< p>

Zakelijk VoIP-netwerk aanleggen

Voor bedrijven en overheden is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Je wilt immers geen telefoontjes van klanten missen. Voice over IP, ook wel VoIP genoemd, is daarvoor een perfecte oplossing. HostedXL is de perfecte partner voor het aanleggen van jouw zakelijke VoIP-netwerk.

Bellen via internet

Anders dan bij een traditionele telefoonverbinding bel je met VoIP via internet. De spraak wordt in kleine ‘pakketjes’ over de dataverbinding verzonden. Daarbij verbruik je minder capaciteit dan met ‘normaal’ bellen. Bovendien kun je met een zakelijk VoIP-netwerk meestal een flinke kostenbesparing realiseren.
 

Besparing tot 70%

Omdat je telefonie via een VoIP-netwerk niet verloopt via aparte ISDN- of telefoonlijnen maar via één internetverbinding, levert dat in de meeste gevallen een flinke besparing op. Zo kun je tussen vestigingen van je eigen bedrijf meestal gratis onderling bellen en bespaar je op internationale gesprekken tot 70% van de belkosten. Ook lokaal is de besparing met 30% flink te noemen.
 

Voor grote en kleine bedrijven

Steeds meer bedrijven laten een zakelijk VoIP-netwerk aanleggen. Op dit moment maakt ruim 20% van de bedrijven van meer dan 50 medewerkers er al gebruik van en dat worden er steeds meer. Omdat de hardware die je voor VoIP nodig hebt steeds goedkoper én beter wordt, is het ook voor kleine bedrijven interessant om over te stappen.
 

Meer weten?

Wil jij weten of een zakelijk VoIP-netwerk ook voor jouw organisatie interessant is? Neem dan snel contact op met HostedXL. We vertellen je graag alles over de kosten en mogelijkheden. 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service

  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun software via een abonnementsvorm af te nemen. Denk hierbij aan oplossingen zoals Office 365 en de crm-oplossingen van Salesforce, die volledig in de cloud draaien. Dit wordt ook wel ‘Software as-a-Service’ (SaaS) genoemd. Deze vorm van gebruik biedt bedrijven veel zakelijk voordeel, zoals flexibiliteit, mobiliteit en kostenbesparing. We geven je 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service.

 • Het verschil tussen koper (DSL) en glasvezel internet

  Een groot deel van de Nederlandse huishoudens en bedrijven heeft inmiddels toegang tot glasvezelinternet. Hiermee kan er meer data tegelijkertijd worden verstuurd dan met welk ander netwerk dan ook. Bij glasvezel wordt er gebruikgemaakt van licht als transportmiddel voor het signaal. Dit in tegenstelling tot koper, waarbij er gebruik wordt gemaakt van stroomimpulsen.

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!