< p>

Kosten zakelijk VoIP-bellen

De kosten voor telefonie kunnen behoorlijk op je budget voor bedrijfsvoering drukken. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze manieren om deze kosten omlaag te brengen. Je kunt bijvoorbeeld overstappen op zakelijk VoIP-bellen van HostedXL. Je belt dan via je internetverbinding, in plaats van via je telefoonlijn.

Bespaar tot 70%

Met zakelijk VoIP-bellen kun je flink wat besparen op de kosten van je zakelijke telefonie. Zo kost bellen naar het buitenland via een VoIP-aansluiting al snel 70% minder dan via een reguliere telefoonverbinding. Bij lokale telefoontjes zijn de kosten van zakelijk VoIP-bellen ten opzichte van traditionele telefonie zo’n 30% lager. En onderling bellen tussen de vestigingen van jouw organisatie is met VoIP zelfs kosteloos.
 

Voor grote en kleine bedrijven

Zeker bij grotere, internationale ondernemingen levert dat flinke kostenbesparingen op. Maar ook kleine bedrijven kunnen hun kosten omlaag brengen door over te stappen op zakelijk VoIP-bellen. Niet voor niets belt al ruim 20% van de bedrijven met meer dan 50 medewerkers inmiddels via een VoIP-aansluiting.
 

Betrouwbaar en flexibel

De experts van HostedXL zorgen ervoor dat de overstap op VoIP-bellen in jouw organisatie snel en geruisloos gaat. Je houdt je bestaande telefoonnummers en na de omschakeling heb je de beschikking over een betrouwbaar en flexibel telefoonsysteem, waarmee je optimaal bereikbaar bent voor je klanten en relaties tegen fors lagere kosten.
 

Overstappen op VoIP-bellen

Wil je met jouw organisatie overstappen op zakelijk VoIP-bellen van HostedXL? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden, voordelen én kosten voor VoIP-telefonie voor jouw bedrijf. Laat je overtuigen!

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!