< p>

Beter bereikbaar, lagere kosten

Hosted telefonie

Beter bereikbaar met hosted telefonie

Met hosted telefonie, ook wel cloud of VoIP telefonie genoemd, heb je een telefooncentrale in de cloud. Dit betekent weinig beheer en geen omkijken naar het onderhoud van de telefoonlijn. Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, dus je hebt geen hoge investeringen! Bovendien verhoog je de bereikbaarheid en mobiliteit van je bedrijf en die van je medewerkers.

Wat is Hosted telefonie?

Hosted telefonie is een toekomstgerichte en gebruiksvriendelijke telefonieoplossing, in de cloud, voor bedrijven en organisaties. Met hosted telefonie heb je niet langer een 'eigen' telefooncentrale in huis, maar neem je telefonie af als dienst en betaal je een vast bedrag per gebruiker per maand.

Je belt via een betrouwbare (internet)verbinding, met behoud van de bestaande nummers, tegen lage gesprekstarieven. Het is ook mogelijk om voor een vast bedrag per maand onbeperkt te bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland.

Onze hosted telefonie dienst is inclusief beheer en onderhoud. Ben je op zoek naar een betrouwbare Hosted telefonie aanbieder in o.a. Barendrecht, Spijkenisse, Strijen, Zwijndrecht, Numansdorp en de Hoeksche waard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Schaalbaar en flexibel

Hosted telefonie is een geschikte oplossing voor zowel kleine als grote organisaties, omdat je betaalt per gebruiker per maand, ben je erg flexibel. Groeit of krimpt je organisatie? Hosted telefonie groeit of krimpt ‘gewoon’ met je mee.

Daarnaast kun je per gebruiker bepalen welke functionaliteiten er gewenst zijn, zoals vast-mobiel integratie, voicemail en doorschakelen. 

Veilig en betrouwbaar

Veel hosted telefonie aanbieders maken gebruik van een public cloudoplossing, maar bij HostedXL heb je een 'eigen' private cloud voor je telefonie. Bovendien staat onze apparatuur in goed beveiligde Nederlandse datacenters, waar diverse maatregelen zijn getroffen om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid van de dienst te kunnen garanderen.

Andere voordelen van bellen met hosted telefonie

Hosted VoIP is een oplossing die bekend staat als eentje die stukken voordeliger is, dan een traditionele telefooncentrale. Ondernemingen die hier gebruik van maken, ervaren een kostenbesparing van minimaal 40%. Daarnaast biedt deze oplossing veel flexibiliteit en een garantie op een betere bereikbaarheid. Je bepaalt zelf hoe en wanneer jij telefonisch bereikbaar bent. Vaste telefoons zijn ook zonder problemen door te schakelen naar je mobiele telefoon.

Wil je bellen via een app, browser of via een fysiek toestel? Ook dat kan! Je bepaalt zelf hoe jij met jouw klanten wilt communiceren. Met Hosted VoIP heb je de volledige keuzevrijheid waar en waarmee jouw bedrijf communiceert. Bellen met hosted telefonie staat daarnaast bekend om de uitgebreide functionaliteiten die het biedt. Deze oplossing zorgt voor een professionele uitstraling van jouw onderneming. Kies bijvoorbeeld voor een keuzemenu met wachtmuziek en een slimme wachtrij. HostedXL biedt volledige ontzorging en zorgt ervoor dat het systeem wordt ingericht, zoals jij dat wilt.

Lage kosten

Indien je voor Hosted VoIP kiest, hoef je gelukkig geen geheel nieuwe telefooncentrale aan te schaffen. Bij het gebruiken van hosted telefonie betaal je maandelijkse en transparante abonnementskosten. Is het nodig dat de huidige telefoons vervangen moeten worden voor VoIP telefoons? Dan is dat de enige investering die je hoeft te doen. Het resultaat? Geen dure onderhouds- en afschrijvingskosten! 

Stap over op hosted telefonie

Wil jij ook minder gaan betalen voor je zakelijke telefonie en tegelijkertijd meer mogelijkheden hebben op het gebied van telefonie? Stap dan nu over op hosted telefonie van HostedXL. Onze experts vertellen je graag alles over de voordelen, mogelijkheden én prijzen voor jouw organisatie. Neem snel contact op en laat je overtuigen!

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

  • Vast bedrag per toestel, per maand;
  • Besparen op gesprekskosten en abonnementen;
  • Eenvoudig en efficiënter bellen met slimme toepassingen;
  • Eenvoudig bereikbaarheid instellen op kantoor én onderweg;
  • Flexibel op- en afschalen van het aantal gebruikers en functionaliteit;
  • Inclusief beheer en onderhoud, dus altijd up-to-date.

Hosted telefonie

Video animatie over hosted telefonie (telefooncentrale in de cloud) van HostedXL.