< p>

VoIP telefonie aanbieder in Zwijndrecht

Je hebt vast wel eens gehoord over VoIP. Maar wat is dat nu eigenlijk? Is het echt zo voordelig als iedereen zegt? En is VoIP ook geschikt voor jouw bedrijf in Zwijndrecht? Bijvoorbeeld VoIP van HostedXL, VoIP telefonie aanbieder bij veel bedrijven in Zwijndrecht en omgeving? We leggen het je graag uit.

Geen telefoonlijn meer nodig

Om maar met de basis te beginnen: wanneer je kiest voor VoIP, kun je je analoge of ISDN-telefoonlijn vaarwel zeggen. VoIP betekent namelijk: bellen via internet. Spraak wordt in ‘pakketjes’ verpakt en via internet verzonden naar de ontvanger. Daardoor heb je alleen nog een dataverbinding nodig en geen telefoonlijn meer. Extra fijn wanneer je bedrijf in Zwijndrecht gaat verhuizen of verbouwen: je hoeft de telefoonlijnen niet aan te laten leggen of aan te sluiten. Bellen via VoIP en internet gaan immers allemaal via dezelfde kabel. Wel zo handig!
 

Lagere kosten

Ook de belkosten kunnen met VoIP drastisch omlaag. Bellen tussen jouw vestigingen onderling is gratis en ook lokale gesprekken worden zo’n 30% goedkoper. Voor internationaal bellen kan dat voordeel zelfs oplopen tot wel 70%. Dus of jouw bedrijf nu tien medewerkers heeft in Zwijndrecht of drieduizend in heel Nederland, VoIP is voordeliger dan bellen via de ouderwetse telefoonaanbieder.
 

Betrouwbare service

Wanneer je de overstap maakt naar VoIP wil je natuurlijk wel met een bedrijf in zee dat doet wat ’t belooft en afspraken nakomt. HostedXL is zo’n telefonie aanbieder. We zorgen ervoor dat de overstap zo geruisloos mogelijk verloopt en dat jouw bedrijf in Zwijndrecht bereikbaar blijft – maar dan tegen veel lagere kosten dan voorheen.
 

Meer weten over VoIP?

Wil jij overstappen en wil je weten hoe VoIP telefonie aanbieder HostedXL jouw bedrijf daarbij kan helpen? Maak dan snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek, bij jou op kantoor in Zwijndrecht of bij HostedXL in Oud-Beijerland. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!