Blijf op de hoogte van actualiteiten

Actueel nieuws

 • Kies de internetverbinding die bij je bedrijf past

  Internet is de ruggengraat van elke moderne organisatie. Omdat er steeds meer in de cloud draait, wordt een groter beroep gedaan op de bandbreedte van de internetverbinding. En als er meer gevraagd wordt dan de verbinding aankan, komt dat de gebruikerservaring niet ten goede. Langzame downloads, haperende videogesprekken of lang wachten op het laden van een webpagina frustreren enorm.

 • 5 redenen om vandaag nog te switchen naar IP-telefonie

  Veel bedrijven vertrouwen nog dagelijks op vaste telefonie. En dat is niet zonder reden; medewerkers vinden het prettig om een vast toestel te gebruiken, bellen via de vaste lijn is doorgaans goedkoper en lang niet alle medewerkers hebben een smartphone nodig. Wil je blijven bellen via de vaste telefoon? Kies dan wel voor IP-telefonie. Wij geven je 5 redenen!

 • De ideale werkplek anno 2018

  Bedrijven besteden steeds meer aandacht aan een flexibele invulling van de werkplek. Het verhogen van productiviteit en medewerkerstevredenheid is een belangrijke reden om hiervoor te kiezen. Dat blijkt uit recent onderzoek. Bij de ideale invulling van de werkplek komt echter meer kijken dan flexibiliteit en mobiliteit.

 • Digitalisering versterkt vraag naar Security-as-a-Service

  Zakelijk wordt er steeds meer geïnvesteerd in beveiligingsmaatregelen. Dat meldt marktonderzoeksbureau Gartner op basis van eigen onderzoek. Dat komt met name door de GDPR, die privacyregels strenger heeft gemaakt. In combinatie met toenemende digitalisering zal de focus op beveiliging van data en privacy alleen maar groeien. Security-as-a-Service-diensten zijn daarbij steeds meer in trek.