< p>

VoIP telefonie aanbieder in Barendrecht

Voor jouw bedrijf in Barendrecht is het belangrijk om bereikbaar te zijn. Maar je wilt daarvoor uiteraard niet teveel betalen. Dan is VoIP van HostedXL voor jou een perfecte keuze. Met VoIP bel je niet meer via de telefoonlijn, maar via internet. Dat heeft veel voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Minder kabels

Wanneer je kiest voor VoIP wordt telefonie digitaal. De spraak wordt verpakt in ‘pakketjes’ en via de internetverbinding verzonden. Dat betekent dat je geen telefonie aanbieder voor vaste telefonie meer nodig hebt. Dat scheelt niet alleen het geld van de abonnementskosten, maar geeft ook praktisch gemak: je hebt een kabel minder nodig. Zeker wanneer je bedrijf binnen of buiten Barendrecht verhuist of wanneer je gaat verbouwen, kan dat een flinke besparing opleveren. Met VoIP hoeft er immers geen telefoonkabel meer te worden aangelegd of aangesloten.
 

Lagere belkosten

Voor bellen met VoIP betaal je per minuut beduidend minder dan voor bellen via de traditionele telefoonlijn. Het voordeel loopt op van 30% voor lokale gesprekken tot maar liefst 70% voor internationaal bellen. Heeft jouw bedrijf meerdere panden in Barendrecht of daarbuiten? Dan wordt het nóg interessanter om over te stappen. Met VoIP van HostedXL bellen je vestigingen onderling namelijk gratis.
 

Overstappen op VoIP

Je ziet: er zijn veel voordelen, wanneer je besluit over te stappen op VoIP. Het is daarbij wel belangrijk dat je de juiste VoIP telefonie aanbieder kiest. HostedXL is daarbij de juiste keuze. Je kunt erop vertrouwen dat de migratie soepel verloopt en dat ook de service daarna van hoog niveau is.
 

Meer weten?

Wil jij ook overstappen op VoIP via HostedXL? Neem gerust contact met ons op, we komen graag bij je langs in Barendrecht om je er alles over te vertellen. Spreken we je snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service

  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun software via een abonnementsvorm af te nemen. Denk hierbij aan oplossingen zoals Office 365 en de crm-oplossingen van Salesforce, die volledig in de cloud draaien. Dit wordt ook wel ‘Software as-a-Service’ (SaaS) genoemd. Deze vorm van gebruik biedt bedrijven veel zakelijk voordeel, zoals flexibiliteit, mobiliteit en kostenbesparing. We geven je 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service.

 • Het verschil tussen koper (DSL) en glasvezel internet

  Een groot deel van de Nederlandse huishoudens en bedrijven heeft inmiddels toegang tot glasvezelinternet. Hiermee kan er meer data tegelijkertijd worden verstuurd dan met welk ander netwerk dan ook. Bij glasvezel wordt er gebruikgemaakt van licht als transportmiddel voor het signaal. Dit in tegenstelling tot koper, waarbij er gebruik wordt gemaakt van stroomimpulsen.

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!