< p>

VoIP telefonie aanbieder in Numansdorp

Jouw bedrijf in Numansdorp moet telefonisch goed bereikbaar zijn. Logisch, want je moet je klanten altijd en overal te woord kunnen staan. Dan is het goed om te weten dat je kunt vertrouwen op HostedXL als jouw VoIP telefonie aanbieder in Numansdorp.

Bellen via internet

VoIP, de afkorting van Voice over Internet Protocol, is bellen via internet. VoIP heeft tal van voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld geen vaste telefoonlijn meer nodig, omdat ook de telefonie via je internetverbinding gaat. Dat scheelt kosten. Zeker wanneer je gaat (ver)bouwen in je bedrijf in Numansdorp is dat handig: je hoeft immers een kabel minder aan te leggen.
 

Gesprekskosten

Naast de kosten voor een ISDN- of analoge telefoonlijn levert bellen via VoIP je nóg meer voordelen op. Je gesprekskosten dalen namelijk behoorlijk. De besparing die VoIP oplevert is op lokale gesprekken in de meeste gevallen 30% en kan oplopen tot ruim 70% voor internationale gesprekken. Heeft je bedrijf meerdere locaties? Dan bellen je medewerkers onderling zelfs gratis met elkaar.
 

HostedXL: betrouwbare telefoonaanbieder

Met VoIP is jouw bedrijf op een efficiënte en kosteneffectieve manier bereikbaar en klaar voor de toekomst. Maar je wilt natuurlijk wel dat je aansluitingen op een goede manier worden omgezet én beheerd. Kies daarom voor HostedXL als jouw VoIP telefoonaanbieder. We hebben al veel bedrijven in Numansdorp geholpen om de overstap te maken.
 

Maak een afspraak

Ben je benieuwd geworden naar wat VoIP voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je tijdens een persoonlijk gesprek graag alles over de mogelijkheden van VoIP voor jouw bedrijf in Numansdorp en over de manier waarop wij ervoor zorgen dat zowel je overstap als het verdere beheer op rolletjes loopt. Spreken we elkaar snel? 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service

  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun software via een abonnementsvorm af te nemen. Denk hierbij aan oplossingen zoals Office 365 en de crm-oplossingen van Salesforce, die volledig in de cloud draaien. Dit wordt ook wel ‘Software as-a-Service’ (SaaS) genoemd. Deze vorm van gebruik biedt bedrijven veel zakelijk voordeel, zoals flexibiliteit, mobiliteit en kostenbesparing. We geven je 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service.

 • Het verschil tussen koper (DSL) en glasvezel internet

  Een groot deel van de Nederlandse huishoudens en bedrijven heeft inmiddels toegang tot glasvezelinternet. Hiermee kan er meer data tegelijkertijd worden verstuurd dan met welk ander netwerk dan ook. Bij glasvezel wordt er gebruikgemaakt van licht als transportmiddel voor het signaal. Dit in tegenstelling tot koper, waarbij er gebruik wordt gemaakt van stroomimpulsen.

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!