< p>

VoIP-telefonieaanbieder

Bellen via internet – oftewel VoIP – is populair: inmiddels belt al ongeveer 20% van de bedrijven met meer dan 50 medewerkers via de internetverbinding, in plaats van de vaste telefoonlijn. Niet zo gek, want VoIP heeft veel voordelen. Zeker wanneer je gebruik maakt van een betrouwbare VoIP-telefonieaanbieder, zoals HostedXL.

Verschil VoIP en gewone telefonie

Eigenlijk is VoIP een verzamelnaam voor al het spraakverkeer dat via internet wordt verstuurd. Bij telefonie via VoIP wordt de spraak als het ware in pakketjes gebundeld, die via de internetverbinding worden verstuurd. Daardoor is minder capaciteit nodig dan bij ouderwetse telefonie.
 

Voordelen VoIP telefonie

Eén van de grote voordelen van VoIP-telefonie is dat je bedrijf geen aparte telefoonlijnen of ISDN-lijnen meer nodig heeft, omdat zowel bellen als internet via één en dezelfde verbinding verloopt. Dat maakt VoIP niet alleen handig, maar vaak ook goedkoper, omdat je standaard minder betaalt voor je gesprekskosten en je tussen vestigingen van je bedrijf zelfs gratis kunt bellen. Je bespaart daardoor meestal wel 30% op lokale gesprekken, tot wel 70% op internationale belletjes.
 

Servicedesk

Heel veel bedrijven en overheden hebben al gekozen voor HostedXL als hun VoIP-telefonieaanbieder. Dat doen ze niet alleen vanwege onze scherpe tarieven, maar ook omdat ze weten dat ze kunnen vertrouwen op de expertise van onze servicedesk. Onze medewerkers proberen je altijd meteen te helpen bij het vinden van een oplossing. En als dat niet meteen lukt, maken ze heldere afspraken over de opvolging.
 

Meer weten?

Wil jij meer informatie over HostedXL als VoIP-telefonieaanbieder? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we je alles over de mogelijkheden en voordelen van VoIP voor jouw organisatie.

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo haal je het meest uit je zakelijke internet!

  Zakelijk kun je tegenwoordig kiezen uit diverse soorten internetverbindingen; een supersnelle mobiele 4G-verbinding op je smartphone, en draadloos of bekabeld internet op kantoor. Handig, want internet is tenslotte een belangrijke factor in je productiviteit en bereikbaarheid. Maar hoe haal je nu het maximale uit je internetverbindingen? Wij geven je een aantal tips.

 • Hosted telefonie verkleint de afstand tot je klant

  Als ondernemer wil je natuurlijk optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Moeilijk? Welnee. Met hosted telefonie is dit makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt geen omkijken naar beheer en ondertussen profiteer je van grote gebruikersvrijheid. Een greep uit de voordelen en hoe deze jouw klantcontact verbeteren.

 • Zo maak je een succes van mobiel werken in jouw bedrijf

  Ben je op zoek naar manieren om de tevredenheid en productiviteit van je collega’s te verbeteren? Mobiel werken kan daar flink aan bijdragen. Dat blijkt uit diverse onderzoeken, waaronder van het Leefritme Kenniscentrum. Wij geven je een overzicht van de voordelen en wat er voor nodig is om van mobiel werken een succes te maken.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!