< p>

Over HostedXL

Het bedrijf

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten op ICT gebied aan zakelijke klanten. Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal. Onze apparatuur staat in twee verschillende datacenters in Zuid-Holland. Hier zijn allerlei voorzieningen getroffen om de beschikbaarheid van onze diensten te garanderen.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Greenhouse Datacenters

VEILIGHEID VOOROP

Greenhouse Datacenters

De interne infrastructuur vanaf de hoofdverdeler is gerealiseerd via 2 gescheiden stroom circuits, de zogenaamde A en B feed. Beide feeds zijn ingericht in een no-break opstelling, wat inhoudt dat zij beide gebruik maken van gescheiden UPS systemen in combinatie met noodaggregaten in een N+1 opstelling. Bij uitval van het vaste net kunnen de UPS systemen het datacenter bij een volledige belasting voor ongeveer 10 minuten voorzien van stroom. In de tussenliggende periode starten automatisch de noodaggregaten die het datacenter voor een periode van 96 uren kunnen voorzien van stroom. 

Met toeleveranciers zijn duidelijke afspraken gemaakt voor het tijdig aanleveren van extra diesel om een eventuele storingen voor een langere periode op te vangen.

Wil je een bezoek brengen aan van deze datacenters? Neem dan contact met ons op en
laat je overtuigen!