< p>

VoIP telefonie aanbieder in Strijen

VoIP wint steeds meer terrein in Nederland. Meer dan de helft van de bedrijven van meer dan 50 medewerkers gebruikt deze manier van bellen, maar ook kleinere bedrijven stappen steeds vaker over op VoIP. Wat is VoIP precies? En hoe kan het jouw bedrijf in Strijen profiteren van de voordelen van VoIP?

Voordelig bellen

VoIP is voor de meeste bedrijven een goedkopere manier om te bellen dan via de analoge of ISDN-lijn. Een aparte telefoonaansluiting van je telefonie aanbieder wordt immers overbodig, omdat je met VoIP via internet belt. Dat scheelt niet alleen in abonnementskosten, maar – wanneer je gaat (ver)bouwen of verhuizen – ook nog eens in aanleg- en aansluitkosten: er hoeft immers geen telefoonlijn meer aangelegd te worden. Daardoor bespaar je geld.
 

Gratis onderling bellen

Met VoIP bel je onderling gratis; binnen je bedrijfspand in Strijen, maar in de meeste gevallen ook tussen je bedrijfslocaties onderling. Ook bellen in binnen- en buitenland wordt een stuk goedkoper: met VoIP bel je internationaal tot maar liefst 70% voordeliger! Dat maakt overstappen op VoIP wel héél aantrekkelijk.
 

Goed geregeld

Wanneer je ervoor kiest om met VoIP te gaan bellen in jouw bedrijf in Strijen, wil je natuurlijk wel dat de overstap goed geregeld is en dat je bereikbaarheid goed is. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare VoIP telefonie aanbieder. HostedXL is zo’n aanbieder. Je kunt ervan op aan dat onze ervaren medewerkers ervoor zorgen dat alles goed werkt.
 

Meer informatie

Wil je meer weten over VoIP van HostedXL? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van VoIP in jouw bedrijf in Strijen. Spreken we je snel? 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!