< p>

Zakelijk VoIP-bellen

Wil jij ook minder betalen voor de telefonie van jouw bedrijf? Dan is zakelijk VoIP-bellen voor jouw bedrijf de oplossing. Met VoIP bel je via de internetverbinding, waardoor je geld bespaart. Dit komt omdat je dan geen aparte telefoonlijn meer nodig hebt. HostedXL is dé partner die jouw bedrijf helpt bij de omschakeling naar zakelijk VoIP-bellen.

Kosten besparen met VoIP

Met VoIP bel je niet meer via de telefoonlijn, zoals een ISDN-lijn, maar via de internetverbinding. Spraak wordt omgezet in kleine ‘datapakketjes’ die online worden verzonden. Dat scheelt veel capaciteit én het neemt de noodzaak van een aparte telefoonlijn weg. Daardoor bespaar je dus veel kosten.

Servicedesk

Inmiddels hebben veel bedrijven en overheden de weg, naar zakelijk VoIP-bellen van HostedXL, al gevonden. Wij zorgen ervoor dat de telefonie goed wordt overgezet, waarbij je je bestaande nummers natuurlijk behoudt. Mocht je onverhoopt toch tegen storing of problemen aanlopen, dan hebben we een servicedesk met ervaren experts die ervoor zorgen dat je probleem zeer snel is opgelost.

VoIP voor grote en kleine bedrijven

Dankzij VoIP kunnen je belkosten flink omlaag; tot wel 30% op lokale gesprekken en 70% op internationaal bellen. Bellen tussen vestigingen van je bedrijf is in de meeste gevallen zelfs kosteloos. Dat is één van de voornaamste redenen waarom steeds meer bedrijven kiezen voor zakelijk VoIP-bellen. Het is niet alleen interessant voor grote bedrijven; ook kleine organisaties kunnen er hun voordeel mee doen. Inmiddels maakt 20% van de organisaties met meer dan 50 medewerkers gebruik van VoIP-bellen.

De mogelijkheden van VoIP

Naast een aanzienlijke kostenbesparing, biedt VoIP uiteraard nog meer voordelen. Een groot voordeel van bellen met VoIP, is dat er nog veel meer mogelijkheden zijn dan bellen op de traditionele manier. Het is bijvoorbeeld zeer eenvoudig om thuis te kunnen werken, want overal waar je internet hebt kan je bellen zoals op de zaak. De persoon die thuis werkt belt dan gewoon met het zakelijke nummer en kan ook gewoon inkomende telefoontjes ontvangen.

Bovendien kan je voor een professionele telefooncentrale kiezen om gebruik te kunnen maken van voicemail, menu- en wachtopties en doorschakelingen. Meestal gebeurt dit via Hosted VoIP.

Meer voordelen van bellen met VoIP

Hoe ideaal zou het zijn als je een kantooromgeving hebt, die niet helemaal vol ligt met bekabeling? Jij wilt toch ook een mooi en representatieve kantooromgeving hebben? Een VoIP-telefoon kan eenvoudig aangesloten worden op een poort, dit zorgt voor minder bekabeling en is een groot voordeel van telefonie in de cloud.

Daarnaast is het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden over één netwerkverbinding nagenoeg onbeperkt. Bij een analoge verbinding is dit niet het geval. Wees er wel van bewust dat een goede internetverbinding vereist is en dat de snelheid van de verbinding een essentieel onderdeel is van een goed werkende VoIP-oplossing. 

Stap over op zakelijk VoIP-bellen

Wil jij ook minder gaan betalen voor je zakelijke telefonie en tegelijkertijd meer mogelijkheden hebben op het gebied van telefonie? Stap dan nu over op zakelijk VoIP-bellen van HostedXL. Onze experts vertellen je graag alles over de voordelen, mogelijkheden én prijzen voor jouw organisatie. Neem snel contact op en laat je overtuigen!

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • 5 situaties waarin hosted telefonie uitkomst biedt

  Telefonie via de cloud, ook wel hosted telefonie genoemd, wordt zakelijk steeds populairder. Dat is ook niet vreemd; de techniek sluit namelijk perfect aan bij onze steeds flexibelere manier van werken. Maar wat zijn nu de voordelen van hosted telefonie? We delen graag 5 zakelijke situaties waarin de meerwaarde van hosted telefonie duidelijk naar voren komt.

 • 6 voordelen van een werkplek in de cloud

  Naast de telefooncentrale en de bestandsopslag verhuist ook de werkplek steeds vaker naar de cloud. Er is weinig tot geen data meer opgeslagen op de lokale pc of laptop, want alles wordt gehost vanuit een goed beveiligd datacenter. De werkplek van de toekomst is de werkplek in de cloud.

 • Kosten besparen met Office 365

  Office 365 is de cloudvariant van het zakelijk al jaren populaire Microsoft Office-pakket. Daarmee ben je in staat om ook op je mobiele devices ‒ smartphone, laptop en tablet ‒ gebruik te maken van deze handige tools. Dat is niet alleen goed voor je productiviteit en flexibiliteit, maar levert ook nog een aardige kostenbesparing op. Dat zit als volgt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!