< p>

Zakelijk VoIP-bellen

Wil jij ook minder betalen voor de telefonie van jouw bedrijf? Dan is zakelijk VoIP-bellen voor jou bedrijf de oplossing. Met VoIP bel je via de internetverbinding, waardoor je geld bespaart omdat je geen aparte telefoonlijn meer nodig hebt. HostedXL is dé partner die jouw bedrijf helpt bij de omschakeling naar zakelijk VoIP-bellen.

Kosten besparen

Met VoIP bel je niet meer via de telefoonlijn, zoals een ISDN-lijn, maar via de internetverbinding. Spraak wordt omgezet in kleine ‘datapakketjes’ die online worden verzonden. Dat scheelt veel capaciteit én het neemt de noodzaak van een aparte telefoonlijn weg. Daardoor bespaar je dus veel kosten.
 

Servicedesk

Inmiddels hebben veel bedrijven en overheden de weg naar zakelijk VoIP-bellen van HostedXL al gevonden. Wij zorgen ervoor dat je telefonie goed wordt overgezet, waarbij je natuurlijk je bestaande nummers behoudt. Mocht je onverhoopt toch tegen storing of problemen aanlopen, dan hebben we een servicedesk met ervaren experts die ervoor zorgen dat je probleem zo snel mogelijk is opgelost.
 

VoIP voor grote en kleine bedrijven

Dankzij VoIP kunnen je belkosten flink omlaag; tot wel 30% op lokale gesprekken en 70% op internationaal bellen. Bellen tussen vestigingen van je bedrijf is in de meeste gevallen zelfs kosteloos. Het is één van de redenen waarom steeds meer bedrijven kiezen voor zakelijk VoIP-bellen. Het is niet alleen interessant voor grote bedrijven; ook kleine organisaties kunnen er hun voordeel mee doen. Inmiddels maakt 20% van de organisaties met meer dan 50 medewerkers er gebruik van.
 

Stap over op zakelijk VoIP-bellen

Wil jij ook minder gaan betalen voor je zakelijke telefonie? Stap dan nu over op zakelijk VoIP-bellen van HostedXL. Onze experts vertellen je graag alles over de voordelen, mogelijkheden én prijzen voor jouw organisatie. Neem snel contact op en laat je overtuigen!

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

 • 5 redenen om over te stappen naar mobiel werken

  Veel bedrijven hebben de mobiele werkplek inmiddels volop omarmd. Vaste werkplekken maken daarbij steeds vaker plaats voor flexibele alternatieven. Dat is ook niet zo gek, want mobiel werken levert veel voordelen op voor zowel het bedrijf als de medewerkers. Een overzicht van de pluspunten. 

 • Hoe mobiel werken kan bijdragen aan een duurzame organisatie

  Innovaties op het gebied van zakelijke IT zorgen ervoor dat mobiel werken steeds makkelijker en productiever uitgevoerd kan worden. Naast productiviteit kan mobiel werken echter ook leiden tot duurzaamheid. Een aantal voorbeelden van hoe mobiel werken bijdraagt aan meer duurzaamheid en lagere operationele kosten. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!