< p>

VoIP telefonie aanbieder in Strijen

VoIP wint steeds meer terrein in Nederland. Meer dan de helft van de bedrijven van meer dan 50 medewerkers gebruikt deze manier van bellen, maar ook kleinere bedrijven stappen steeds vaker over op VoIP. Wat is VoIP precies? En hoe kan het jouw bedrijf in Strijen profiteren van de voordelen van VoIP?

Voordelig bellen

VoIP is voor de meeste bedrijven een goedkopere manier om te bellen dan via de analoge of ISDN-lijn. Een aparte telefoonaansluiting van je telefonie aanbieder wordt immers overbodig, omdat je met VoIP via internet belt. Dat scheelt niet alleen in abonnementskosten, maar – wanneer je gaat (ver)bouwen of verhuizen – ook nog eens in aanleg- en aansluitkosten: er hoeft immers geen telefoonlijn meer aangelegd te worden. Daardoor bespaar je geld.
 

Gratis onderling bellen

Met VoIP bel je onderling gratis; binnen je bedrijfspand in Strijen, maar in de meeste gevallen ook tussen je bedrijfslocaties onderling. Ook bellen in binnen- en buitenland wordt een stuk goedkoper: met VoIP bel je internationaal tot maar liefst 70% voordeliger! Dat maakt overstappen op VoIP wel héél aantrekkelijk.
 

Goed geregeld

Wanneer je ervoor kiest om met VoIP te gaan bellen in jouw bedrijf in Strijen, wil je natuurlijk wel dat de overstap goed geregeld is en dat je bereikbaarheid goed is. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare VoIP telefonie aanbieder. HostedXL is zo’n aanbieder. Je kunt ervan op aan dat onze ervaren medewerkers ervoor zorgen dat alles goed werkt.
 

Meer informatie

Wil je meer weten over VoIP van HostedXL? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van VoIP in jouw bedrijf in Strijen. Spreken we je snel? 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo haal je het meest uit je zakelijke internet!

  Zakelijk kun je tegenwoordig kiezen uit diverse soorten internetverbindingen; een supersnelle mobiele 4G-verbinding op je smartphone, en draadloos of bekabeld internet op kantoor. Handig, want internet is tenslotte een belangrijke factor in je productiviteit en bereikbaarheid. Maar hoe haal je nu het maximale uit je internetverbindingen? Wij geven je een aantal tips.

 • Hosted telefonie verkleint de afstand tot je klant

  Als ondernemer wil je natuurlijk optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Moeilijk? Welnee. Met hosted telefonie is dit makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt geen omkijken naar beheer en ondertussen profiteer je van grote gebruikersvrijheid. Een greep uit de voordelen en hoe deze jouw klantcontact verbeteren.

 • Zo maak je een succes van mobiel werken in jouw bedrijf

  Ben je op zoek naar manieren om de tevredenheid en productiviteit van je collega’s te verbeteren? Mobiel werken kan daar flink aan bijdragen. Dat blijkt uit diverse onderzoeken, waaronder van het Leefritme Kenniscentrum. Wij geven je een overzicht van de voordelen en wat er voor nodig is om van mobiel werken een succes te maken.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!