< p>

Alle vestigingen in één veilig netwerk

IP-VPN

IP-VPN is een veel gebruikte manier om meerdere vestigingen en thuiswerkers te verbinden tot één bedrijfsnetwerk. Dit netwerk wordt niet gerealiseerd over het publieke internet, maar over een gesloten en beveiligd netwerk.

Veilig en stabiel

Met een IP-VPN koppel je meerdere vestigingen en/of eventuele thuiswerkers veilig aan elkaar in een besloten Virtual Private Network. Hierdoor ontstaat één betrouwbaar, kosteneffectief communicatienetwerk voor data en spraak (VoIP).

Deze verbindingen lopen volledig buiten het publieke internet om en zijn dus zeer geschikt voor het vervoer van vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Op basis van MPLS-technologie maakt IP-VPN gebruik van een landelijk dekkend IP-netwerk waarmee een klant specifiek VPN wordt opgezet. Via dit besloten netwerk is het mogelijk dat alle vestigingen en thuiswerkers onderling met elkaar communiceren (any-to-any netwerk) en is bij uitstek geschikt voor integratie van spraak en data in uw bedrijfsnetwerk.

Schaalbaar

Binnen het IP-VPN portfolio kan gekozen worden uit een aantal verschillende aansluitvormen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk op basis van glasvezel of VDSL

Door de schaalbaarheid kun je de kosten voor je netwerk afstemmen op je wensen. IP-VPN is beschikbaar in verschillende kwaliteitsniveaus. Zo kun je eisen ten aanzien van kwaliteit van de verschillende diensten en toepassingen binnen je netwerk optimaal inrichten.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

  • Eén betrouwbaar en besloten netwerk;
  • Scherpe tarieven;
  • Ruime keuze in type verbindingen, overboekingen en SLA’s;
  • Volledig beheerd (indien gewenst).