< p>

Blijf op de hoogte van actualiteiten

Actueel nieuws

 • 5 situaties waarin hosted telefonie uitkomst biedt

  Telefonie via de cloud, ook wel hosted telefonie genoemd, wordt zakelijk steeds populairder. Dat is ook niet vreemd; de techniek sluit namelijk perfect aan bij onze steeds flexibelere manier van werken. Maar wat zijn nu de voordelen van hosted telefonie? We delen graag 5 zakelijke situaties waarin de meerwaarde van hosted telefonie duidelijk naar voren komt.

 • 6 voordelen van een werkplek in de cloud

  Naast de telefooncentrale en de bestandsopslag verhuist ook de werkplek steeds vaker naar de cloud. Er is weinig tot geen data meer opgeslagen op de lokale pc of laptop, want alles wordt gehost vanuit een goed beveiligd datacenter. De werkplek van de toekomst is de werkplek in de cloud.

 • Kosten besparen met Office 365

  Office 365 is de cloudvariant van het zakelijk al jaren populaire Microsoft Office-pakket. Daarmee ben je in staat om ook op je mobiele devices ‒ smartphone, laptop en tablet ‒ gebruik te maken van deze handige tools. Dat is niet alleen goed voor je productiviteit en flexibiliteit, maar levert ook nog een aardige kostenbesparing op. Dat zit als volgt.

 • Zo kies je de juiste cloudvorm voor je bedrijf

  Het is een uitdaging die al snel om de hoek komt kijken bij een geplande overstap naar de cloud: de keuze voor de juiste cloudvorm. Er zijn namelijk verschillende modellen beschikbaar, ieder met hun eigen kenmerken. De keuze hangt daarom voor een groot deel af van hoe je de cloud wilt inzetten. Om je alvast wat meer wegwijs te maken volgen hieronder de belangrijkste kenmerken van iedere cloudvorm.