< p>

Blijf op de hoogte van actualiteiten

Actueel nieuws

 • 5 redenen om te kiezen voor een managed werkplek

  Als bedrjf kan het lastig en duur zijn om alle werkplekken te beheren. Door de werkplek als dienst af te nemen hoef je je daar geen zorgen om te maken. Werkplekken die door een leverancier worden beheerd, worden ook wel managed werkplekken genoemd. De zakelijke voordelen zijn legio. 

 • Zo richt je je bedrijf een stuk duurzamer in

  Duurzaam ondernemen is meer dan het beperken van papierverbruik of het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn diverse andere manieren om je bedrijf een groener tintje te geven. Een 5-tal tips waarmee je dit kunt bereiken.

 • Zo haal je het meest uit je zakelijke internet!

  Zakelijk kun je tegenwoordig kiezen uit diverse soorten internetverbindingen; een supersnelle mobiele 4G-verbinding op je smartphone, en draadloos of bekabeld internet op kantoor. Handig, want internet is tenslotte een belangrijke factor in je productiviteit en bereikbaarheid. Maar hoe haal je nu het maximale uit je internetverbindingen? Wij geven je een aantal tips.

 • Hosted telefonie verkleint de afstand tot je klant

  Als ondernemer wil je natuurlijk optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Moeilijk? Welnee. Met hosted telefonie is dit makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt geen omkijken naar beheer en ondertussen profiteer je van grote gebruikersvrijheid. Een greep uit de voordelen en hoe deze jouw klantcontact verbeteren.