< p>

VoIP-telefonieaanbieder

Bellen via internet – oftewel VoIP – is populair: inmiddels belt al ongeveer 20% van de bedrijven met meer dan 50 medewerkers via de internetverbinding, in plaats van de vaste telefoonlijn. Niet zo gek, want VoIP heeft veel voordelen. Zeker wanneer je gebruik maakt van een betrouwbare VoIP-telefonieaanbieder, zoals HostedXL.

Verschil VoIP en gewone telefonie

Eigenlijk is VoIP een verzamelnaam voor al het spraakverkeer dat via internet wordt verstuurd. Bij telefonie via VoIP wordt de spraak als het ware in pakketjes gebundeld, die via de internetverbinding worden verstuurd. Daardoor is minder capaciteit nodig dan bij ouderwetse telefonie.
 

Voordelen VoIP telefonie

Eén van de grote voordelen van VoIP-telefonie is dat je bedrijf geen aparte telefoonlijnen of ISDN-lijnen meer nodig heeft, omdat zowel bellen als internet via één en dezelfde verbinding verloopt. Dat maakt VoIP niet alleen handig, maar vaak ook goedkoper, omdat je standaard minder betaalt voor je gesprekskosten en je tussen vestigingen van je bedrijf zelfs gratis kunt bellen. Je bespaart daardoor meestal wel 30% op lokale gesprekken, tot wel 70% op internationale belletjes.
 

Servicedesk

Heel veel bedrijven en overheden hebben al gekozen voor HostedXL als hun VoIP-telefonieaanbieder. Dat doen ze niet alleen vanwege onze scherpe tarieven, maar ook omdat ze weten dat ze kunnen vertrouwen op de expertise van onze servicedesk. Onze medewerkers proberen je altijd meteen te helpen bij het vinden van een oplossing. En als dat niet meteen lukt, maken ze heldere afspraken over de opvolging.
 

Meer weten?

Wil jij meer informatie over HostedXL als VoIP-telefonieaanbieder? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we je alles over de mogelijkheden en voordelen van VoIP voor jouw organisatie.

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!