< p>

Snel internet door de lucht

Straalverbindingen

HostedXL is dé specialist in het adviseren, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van draadloze verbindingen. Ook als er geen glasvezel- of breedbandinfrastructuur in de buurt is kan HostedXL je middels straalverbindingen voorzien van een snelle en betrouwbare internetverbinding.

Straalverbindingen

Een straalverbinding kan tot 75 kilometer overbruggen en wordt eigenlijk alleen beperkt door de kromming van de aarde, er is namelijk altijd een zichtlijn tussen de beide eindpunten nodig. Wanneer er een zichtlijn is behoren microwave straalverbindingen tot de snelste verbindingen. De installatiekosten zijn over een afstand van meer dan 100 meter al lager dan de installatiekosten van glasvezel. Straalverbindingen zijn leverbaar met een up- en downloadsnelheid tot 100 Mb/s.

Buitengebieden

Straalverbindingen worden vaak gebruikt voor bedrijventerreinen en buitengebieden waar glasvezel kostbaar is, om aan te leggen en de afstand naar de wijkcentrale te groot is voor een andere breedbandverbinding. Het is ook ideaal voor de recreatiesector. Vaak zitten campings, jachthavens en bungalowparken in buitengebieden waar weinig infrastructuur voorhanden is.

Flexibel

Heb je een stabiel en goed werkende internetverbinding nodig voor een korte tijd? Bijvoorbeeld voor op een festival of op een zakelijk evenement. Straalverbindingen kunnen gebruikt worden om tijdelijke locaties te ontsluiten. Ook is dit dé ideale oplossing voor grote evenementen, die behoefte hebben aan tijdelijk veel bandbreedte voor een periode van enkele dagen tot enkele weken. De voordelen van straalverbindingen zijn de snelle opbouwtijd en de mogelijkheid tot het huren van de apparatuur voor korte tijd.

Straalverbindingen van HostedXL

Voor een stabiel en kwalitatief sterke straalverbinding kies je voor HostedXL. Gebruik je onze straalverbindingen? Dan ben je verzekerd van een hoge bandbreedte tot 100 Mb/s. Naast een goede en stabiele verbinding, wil je natuurlijk ook een straalverbinding die veilig en betrouwbaar is.

Onze klanten waarderen en erkennen onze professionaliteit en de snelle service die wij leveren. Wanneer je kiest voor straalverbindingen van HostedXL is een korte implementatietijd gegarandeerd. Bovendien weet je elke maand precies waar je aan toe bent. Wij hanteren een vast maandbedrag, zonder databundel en zonder datalimiet.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

  • Ideaal voor gebieden waar geen glasvezel- of breedbandinfrastructuur beschikbaar is
  • Hoge bandbreedte tot 100 Mb/s
  • Korte implementatietijd
  • Flexibel
  • Veilig en betrouwbaar
  • Vast maandbedrag, zonder databundel en zonder datalimiet