< p>

Blijf op de hoogte van actualiteiten

Actueel nieuws

 • Switchen naar hosted telefonie? Dit is hét moment!

  2019 belooft nu al een interessant jaar te worden op het gebied van IT en telecom. Een van de grotere veranderingen is de uitfasering van ISDN in september van dat jaar. Dat lijkt nog ver weg, maar is sneller dan je denkt. Het is dan ook niet verstandig nog langer te wachten met de overstap naar het toekomstbestendige hosted telefonie. 

 • Telefonie en IT smelten samen

  Stel, 2 collega’s bedenken zich al chattend dat andere collega's ook met een zelfde soort project als zij bezig zijn. Ze besluiten over te stappen naar een call en die anderen er even bij te halen. Met z’n allen werken ze live het plan van aanpak bij, via een gedeeld document in Word. Maken ze nu gebruik van telefonie of van IT? 

 • Mobiel werken wordt steeds toegankelijker

  Nog nooit was het zo makkelijk om te profiteren van de voordelen van mobiel werken. Dat komt omdat er haast geen obstakels meer zijn die de productiviteit kunnen verstoren. Denk aan traag mobiel internet, hardwarebeperkingen en matige verbindingen met het bedrijfsnetwerk. Mobiel werken wordt dan ook door steeds meer medewerkers beschouwd als een essentieel onderdeel van hun zakelijke leven.

 • De kenmerken van zakelijk internet in een notendop

  Zakelijk heb je keuze uit diverse internetverbindingen. Glasvezel, kabelinternet en DSL zijn 3 populaire opties in de markt. Deze verbindingen hebben zo hun eigen kenmerken. Een aantal belangrijke aandachtspunten, die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.