< p>

VoIP telefonie aanbieder in Barendrecht

Voor jouw bedrijf in Barendrecht is het belangrijk om bereikbaar te zijn. Maar je wilt daarvoor uiteraard niet teveel betalen. Dan is VoIP van HostedXL voor jou een perfecte keuze. Met VoIP bel je niet meer via de telefoonlijn, maar via internet. Dat heeft veel voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Minder kabels

Wanneer je kiest voor VoIP wordt telefonie digitaal. De spraak wordt verpakt in ‘pakketjes’ en via de internetverbinding verzonden. Dat betekent dat je geen telefonie aanbieder voor vaste telefonie meer nodig hebt. Dat scheelt niet alleen het geld van de abonnementskosten, maar geeft ook praktisch gemak: je hebt een kabel minder nodig. Zeker wanneer je bedrijf binnen of buiten Barendrecht verhuist of wanneer je gaat verbouwen, kan dat een flinke besparing opleveren. Met VoIP hoeft er immers geen telefoonkabel meer te worden aangelegd of aangesloten.
 

Lagere belkosten

Voor bellen met VoIP betaal je per minuut beduidend minder dan voor bellen via de traditionele telefoonlijn. Het voordeel loopt op van 30% voor lokale gesprekken tot maar liefst 70% voor internationaal bellen. Heeft jouw bedrijf meerdere panden in Barendrecht of daarbuiten? Dan wordt het nóg interessanter om over te stappen. Met VoIP van HostedXL bellen je vestigingen onderling namelijk gratis.
 

Overstappen op VoIP

Je ziet: er zijn veel voordelen, wanneer je besluit over te stappen op VoIP. Het is daarbij wel belangrijk dat je de juiste VoIP telefonie aanbieder kiest. HostedXL is daarbij de juiste keuze. Je kunt erop vertrouwen dat de migratie soepel verloopt en dat ook de service daarna van hoog niveau is.
 

Meer weten?

Wil jij ook overstappen op VoIP via HostedXL? Neem gerust contact met ons op, we komen graag bij je langs in Barendrecht om je er alles over te vertellen. Spreken we je snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!