< p>

Optimaal bereikbaar, op kantoor en onderweg

Telefonie

Ondanks de opkomst van nieuwe communicatiekanalen, zoals e-mail, chat en social media, is telefonische bereikbaarheid nog steeds erg belangrijk voor je bedrijf. HostedXL biedt diverse moderne oplossingen, voor kleine en grote bedrijven.

Beter bereikbaar, lagere kosten

De zakelijke telefonie oplossingen van HostedXL helpen je bedrijf en je medewerkers om optimaal bereikbaar te zijn voor klanten, collega's en overige relaties. Op kantoor én onderweg.

Bovendien is het met VoIP en hosted (cloud) telefonie mogelijk om aanzienlijk te besparen op o.a. de gesprekskosten en onderhoudskosten. Je betaalt bij HostedXL een vast bedrag per maand voor je telefonie, inclusief beheer, onderhoud en support. Dus je hebt geen hoge investeringen en verrassingen, maar je weet precies waar je aan toe bent.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Voordelen HostedXL telefonie

 • Beter bereikbaar, op kantoor en onderweg
 • Besparen op gespreks- en abonnementskosten
 • Vaste maandelijkse kosten
 • Inclusief beheer, onderhoud en support
 • Flexibel in omvang en functionaliteit
 • Hosted telefonie

  Beter bereikbaar met hosted telefonie

  Met hosted telefonie, ook wel cloud of VoIP telefonie genoemd, heb je een telefooncentrale in de cloud. Dit betekent weinig beheer en geen omkijken naar het onderhoud van de telefoonlijn. Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, dus je hebt geen hoge investeringen! Bovendien verhoog je de bereikbaarheid en mobiliteit van je bedrijf en die van je medewerkers.

 • VoIP lijn

  VoIP (Voice over IP), ook vaak bellen-via-internet of IP-telefonie genoemd, wordt gezien als opvolger van de 'oude' isdn-lijnen. Niet voor niets is VoIP de laatste jaren aan een flinke opmars bezig in de zakelijke markt.

 • Zakelijk mobiel

  Met Zakelijk Mobiel van HostedXL kun je op alle fronten onbezorgd zaken doen, met de kwaliteit die je gewend bent en een supersnelle mobiel internet ervaring met 4G op het netwerk van KPN.

 • Goedkoper bellen

  Is je bedrijf nog niet toe aan een overstap naar VoIP, maar wil je toch besparen op de telefoniekosten? Met Carrier Pre Select (CPS) kun je met behoud van de huidige (KPN) telefoonlijnen toch flink besparen op de gesprekskosten.

 • SMS tool

  Wil je snel en eenvoudig communiceren met klanten, medewerkers of andere doelgroepen? Met de hoogste afleverkwaliteit en tegen scherpe tarieven? Maak dan gebruik van onze SMS tool.

 • I AM totaalcommunicatie

  Met I AM kun je vanuit één interface de beschikbaarheid van je collega’s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken op elk apparaat.

Blijf op de hoogte

Actueel nieuws

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

 • Hoe lang wil jij nog wachten? Stap nu over op hosted telefonie!

  De tijd begint de dringen. Op 1 september a.s. komt er een einde aan ISDN 1/2. Deze verouderde verbinding, die 25 jaar als standaard gold, wordt dan uitgefaseerd. Bel je nog via ISDN, dan kun je niet langer meer wachten om over te stappen naar hosted telefonie. Daarmee blijf je bereikbaar én profiteer je direct van flexibelere zakelijke telefonie. 

 • Hosted telefonie verkleint de afstand tot je klant

  Als ondernemer wil je natuurlijk optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Moeilijk? Welnee. Met hosted telefonie is dit makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt geen omkijken naar beheer en ondertussen profiteer je van grote gebruikersvrijheid. Een greep uit de voordelen en hoe deze jouw klantcontact verbeteren.