< p>

VoIP telefonie aanbieder in Barendrecht

Voor jouw bedrijf in Barendrecht is het belangrijk om bereikbaar te zijn. Maar je wilt daarvoor uiteraard niet teveel betalen. Dan is VoIP van HostedXL voor jou een perfecte keuze. Met VoIP bel je niet meer via de telefoonlijn, maar via internet. Dat heeft veel voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Minder kabels

Wanneer je kiest voor VoIP wordt telefonie digitaal. De spraak wordt verpakt in ‘pakketjes’ en via de internetverbinding verzonden. Dat betekent dat je geen telefonie aanbieder voor vaste telefonie meer nodig hebt. Dat scheelt niet alleen het geld van de abonnementskosten, maar geeft ook praktisch gemak: je hebt een kabel minder nodig. Zeker wanneer je bedrijf binnen of buiten Barendrecht verhuist of wanneer je gaat verbouwen, kan dat een flinke besparing opleveren. Met VoIP hoeft er immers geen telefoonkabel meer te worden aangelegd of aangesloten.
 

Lagere belkosten

Voor bellen met VoIP betaal je per minuut beduidend minder dan voor bellen via de traditionele telefoonlijn. Het voordeel loopt op van 30% voor lokale gesprekken tot maar liefst 70% voor internationaal bellen. Heeft jouw bedrijf meerdere panden in Barendrecht of daarbuiten? Dan wordt het nóg interessanter om over te stappen. Met VoIP van HostedXL bellen je vestigingen onderling namelijk gratis.
 

Overstappen op VoIP

Je ziet: er zijn veel voordelen, wanneer je besluit over te stappen op VoIP. Het is daarbij wel belangrijk dat je de juiste VoIP telefonie aanbieder kiest. HostedXL is daarbij de juiste keuze. Je kunt erop vertrouwen dat de migratie soepel verloopt en dat ook de service daarna van hoog niveau is.
 

Meer weten?

Wil jij ook overstappen op VoIP via HostedXL? Neem gerust contact met ons op, we komen graag bij je langs in Barendrecht om je er alles over te vertellen. Spreken we je snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Tijdig switchen naar hosted telefonie voorkomt onbereikbaarheid

  Bereikbaarheid is een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede dienstverlening. Het is dan ook niet verstandig hier lichtzinnig mee om te gaan. Bedrijven die nu nog gebruikmaken van ISDN zouden daarom zo snel mogelijk moeten overstappen naar hosted telefonie.

 • ISDN stopt: let ook op PIN en alarm!

  Per 1 september 2019 stopt KPN met ISDN1 en ISDN2 lijnen. Deze verbindingen worden door veel bedrijven niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook voor PIN en alarm oplossingen. Wacht niet te lang en stap tijdig over op een goed alternatief!

 • Switchen naar hosted telefonie hoeft niet moeilijk te zijn

  Over minder dan een jaar komt er een eind aan ISDN. Op 1 september 2019 trekt KPN de stekker eruit. Met hosted telefonie beschik je over een toekomstbestendig alternatief. En overstappen is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Doorloop de volgende 5 stappen en ook jij profiteert snel van alle voordelen die hosted telefonie biedt. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!