< p>

VoIP telefonie aanbieder in Numansdorp

Jouw bedrijf in Numansdorp moet telefonisch goed bereikbaar zijn. Logisch, want je moet je klanten altijd en overal te woord kunnen staan. Dan is het goed om te weten dat je kunt vertrouwen op HostedXL als jouw VoIP telefonie aanbieder in Numansdorp.

Bellen via internet

VoIP, de afkorting van Voice over Internet Protocol, is bellen via internet. VoIP heeft tal van voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld geen vaste telefoonlijn meer nodig, omdat ook de telefonie via je internetverbinding gaat. Dat scheelt kosten. Zeker wanneer je gaat (ver)bouwen in je bedrijf in Numansdorp is dat handig: je hoeft immers een kabel minder aan te leggen.
 

Gesprekskosten

Naast de kosten voor een ISDN- of analoge telefoonlijn levert bellen via VoIP je nóg meer voordelen op. Je gesprekskosten dalen namelijk behoorlijk. De besparing die VoIP oplevert is op lokale gesprekken in de meeste gevallen 30% en kan oplopen tot ruim 70% voor internationale gesprekken. Heeft je bedrijf meerdere locaties? Dan bellen je medewerkers onderling zelfs gratis met elkaar.
 

HostedXL: betrouwbare telefoonaanbieder

Met VoIP is jouw bedrijf op een efficiënte en kosteneffectieve manier bereikbaar en klaar voor de toekomst. Maar je wilt natuurlijk wel dat je aansluitingen op een goede manier worden omgezet én beheerd. Kies daarom voor HostedXL als jouw VoIP telefoonaanbieder. We hebben al veel bedrijven in Numansdorp geholpen om de overstap te maken.
 

Maak een afspraak

Ben je benieuwd geworden naar wat VoIP voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je tijdens een persoonlijk gesprek graag alles over de mogelijkheden van VoIP voor jouw bedrijf in Numansdorp en over de manier waarop wij ervoor zorgen dat zowel je overstap als het verdere beheer op rolletjes loopt. Spreken we elkaar snel? 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!