< p>

VoIP telefonie aanbieder in de Hoeksche Waard

Net als ruim de helft van de Nederlandse bedrijven zijn veel organisaties in de Hoeksche Waard al overgestapt op bellen via VoIP. Belt jouw bedrijf nog steeds via de analoge of ISDN-lijn? En zou je graag kosten besparen? Lees dan snel verder over hoe VoIP van telefonie aanbieder HostedXL daarbij kan helpen!

Bellen via internet

VoIP is de afkorting van Voice over Internet Protocol, oftewel: spraak via internet. Met VoIP gaat bellen niet meer via de telefoonlijn, maar wordt spraak in ‘pakketjes’ via de internetverbinding verzonden. Daardoor wordt je vaste telefoonlijn overbodig. Dat is niet alleen aantrekkelijk omdat het je abonnementskosten scheelt; ook de kosten voor het aan- of verleggen van de lijnen, bijvoorbeeld bij een verbouwing of verhuizing, komen hiermee te vervallen. Dat scheelt dus behoorlijk.
 

Goedkoper bellen via VoIP

Met VoIP betaal je ook nog eens beduidend minder belkosten. Binnen je bedrijfslocatie in de Hoeksche Waard én tussen je bedrijfspanden onderling is bellen kosteloos; bel je lokaal dan betaal je meestal zo’n 30% minder. Voor internationaal bellen is het voordeel nog groter: daarbij kun je tot zo’n 70% besparen!
 

Ook overstappen op VoIP?

Met al deze voordelen wordt overstappen op VoIP wel heel aantrekkelijk. Maar dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de overstap goed geregeld is, zodat je zo snel mogelijk weer kunt bellen en je bereikbaarheid optimaal is en blijft. HostedXL is een VoIP telefonie aanbieder die jou deze zekerheid biedt. Je kunt ervan op aan dat de ervaren medewerkers van HostedXL ervoor zorgen dat jouw overstap zo geruisloos mogelijk verloopt.
 

Neem contact op

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor VoIP bij jouw bedrijf in de Hoeksche Waard. Omdat we zelf ook in de Hoeksche Waard gevestigd zijn, zijn we altijd dichtbij en kunnen we je snel helpen. Wil je meer weten? Neem dan contact op en maak een afspraak. We vertellen je graag alles over VoIP voor jouw bedrijf.

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Tijdig switchen naar hosted telefonie voorkomt onbereikbaarheid

  Bereikbaarheid is een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede dienstverlening. Het is dan ook niet verstandig hier lichtzinnig mee om te gaan. Bedrijven die nu nog gebruikmaken van ISDN zouden daarom zo snel mogelijk moeten overstappen naar hosted telefonie.

 • ISDN stopt: let ook op PIN en alarm!

  Per 1 september 2019 stopt KPN met ISDN1 en ISDN2 lijnen. Deze verbindingen worden door veel bedrijven niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook voor PIN en alarm oplossingen. Wacht niet te lang en stap tijdig over op een goed alternatief!

 • Switchen naar hosted telefonie hoeft niet moeilijk te zijn

  Over minder dan een jaar komt er een eind aan ISDN. Op 1 september 2019 trekt KPN de stekker eruit. Met hosted telefonie beschik je over een toekomstbestendig alternatief. En overstappen is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Doorloop de volgende 5 stappen en ook jij profiteert snel van alle voordelen die hosted telefonie biedt. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!