< p>

Optimaal bereikbaar, op kantoor en onderweg

Telefonie

Ondanks de opkomst van nieuwe communicatiekanalen, zoals e-mail, chat en social media, is telefonische bereikbaarheid nog steeds erg belangrijk voor je bedrijf. HostedXL biedt diverse moderne oplossingen, voor kleine en grote bedrijven.

Beter bereikbaar, lagere kosten

De zakelijke telefonie oplossingen van HostedXL helpen je bedrijf en je medewerkers om optimaal bereikbaar te zijn voor klanten, collega's en overige relaties. Op kantoor én onderweg.

Bovendien is het met VoIP en hosted (cloud) telefonie mogelijk om aanzienlijk te besparen op o.a. de gesprekskosten en onderhoudskosten. Je betaalt bij HostedXL een vast bedrag per maand voor je telefonie, inclusief beheer, onderhoud en support. Dus je hebt geen hoge investeringen en verrassingen, maar je weet precies waar je aan toe bent.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Voordelen HostedXL telefonie

 • Beter bereikbaar, op kantoor en onderweg
 • Besparen op gespreks- en abonnementskosten
 • Vaste maandelijkse kosten
 • Inclusief beheer, onderhoud en support
 • Flexibel in omvang en functionaliteit
 • Hosted telefonie

  Met hosted telefonie, ook wel cloud of VoIP telefonie genoemd, heb je een telefooncentrale in de cloud, zonder omkijken naar beheer en onderhoud. Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, dus je hebt geen hoge investeringen. Bovendien verhoog je de bereikbaarheid en mobiliteit van je bedrijf en je medewerkers.

 • VoIP lijn

  VoIP (Voice over IP), ook vaak bellen-via-internet of IP-telefonie genoemd, wordt gezien als opvolger van de 'oude' isdn-lijnen. Niet voor niets is VoIP de laatste jaren aan een flinke opmars bezig in de zakelijke markt.

 • Zakelijk mobiel

  Met Zakelijk Mobiel van HostedXL kun je op alle fronten onbezorgd zaken doen, met de kwaliteit die je gewend bent en een supersnelle mobiel internet ervaring met 4G op het netwerk van KPN.

 • Goedkoper bellen

  Is je bedrijf nog niet toe aan een overstap naar VoIP, maar wil je toch besparen op de telefoniekosten? Met Carrier Pre Select (CPS) kun je met behoud van de huidige (KPN) telefoonlijnen toch flink besparen op de gesprekskosten.

 • SMS tool

  Wil je snel en eenvoudig communiceren met klanten, medewerkers of andere doelgroepen? Met de hoogste afleverkwaliteit en tegen scherpe tarieven? Maak dan gebruik van onze SMS tool.

 • I AM totaalcommunicatie

  Met I AM kun je vanuit één interface de beschikbaarheid van je collega’s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken op elk apparaat.

Blijf op de hoogte

Actueel nieuws

 • Switchen naar hosted telefonie? Dit is hét moment!

  2019 belooft nu al een interessant jaar te worden op het gebied van IT en telecom. Een van de grotere veranderingen is de uitfasering van ISDN in september van dat jaar. Dat lijkt nog ver weg, maar is sneller dan je denkt. Het is dan ook niet verstandig nog langer te wachten met de overstap naar het toekomstbestendige hosted telefonie. 

 • Tijdig switchen naar hosted telefonie voorkomt onbereikbaarheid

  Bereikbaarheid is een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede dienstverlening. Het is dan ook niet verstandig hier lichtzinnig mee om te gaan. Bedrijven die nu nog gebruikmaken van ISDN zouden daarom zo snel mogelijk moeten overstappen naar hosted telefonie.

 • ISDN stopt: let ook op PIN en alarm!

  Per 1 september 2019 stopt KPN met ISDN1 en ISDN2 lijnen. Deze verbindingen worden door veel bedrijven niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook voor PIN en alarm oplossingen. Wacht niet te lang en stap tijdig over op een goed alternatief!