< p>

VoIP-telefonieaanbieder

Bellen via internet – oftewel VoIP – is populair: inmiddels belt al ongeveer 20% van de bedrijven met meer dan 50 medewerkers via de internetverbinding, in plaats van de vaste telefoonlijn. Niet zo gek, want VoIP heeft veel voordelen. Zeker wanneer je gebruik maakt van een betrouwbare VoIP-telefonieaanbieder, zoals HostedXL.

Verschil VoIP en gewone telefonie

Eigenlijk is VoIP een verzamelnaam voor al het spraakverkeer dat via internet wordt verstuurd. Bij telefonie via VoIP wordt de spraak als het ware in pakketjes gebundeld, die via de internetverbinding worden verstuurd. Daardoor is minder capaciteit nodig dan bij ouderwetse telefonie.
 

Voordelen VoIP telefonie

Eén van de grote voordelen van VoIP-telefonie is dat je bedrijf geen aparte telefoonlijnen of ISDN-lijnen meer nodig heeft, omdat zowel bellen als internet via één en dezelfde verbinding verloopt. Dat maakt VoIP niet alleen handig, maar vaak ook goedkoper, omdat je standaard minder betaalt voor je gesprekskosten en je tussen vestigingen van je bedrijf zelfs gratis kunt bellen. Je bespaart daardoor meestal wel 30% op lokale gesprekken, tot wel 70% op internationale belletjes.
 

Servicedesk

Heel veel bedrijven en overheden hebben al gekozen voor HostedXL als hun VoIP-telefonieaanbieder. Dat doen ze niet alleen vanwege onze scherpe tarieven, maar ook omdat ze weten dat ze kunnen vertrouwen op de expertise van onze servicedesk. Onze medewerkers proberen je altijd meteen te helpen bij het vinden van een oplossing. En als dat niet meteen lukt, maken ze heldere afspraken over de opvolging.
 

Meer weten?

Wil jij meer informatie over HostedXL als VoIP-telefonieaanbieder? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we je alles over de mogelijkheden en voordelen van VoIP voor jouw organisatie.

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Tijdig switchen naar hosted telefonie voorkomt onbereikbaarheid

  Bereikbaarheid is een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede dienstverlening. Het is dan ook niet verstandig hier lichtzinnig mee om te gaan. Bedrijven die nu nog gebruikmaken van ISDN zouden daarom zo snel mogelijk moeten overstappen naar hosted telefonie.

 • ISDN stopt: let ook op PIN en alarm!

  Per 1 september 2019 stopt KPN met ISDN1 en ISDN2 lijnen. Deze verbindingen worden door veel bedrijven niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook voor PIN en alarm oplossingen. Wacht niet te lang en stap tijdig over op een goed alternatief!

 • Switchen naar hosted telefonie hoeft niet moeilijk te zijn

  Over minder dan een jaar komt er een eind aan ISDN. Op 1 september 2019 trekt KPN de stekker eruit. Met hosted telefonie beschik je over een toekomstbestendig alternatief. En overstappen is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Doorloop de volgende 5 stappen en ook jij profiteert snel van alle voordelen die hosted telefonie biedt. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!