< p>

De moderne telefoonverbinding

VoIP lijn

VoIP (Voice over IP), ook vaak bellen-via-internet of IP-telefonie genoemd, wordt gezien als opvolger van de 'oude' isdn-lijnen. Niet voor niets is VoIP de laatste jaren aan een flinke opmars bezig in de zakelijke markt.

Wat is VoIP?

VoIP is een verzamelnaam voor al het spraakverkeer via internet. Het verschil tussen VoIP en ouderwets telefoneren zit in het signaaltransport. Bij internettelefonie wordt het gesprek omgezet in datapakketjes die verstuurd worden via internet. Deze pakketjes worden slim verpakt, zodat er minder capaciteit nodig is voor een gesprek.

Besparen met VoIP

De kosten voor VoIP zijn in de meeste gevallen behoorlijk lager dan die van traditionele telefonie. Doordat spraak en data over dezelfde internet verbinding lopen hoef je niet langer te betalen voor aparte isdn of analoge lijnen. Verder betaal je met VoIP standaard minder voor de gesprekskosten en is het bellen tussen diverse vestigingen onderling zelfs gratis. Op de gesprekskosten van VoIP telefonie bespaar je vaak tussen de 30% (lokaal) tot zelfs 70% (internationaal)!

HostedXL is één van de betrouwbaarste VoIP aanbieders in de omgeving van Numansdorp, Zwijndrecht, Barendrecht, Spijkenisse, Strijen en de Hoeksche Waard.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

  • Klaar voor de toekomst
  • Besparing t.o.v. huidige isdn-lijnen
  • Grote flexibiliteit
  • Hogere capaciteit
  • Locatieonafhankelijk