< p>

Zakelijk VoIP-bellen

Wil jij ook minder betalen voor de telefonie van jouw bedrijf? Dan is zakelijk VoIP-bellen voor jouw bedrijf de oplossing. Met VoIP bel je via de internetverbinding, waardoor je geld bespaart. Dit komt omdat je dan geen aparte telefoonlijn meer nodig hebt. HostedXL is dé partner die jouw bedrijf helpt bij de omschakeling naar zakelijk VoIP-bellen.

Kosten besparen met VoIP

Met VoIP bel je niet meer via de telefoonlijn, zoals een ISDN-lijn, maar via de internetverbinding. Spraak wordt omgezet in kleine ‘datapakketjes’ die online worden verzonden. Dat scheelt veel capaciteit én het neemt de noodzaak van een aparte telefoonlijn weg. Daardoor bespaar je dus veel kosten.

Servicedesk

Inmiddels hebben veel bedrijven en overheden de weg, naar zakelijk VoIP-bellen van HostedXL, al gevonden. Wij zorgen ervoor dat de telefonie goed wordt overgezet, waarbij je je bestaande nummers natuurlijk behoudt. Mocht je onverhoopt toch tegen storing of problemen aanlopen, dan hebben we een servicedesk met ervaren experts die ervoor zorgen dat je probleem zeer snel is opgelost.

VoIP voor grote en kleine bedrijven

Dankzij VoIP kunnen je belkosten flink omlaag; tot wel 30% op lokale gesprekken en 70% op internationaal bellen. Bellen tussen vestigingen van je bedrijf is in de meeste gevallen zelfs kosteloos. Dat is één van de voornaamste redenen waarom steeds meer bedrijven kiezen voor zakelijk VoIP-bellen. Het is niet alleen interessant voor grote bedrijven; ook kleine organisaties kunnen er hun voordeel mee doen. Inmiddels maakt 20% van de organisaties met meer dan 50 medewerkers gebruik van VoIP-bellen.

De mogelijkheden van VoIP

Naast een aanzienlijke kostenbesparing, biedt VoIP uiteraard nog meer voordelen. Een groot voordeel van bellen met VoIP, is dat er nog veel meer mogelijkheden zijn dan bellen op de traditionele manier. Het is bijvoorbeeld zeer eenvoudig om thuis te kunnen werken, want overal waar je internet hebt kan je bellen zoals op de zaak. De persoon die thuis werkt belt dan gewoon met het zakelijke nummer en kan ook gewoon inkomende telefoontjes ontvangen.

Bovendien kan je voor een professionele telefooncentrale kiezen om gebruik te kunnen maken van voicemail, menu- en wachtopties en doorschakelingen. Meestal gebeurt dit via Hosted VoIP.

Meer voordelen van bellen met VoIP

Hoe ideaal zou het zijn als je een kantooromgeving hebt, die niet helemaal vol ligt met bekabeling? Jij wilt toch ook een mooi en representatieve kantooromgeving hebben? Een VoIP-telefoon kan eenvoudig aangesloten worden op een poort, dit zorgt voor minder bekabeling en is een groot voordeel van telefonie in de cloud.

Daarnaast is het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden over één netwerkverbinding nagenoeg onbeperkt. Bij een analoge verbinding is dit niet het geval. Wees er wel van bewust dat een goede internetverbinding vereist is en dat de snelheid van de verbinding een essentieel onderdeel is van een goed werkende VoIP-oplossing. 

Stap over op zakelijk VoIP-bellen

Wil jij ook minder gaan betalen voor je zakelijke telefonie en tegelijkertijd meer mogelijkheden hebben op het gebied van telefonie? Stap dan nu over op zakelijk VoIP-bellen van HostedXL. Onze experts vertellen je graag alles over de voordelen, mogelijkheden én prijzen voor jouw organisatie. Neem snel contact op en laat je overtuigen!

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!