< p>

Blijf op de hoogte van actualiteiten

Actueel nieuws

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

 • 5 redenen om over te stappen naar mobiel werken

  Veel bedrijven hebben de mobiele werkplek inmiddels volop omarmd. Vaste werkplekken maken daarbij steeds vaker plaats voor flexibele alternatieven. Dat is ook niet zo gek, want mobiel werken levert veel voordelen op voor zowel het bedrijf als de medewerkers. Een overzicht van de pluspunten. 

 • Hoe mobiel werken kan bijdragen aan een duurzame organisatie

  Innovaties op het gebied van zakelijke IT zorgen ervoor dat mobiel werken steeds makkelijker en productiever uitgevoerd kan worden. Naast productiviteit kan mobiel werken echter ook leiden tot duurzaamheid. Een aantal voorbeelden van hoe mobiel werken bijdraagt aan meer duurzaamheid en lagere operationele kosten. 

 • 5 toepassingen waarbij glasvezel het verschil maakt

  Het aantal online diensten waar we zakelijk gebruik van maken neemt steeds verder toe. Daardoor groeit ook de hoeveelheid digitale data in snel tempo. Om al die data te kunnen verwerken is een goede internetverbinding noodzakelijk. Kies je voor glasvezel, dan kies je voor een toekomstbestendige verbinding.