HostedXL Optimaal bereikbaar

Optimaal bereikbaar

Hosted Telefonie

Ondanks alle nieuwe communicatiekanalen zoals e-mail, chat en social media is telefonische bereikbaarheid nog steeds belangrijk voor je organisatie? En ben je op zoek naar een betrouwbare, zakelijke communicatieoplossing? Uiteraard wel tegen lagere maandelijkse kosten en toegespitst op uw situatie…

Natuurlijk kun je investeren in een upgrade van je telefooncentrale of de huidige omgeving vervangen, maar het kan ook anders…. Met Hosted Telefonie van HostedXL is het eenvoudig en betaalbaar om de bereikbaarheid van je organisatie en medewerkers te verbeteren. Door het toevoegen van de juiste functionaliteit worden je klanten beter en sneller te woord gestaan.

Waarom Hosted Telefonie?

Met Hosted Telefonie van HostedXL neem je telefonie af als dienst voor een vast bedrag per maand, per gebruiker.Je hebt geen telefooncentrale op locatie maar je maakt gebruik van de telefonieomgeving van HostedXL die staat in verschillende datacenters. Hier zijn allerlei voorzieningen getroffen om je telefonische bereikbaarheid te kunnen garanderen.

Om de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen waarborgen biedt HostedXL ook internetverbindingen aan, speciaal voor Hosted Telefonie. Via deze verbindingen bel je met een goede kwaliteit, tegen lage gesprekstarieven en met behoud van je huidige nummers.

Wat zijn de voordelen?

  • Geen onverwachte investeringen in updates, uitbreidingen etc.
  • Een vast bedrag per maand, per gebruiker
  • Een besparing op uw huidige gesprekskosten en abonnementen
  • Meer functionaliteit en flexibiliteit
  • Eenvoudig bellen vanuit Internet browser, MS Outlook etc.
  • Onderweg uw bereikbaarheid regelen
  • Flexibel op- en afschalen van het aantal gebruikers

HostedXL Hosted Telefonie

Heb je hoge maandelijkse kosten op het gebied van telefonie en ben je benieuwd hoe je kunt besparen? Lees meer over Hosted Telefonie.