< p>

Kosten zakelijk VoIP-bellen

De kosten voor telefonie kunnen behoorlijk op je budget voor bedrijfsvoering drukken. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze manieren om deze kosten omlaag te brengen. Je kunt bijvoorbeeld overstappen op zakelijk VoIP-bellen van HostedXL. Je belt dan via je internetverbinding, in plaats van via je telefoonlijn.

Bespaar tot 70%

Met zakelijk VoIP-bellen kun je flink wat besparen op de kosten van je zakelijke telefonie. Zo kost bellen naar het buitenland via een VoIP-aansluiting al snel 70% minder dan via een reguliere telefoonverbinding. Bij lokale telefoontjes zijn de kosten van zakelijk VoIP-bellen ten opzichte van traditionele telefonie zo’n 30% lager. En onderling bellen tussen de vestigingen van jouw organisatie is met VoIP zelfs kosteloos.
 

Voor grote en kleine bedrijven

Zeker bij grotere, internationale ondernemingen levert dat flinke kostenbesparingen op. Maar ook kleine bedrijven kunnen hun kosten omlaag brengen door over te stappen op zakelijk VoIP-bellen. Niet voor niets belt al ruim 20% van de bedrijven met meer dan 50 medewerkers inmiddels via een VoIP-aansluiting.
 

Betrouwbaar en flexibel

De experts van HostedXL zorgen ervoor dat de overstap op VoIP-bellen in jouw organisatie snel en geruisloos gaat. Je houdt je bestaande telefoonnummers en na de omschakeling heb je de beschikking over een betrouwbaar en flexibel telefoonsysteem, waarmee je optimaal bereikbaar bent voor je klanten en relaties tegen fors lagere kosten.
 

Overstappen op VoIP-bellen

Wil je met jouw organisatie overstappen op zakelijk VoIP-bellen van HostedXL? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden, voordelen én kosten voor VoIP-telefonie voor jouw bedrijf. Laat je overtuigen!

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo haal je het meest uit je zakelijke internet!

  Zakelijk kun je tegenwoordig kiezen uit diverse soorten internetverbindingen; een supersnelle mobiele 4G-verbinding op je smartphone, en draadloos of bekabeld internet op kantoor. Handig, want internet is tenslotte een belangrijke factor in je productiviteit en bereikbaarheid. Maar hoe haal je nu het maximale uit je internetverbindingen? Wij geven je een aantal tips.

 • Hosted telefonie verkleint de afstand tot je klant

  Als ondernemer wil je natuurlijk optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Moeilijk? Welnee. Met hosted telefonie is dit makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt geen omkijken naar beheer en ondertussen profiteer je van grote gebruikersvrijheid. Een greep uit de voordelen en hoe deze jouw klantcontact verbeteren.

 • Zo maak je een succes van mobiel werken in jouw bedrijf

  Ben je op zoek naar manieren om de tevredenheid en productiviteit van je collega’s te verbeteren? Mobiel werken kan daar flink aan bijdragen. Dat blijkt uit diverse onderzoeken, waaronder van het Leefritme Kenniscentrum. Wij geven je een overzicht van de voordelen en wat er voor nodig is om van mobiel werken een succes te maken.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!