< p>

VoIP telefonie aanbieder in de Hoeksche Waard

Net als ruim de helft van de Nederlandse bedrijven zijn veel organisaties in de Hoeksche Waard al overgestapt op bellen via VoIP. Belt jouw bedrijf nog steeds via de analoge of ISDN-lijn? En zou je graag kosten besparen? Lees dan snel verder over hoe VoIP van telefonie aanbieder HostedXL daarbij kan helpen!

Bellen via internet

VoIP is de afkorting van Voice over Internet Protocol, oftewel: spraak via internet. Met VoIP gaat bellen niet meer via de telefoonlijn, maar wordt spraak in ‘pakketjes’ via de internetverbinding verzonden. Daardoor wordt je vaste telefoonlijn overbodig. Dat is niet alleen aantrekkelijk omdat het je abonnementskosten scheelt; ook de kosten voor het aan- of verleggen van de lijnen, bijvoorbeeld bij een verbouwing of verhuizing, komen hiermee te vervallen. Dat scheelt dus behoorlijk.
 

Goedkoper bellen via VoIP

Met VoIP betaal je ook nog eens beduidend minder belkosten. Binnen je bedrijfslocatie in de Hoeksche Waard én tussen je bedrijfspanden onderling is bellen kosteloos; bel je lokaal dan betaal je meestal zo’n 30% minder. Voor internationaal bellen is het voordeel nog groter: daarbij kun je tot zo’n 70% besparen!
 

Ook overstappen op VoIP?

Met al deze voordelen wordt overstappen op VoIP wel heel aantrekkelijk. Maar dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de overstap goed geregeld is, zodat je zo snel mogelijk weer kunt bellen en je bereikbaarheid optimaal is en blijft. HostedXL is een VoIP telefonie aanbieder die jou deze zekerheid biedt. Je kunt ervan op aan dat de ervaren medewerkers van HostedXL ervoor zorgen dat jouw overstap zo geruisloos mogelijk verloopt.
 

Neem contact op

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor VoIP bij jouw bedrijf in de Hoeksche Waard. Omdat we zelf ook in de Hoeksche Waard gevestigd zijn, zijn we altijd dichtbij en kunnen we je snel helpen. Wil je meer weten? Neem dan contact op en maak een afspraak. We vertellen je graag alles over VoIP voor jouw bedrijf.

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service

  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun software via een abonnementsvorm af te nemen. Denk hierbij aan oplossingen zoals Office 365 en de crm-oplossingen van Salesforce, die volledig in de cloud draaien. Dit wordt ook wel ‘Software as-a-Service’ (SaaS) genoemd. Deze vorm van gebruik biedt bedrijven veel zakelijk voordeel, zoals flexibiliteit, mobiliteit en kostenbesparing. We geven je 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service.

 • Het verschil tussen koper (DSL) en glasvezel internet

  Een groot deel van de Nederlandse huishoudens en bedrijven heeft inmiddels toegang tot glasvezelinternet. Hiermee kan er meer data tegelijkertijd worden verstuurd dan met welk ander netwerk dan ook. Bij glasvezel wordt er gebruikgemaakt van licht als transportmiddel voor het signaal. Dit in tegenstelling tot koper, waarbij er gebruik wordt gemaakt van stroomimpulsen.

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!