< p>

Switchen naar hosted telefonie? Dit is hét moment!

30-11-2018

2019 belooft nu al een interessant jaar te worden op het gebied van IT en telecom. Een van de grotere veranderingen is de uitfasering van ISDN in september van dat jaar. Dat lijkt nog ver weg, maar is sneller dan je denkt. Het is dan ook niet verstandig nog langer te wachten met de overstap naar het toekomstbestendige hosted telefonie. 

Einde van een tijdperk 

Jarenlang gold ISDN als de standaard voor zakelijke telefonie. Digitalisering heeft de markt echter flink veranderd. Een voorbeeld daarvan is de opkomst van de smartphone. Dit device stelt ons in staat om altijd en overal bereikbaar te zijn. Daarnaast hebben apps gezorgd voor veel nieuwe mogelijkheden op het gebied van communicatie en informatievoorziening.

Deze ontwikkelingen hebben de lijnen in onze wereld korter gemaakt. We zijn het gewend om altijd bereikbaar te zijn. Ook van organisaties verwachten we tegenwoordig dat ze snel en flexibel reageren op vraagstukken. Dat lukt natuurlijk niet met een vaste lijn, zoals ISDN, waarbij je beperkte gebruiksmogelijkheden hebt. De oplossing: hosted telefonie

Hosted telefonie houdt je bereikbaar

Hosted telefonie biedt enorm veel voordeel ten opzichte van ISDN. Hierbij verhuist je telefooncentrale naar de cloud. Dit stelt je in staat de centrale zo aan te passen dat deze aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen. Je beschikt over veel meer functionaliteiten en mogelijkheden. Zo kun je zelf heel eenvoudig keuzemenu’s instellen en doorverbindingen inregelen. Daardoor kan je klant altijd iemand te spreken krijgen en maak je je klantcontact dus een stuk efficiënter.

Ook het opschalen van je centrale is veel eenvoudiger; telefoonnummers toevoegen is met een handomdraai gedaan. Hosted telefonie is bovendien beschikbaar als app, waardoor je zowel vast als mobiel bereikbaar bent. Op die manier profiteer je van veel meer bereikbaarheid en sluit je klantcommunicatie aan bij de ontwikkelingen in de markt. 

Waarom je nu moet overstappen 

Door nú de overstap te maken naar hosted telefonie laat je je organisatie meteen al profiteren van deze vele voordelen. Maar dat is niet de enige belangrijke reden waarom nu overstappen verstandig is. Het inregelen van hosted telefonie is een kwestie van maatwerk. Daarom kan het wat langer duren om de oplossing te implementeren in je organisatie.

Je wilt natuurlijk voorkomen dat je straks onbereikbaar bent als ISDN is uitgefaseerd. Wacht daarom niet langer en zorg dat je ruim op tijd de switch maakt. Zo blijf je bereikbaar voor je klanten en kun je ze de dienstverlening blijven bieden die ze van je mogen verwachten.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Voordelen HostedXL telefonie

  • Beter bereikbaar, op kantoor en onderweg
  • Besparen op gespreks- en abonnementskosten
  • Vaste maandelijkse kosten
  • Inclusief beheer, onderhoud en support
  • Flexibel in omvang en functionaliteit