< p>

Draadloos werken zonder zorgen

Wifi as a Service

Met Wifi as a Service profiteer je van een professioneel draadloos netwerk voor een vast bedrag per maand, zonder hoge investeringskosten! Bovendien heb je geen omkijken naar het beheer en onderhoud, dat regelt HostedXL.

Geen hoge investering

Zoek je een betrouwbaar en stabiel draadloos netwerk voor een betaalbare prijs per maand? Kies dan voor Wifi as a Service. Je neemt een draadloos netwerk als dienst af, dus zonder hoge éénmalige investeringskosten. HostedXL zorgt voor een goed dekkend netwerk, dat 24/7 bereikbaar is. Een beperkt budget is niet langer de barrière voor een professioneel draadloos netwerk.

Niet alleen je medewerkers, maar ook klanten en overige gasten kunnen met hun eigen mobiele apparaat gebruik maken van het wifi netwerk en zorgeloos online werken.

Inclusief beheer, onderhoud en support

Het unieke van dit concept is bovendien dat je geen omkijken hebt naar beheer, onderhoud en support. Alles is inbegrepen in het maandbedrag, zodat je altijd de beschikking hebt over een up-to-date en optimaal netwerk.

Flexibel en veilig

Voorafgaand aan het Wifi as a Service abonnement vindt er een site-survey en meting plaats op locatie. Hierbij bepalen we het aantal benodigde accesspoints (zenders). Groeit of krimpt je bedrijf? Dan passen we het aantal accesspoints aan. Hierdoor ben je verzekerd van flexibiliteit.

Ook bij een draadloos netwerk speelt beveiliging een cruciale rol. Privacygevoelige informatie moet immers binnen je organisatie blijven! Met Wifi as a Service wordt je netwerk volgens de strengste beveiligingseisen ingericht en consequent van updates voorzien. Dat staat garant voor beveiliging op het hoogste niveau.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

  • Professioneel draadloos (wifi) netwerk
  • Vast bedrag per maand
  • Zonder hoge investeringskosten
  • Inclusief updates, beheer en support
  • Schaalbare en flexibele oplossing