< p>

Hoe lang wil jij nog wachten? Stap nu over op hosted telefonie!

07-05-2019

De tijd begint de dringen. Over minder dan 4 maanden komt er een einde aan ISDN 1/2. Deze verouderde verbinding, die 25 jaar als standaard gold, wordt dan uitgefaseerd. Bel je nog via ISDN, dan kun je niet langer meer wachten om over te stappen naar hosted telefonie. Daarmee blijf je bereikbaar én profiteer je direct van flexibelere zakelijke telefonie. 

ISDN en de opkomst van het internet 

ISDN is een techniek die stamt uit de begintijden van het internet, dat medio jaren negentig voet aan de grond begon te krijgen. Tot dat moment was het niet mogelijk om tegelijkertijd te bellen en te internetten. Door de toenemende populariteit van het internet groeide de vraag naar een verbinding waarmee dit wel kon. Met de komst van ISDN werd dit werkelijkheid.

Bovendien werd de geluidskwaliteit flink verbeterd ten opzichte van de oude situatie. Echter, organisaties bleven in grote mate afhankelijk van hun provider om functionaliteiten en uitbreidingen in te regelen. 

Verouderde oplossing 

Door de jaren heen heeft het internet zich ontwikkeld tot een onmisbaar deel van de maatschappij. Technologische ontwikkelingen hebben voor enorm veel nieuwe mogelijkheden gezorgd.

Gebruikers zelf hebben daarnaast steeds meer vrijheid gekregen over het beheer van hun dienst. Niet langer zijn bedrijven afhankelijk van providers voor het inregelen van functionaliteit. Met een paar klikken verzorgen zij dit gewoon zelf via de cloud. Daardoor beschikken organisaties altijd over een oplossing op maat die meebeweegt met zakelijke ontwikkelingen. Hosted telefonie is daar natuurlijk hét voorbeeld van. 

Waarom je nu moet overstappen 

Bij hosted telefonie verhuist je telefoniecentrale naar de cloud. Alle verkeer verloopt via het internet. Je maakt gebruik van een handige app, waardoor je bereikbaar bent op één nummer voor vast en mobiel. Samen met de uitgebreide beheermogelijkheden maakt dit van hosted telefonie een toekomstbestendige oplossing.

Dat alleen zou reden genoeg moeten zijn om nu al over te stappen. Omdat hosted telefonie een kwestie van maatwerk is, kan de overstap wat meer werk in beslag nemen. Anticipeer hierop door nu alvast over te stappen. Zo voorkom je dat je straks achter de feiten aanloopt en blijf je bereikbaar voor je klanten.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Voordelen HostedXL telefonie

  • Beter bereikbaar, op kantoor en onderweg
  • Besparen op gespreks- en abonnementskosten
  • Vaste maandelijkse kosten
  • Inclusief beheer, onderhoud en support
  • Flexibel in omvang en functionaliteit