< p>

Zakelijk betrouwbaar internet

DSL

Met zakelijk DSL internet van HostedXL ben je verzekerd van scherpe maandtarieven en lage aansluitkosten. Je krijgt altijd de meest optimale snelheid die beschikbaar is op jouw adres. Tot maximaal 200 Mb/s downloadsnelheid.

ADSL

Hoewel glasvezel in opkomst is, blijft zakelijk ADSL een betrouwbare internetverbinding met diverse mogelijkheden voor je bedrijf. ADSL is een asymmetrische DSL variant. Dit betekend dat de downloadsnelheid via een ADSL verbinding altijd hoger is dan de uploadsnelheid. De uploadsnelheid is maximaal 1 Mb/s en de downloadsnelheid loopt tot 20 Mb/s.

Naast zakelijk ADSL zijn er ook andere DSL-verbindingen beschikbaar die gebruik maken van koper als drager. De beschikbaarheid van DSL verbindingen ligt hoger dan het relatief nieuwe glasvezel.

VDSL voor hoge snelheden

Zakelijk VDSL (ofwel Very High Speed Digital Subscriber Line) wordt ook wel de opvolger van ADSL genoemd. Maar dankzij moderne techniek met een veel hogere up- en download snelheid. Hierdoor kunnen over een VDSL verbinding prima meerdere diensten tegelijk worden afgenomen, zoals internet en telefonie. Bij VDSL zijn snelheden tot 200 Mb/s haalbaar.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

  • Scherpe tarieven
  • Ruime keuze in verbindingen, overboekingen en SLA’s
  • Hoge beschikbaarheid
  • IP-VPN mogelijkheden
  • Volledig beheerd (indien gewenst)