< p>

Waarom je collega’s beter werken met een device op maat

20-02-2019

De tijd dat generieke kantoorplekken de standaard waren is al even voorbij. De moderne werkplek staat in het teken van mobiliteit en flexibiliteit. Daar wordt onder andere invulling aan gegeven met devices op maat. Dat is natuurlijk geen toeval. Wij geven je een aantal redenen waarom devices op maat je collega’s nog meer uit hun werkdag laten halen. 

Device op maat

Betere productiviteit 

Een belangrijk aandachtspunt is dat devices het leven van je collega’s makkelijker zouden moeten maken. Hun zakelijke devices zouden daarom moeten aansluiten bij hun belangrijkste taken. Daarnaast speelt ook persoonlijke voorkeur een rol. Als je collega privé gewend is aan Android-devices heeft het weinig zin hem te voorzien van een iOS-device. Betrek je collega bij het keuzeproces en de keuze wordt alvast een stuk eenvoudiger. 

Betere dataveiligheid 

Stel, je voorziet je collega van een device waar hij eigenlijk niet lekker mee kan werken. Wat gebeurt er dan? De kans is aanwezig dat hij in plaats daarvan zijn privédevice inzet voor zijn werk. En dat is niet altijd even veilig. Privédevices zijn namelijk vaak minder goed beveiligd dan zakelijke alternatieven. Daardoor kunnen datalekken in de hand worden gewerkt, met alle mogelijke gevolgen van dien. Het kiezen van een passend zakelijk device helpt dit eenvoudig te voorkomen. 

Betere medewerkerstevredenheid 

Door je collega’s te voorzien van een device op maat toon je aan betrokken te zijn bij hun taken. Dat is een teken van goed werkgeverschap. Je collega zal zich gewaardeerd en gesteund voelen door de organisatie. Dat leidt tot een hogere medewerkerstevredenheid. En je weet: hoe lekkerder je collega’s in hun vel zitten, hoe beter dat is voor de productiviteit van je organisatie. 

Betere klanttevredenheid 

Voorzie je collega’s van een device op maat en zij worden in staat gesteld om hun taken optimaal in te vullen. Daardoor kan er sneller worden ingespeeld op klantverzoeken. Die snelheid van handelen betaalt zich uit in een hogere klanttevredenheid. En dat is natuurlijk hartstikke goed voor je business. 

Zo ben je in één keer klaar 

Wil je helemaal zeker weten dat je de juiste keuze maakt op het gebied van devices? Dan is het altijd een goed idee om dit vraagstuk bij een specialist, zoals HostedXL, neer te leggen. Zo weet je zeker dat je in één keer de juiste keuze maakt én breng je efficiënt meerwaarde aan in de processen van je organisatie.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Voordelen HostedXL ICT

  • Altijd en overal beschikbaar
  • Incusief beheer, onderhoud en support
  • Vaste maandelijkse kosten, geen onverwachte investeringen
  • Veilig opgeslagen in Nederlandse datacenters