< p>

VoIP telefonie aanbieder in Numansdorp

Jouw bedrijf in Numansdorp moet telefonisch goed bereikbaar zijn. Logisch, want je moet je klanten altijd en overal te woord kunnen staan. Dan is het goed om te weten dat je kunt vertrouwen op HostedXL als jouw VoIP telefonie aanbieder in Numansdorp.

Bellen via internet

VoIP, de afkorting van Voice over Internet Protocol, is bellen via internet. VoIP heeft tal van voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld geen vaste telefoonlijn meer nodig, omdat ook de telefonie via je internetverbinding gaat. Dat scheelt kosten. Zeker wanneer je gaat (ver)bouwen in je bedrijf in Numansdorp is dat handig: je hoeft immers een kabel minder aan te leggen.
 

Gesprekskosten

Naast de kosten voor een ISDN- of analoge telefoonlijn levert bellen via VoIP je nóg meer voordelen op. Je gesprekskosten dalen namelijk behoorlijk. De besparing die VoIP oplevert is op lokale gesprekken in de meeste gevallen 30% en kan oplopen tot ruim 70% voor internationale gesprekken. Heeft je bedrijf meerdere locaties? Dan bellen je medewerkers onderling zelfs gratis met elkaar.
 

HostedXL: betrouwbare telefoonaanbieder

Met VoIP is jouw bedrijf op een efficiënte en kosteneffectieve manier bereikbaar en klaar voor de toekomst. Maar je wilt natuurlijk wel dat je aansluitingen op een goede manier worden omgezet én beheerd. Kies daarom voor HostedXL als jouw VoIP telefoonaanbieder. We hebben al veel bedrijven in Numansdorp geholpen om de overstap te maken.
 

Maak een afspraak

Ben je benieuwd geworden naar wat VoIP voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je tijdens een persoonlijk gesprek graag alles over de mogelijkheden van VoIP voor jouw bedrijf in Numansdorp en over de manier waarop wij ervoor zorgen dat zowel je overstap als het verdere beheer op rolletjes loopt. Spreken we elkaar snel? 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Tijdig switchen naar hosted telefonie voorkomt onbereikbaarheid

  Bereikbaarheid is een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede dienstverlening. Het is dan ook niet verstandig hier lichtzinnig mee om te gaan. Bedrijven die nu nog gebruikmaken van ISDN zouden daarom zo snel mogelijk moeten overstappen naar hosted telefonie.

 • ISDN stopt: let ook op PIN en alarm!

  Per 1 september 2019 stopt KPN met ISDN1 en ISDN2 lijnen. Deze verbindingen worden door veel bedrijven niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook voor PIN en alarm oplossingen. Wacht niet te lang en stap tijdig over op een goed alternatief!

 • Switchen naar hosted telefonie hoeft niet moeilijk te zijn

  Over minder dan een jaar komt er een eind aan ISDN. Op 1 september 2019 trekt KPN de stekker eruit. Met hosted telefonie beschik je over een toekomstbestendig alternatief. En overstappen is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Doorloop de volgende 5 stappen en ook jij profiteert snel van alle voordelen die hosted telefonie biedt. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!