 70%

Omdat je telefonie via een VoIP-netwerk niet verloopt via aparte ISDN- of telefoonlijnen maar via één internetverbinding, levert dat in de meeste gevallen een flinke besparing op. Zo kun je tussen vestigingen van je eigen bedrijf meestal gratis onderling bellen en bespaar je op internationale gesprekken tot 70% van de belkosten. Ook lokaal is de besparing met 30% flink te noemen.
 

Voor grote en kleine bedrijven

Steeds meer bedrijven laten een zakelijk VoIP-netwerk aanleggen. Op dit moment maakt ruim 20% van de bedrijven van meer dan 50 medewerkers er al gebruik van en dat worden er steeds meer. Omdat de hardware die je voor VoIP nodig hebt steeds goedkoper én beter wordt, is het ook voor kleine bedrijven interessant om over te stappen.
 

Meer weten?

Wil jij weten of een zakelijk VoIP-netwerk ook voor jouw organisatie interessant is? Neem dan snel contact op met HostedXL. We vertellen je graag alles over de kosten en mogelijkheden. 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Tijdig switchen naar hosted telefonie voorkomt onbereikbaarheid

  Bereikbaarheid is een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede dienstverlening. Het is dan ook niet verstandig hier lichtzinnig mee om te gaan. Bedrijven die nu nog gebruikmaken van ISDN zouden daarom zo snel mogelijk moeten overstappen naar hosted telefonie.

 • ISDN stopt: let ook op PIN en alarm!

  Per 1 september 2019 stopt KPN met ISDN1 en ISDN2 lijnen. Deze verbindingen worden door veel bedrijven niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook voor PIN en alarm oplossingen. Wacht niet te lang en stap tijdig over op een goed alternatief!

 • Switchen naar hosted telefonie hoeft niet moeilijk te zijn

  Over minder dan een jaar komt er een eind aan ISDN. Op 1 september 2019 trekt KPN de stekker eruit. Met hosted telefonie beschik je over een toekomstbestendig alternatief. En overstappen is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Doorloop de volgende 5 stappen en ook jij profiteert snel van alle voordelen die hosted telefonie biedt. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!