< p>

VoIP telefonie aanbieder in Strijen

VoIP wint steeds meer terrein in Nederland. Meer dan de helft van de bedrijven van meer dan 50 medewerkers gebruikt deze manier van bellen, maar ook kleinere bedrijven stappen steeds vaker over op VoIP. Wat is VoIP precies? En hoe kan het jouw bedrijf in Strijen profiteren van de voordelen van VoIP?

Voordelig bellen

VoIP is voor de meeste bedrijven een goedkopere manier om te bellen dan via de analoge of ISDN-lijn. Een aparte telefoonaansluiting van je telefonie aanbieder wordt immers overbodig, omdat je met VoIP via internet belt. Dat scheelt niet alleen in abonnementskosten, maar – wanneer je gaat (ver)bouwen of verhuizen – ook nog eens in aanleg- en aansluitkosten: er hoeft immers geen telefoonlijn meer aangelegd te worden. Daardoor bespaar je geld.
 

Gratis onderling bellen

Met VoIP bel je onderling gratis; binnen je bedrijfspand in Strijen, maar in de meeste gevallen ook tussen je bedrijfslocaties onderling. Ook bellen in binnen- en buitenland wordt een stuk goedkoper: met VoIP bel je internationaal tot maar liefst 70% voordeliger! Dat maakt overstappen op VoIP wel héél aantrekkelijk.
 

Goed geregeld

Wanneer je ervoor kiest om met VoIP te gaan bellen in jouw bedrijf in Strijen, wil je natuurlijk wel dat de overstap goed geregeld is en dat je bereikbaarheid goed is. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare VoIP telefonie aanbieder. HostedXL is zo’n aanbieder. Je kunt ervan op aan dat onze ervaren medewerkers ervoor zorgen dat alles goed werkt.
 

Meer informatie

Wil je meer weten over VoIP van HostedXL? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van VoIP in jouw bedrijf in Strijen. Spreken we je snel? 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Tijdig switchen naar hosted telefonie voorkomt onbereikbaarheid

  Bereikbaarheid is een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede dienstverlening. Het is dan ook niet verstandig hier lichtzinnig mee om te gaan. Bedrijven die nu nog gebruikmaken van ISDN zouden daarom zo snel mogelijk moeten overstappen naar hosted telefonie.

 • ISDN stopt: let ook op PIN en alarm!

  Per 1 september 2019 stopt KPN met ISDN1 en ISDN2 lijnen. Deze verbindingen worden door veel bedrijven niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook voor PIN en alarm oplossingen. Wacht niet te lang en stap tijdig over op een goed alternatief!

 • Switchen naar hosted telefonie hoeft niet moeilijk te zijn

  Over minder dan een jaar komt er een eind aan ISDN. Op 1 september 2019 trekt KPN de stekker eruit. Met hosted telefonie beschik je over een toekomstbestendig alternatief. En overstappen is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Doorloop de volgende 5 stappen en ook jij profiteert snel van alle voordelen die hosted telefonie biedt. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!