< p>

Snelle en betrouwbare verbindingen

Internet

Je bedrijf of organisatie kan tegenwoordig niet zonder snelle en betrouwbare internetverbinding. HostedXL heeft voor iedere locatie en situatie een passende verbinding: DSL, glasvezel en straalverbindingen. Maar ook voor zaken als IP-VPN, webhosting en een wifi-netwerk ben je bij ons aan het juiste adres.

De beste verbinding

HostedXL levert internetverbindingen op basis van DSL (ADSL/ VDSL), glasvezel en straalverbindingen. Wat voor jouw bedrijf de beste internetverbinding is hangt vooral af van 2 vragen.

 1. Wat is er op jouw locatie leverbaar?
 2. Hoeveel bandbreedte heb je nodig?

Locatie
Het is per locatie verschillend welk type internetverbinding er geleverd kan worden en welke snelheid er maximaal haalbaar is. Glasvezel is bijvoorbeeld (nog) niet op iedere locatie leverbaar.

Bandbreedte
De benodigde bandbreedte (snelheid) heeft niet alleen te maken met de grootte van je bedrijf of organisatie, maar ook met je activiteiten. Gebruik je internet alleen om te browsen en te mailen? Of ontvang en verstuur je veel grote bestanden? Of maak je veel gebruik van cloud applicaties en diensten zoals VoIP-telefonie en videoconferencing? Dan is het belangrijk dat je beschikt over een betrouwbare, kwalitatief goede verbinding met voldoende bandbreedte.

Veilig en betrouwbaar

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn natuurlijk ook erg belangrijk bij een internetverbinding. Daarom heb je bij HostedXL altijd de keuze uit diverse SLA's en een managed router.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Voordelen HostedXL internet

 • Ruime keuze in type verbindingen, overboekingen, SLA’s
 • Scherpe tarieven
 • Geschikt voor realtime toepassingen
 • Hoge dekkingsgraad
 • Volledig beheerd (indien gewenst)
 • DSL

  Met zakelijk DSL internet van HostedXL ben je verzekerd van scherpe maandtarieven en lage aansluitkosten. Je krijgt altijd de meest optimale snelheid die beschikbaar is op jouw adres. Tot maximaal 200 Mb/s downloadsnelheid.

 • Glasvezel

  Glasvezel is de oplossing voor supersnel, betrouwbaar en stabiel internet. Glasvezel is ook op steeds meer locaties in Nederland beschikbaar.

 • Straalverbindingen

  HostedXL is dé specialist in het adviseren, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van draadloze verbindingen. Ook als er geen glasvezel- of breedbandinfrastructuur in de buurt is kan HostedXL je middels straalverbindingen voorzien van een snelle en betrouwbare internetverbinding.

 • IP-VPN

  Wil jij het samenwerken tussen verschillende vestigingen en thuiswerkers bevorderen? Tegenwoordig is het niet altijd meer nodig om in dezelfde ruimte te zitten om goed samen te werken. HostedXL helpt je bij het samenvoegen van verschillende netwerken tot één bedrijfsnetwerk. Dit doen wij door gebruik te maken van IP-VPN. Het is een veelgebruikte manier om meerdere vestigingen en thuiswerkers te verbinden tot één centraal bedrijfsnetwerk. Dit netwerk wordt niet gerealiseerd over het publieke internet, maar over een gesloten en beveiligd netwerk.

 • Webhosting

  Een goede website of webshop is heel belangrijk voor je bedrijf of organisatie. Maar met alleen een mooie website en domeinnaam ben je er nog niet. Om een website online beschikbaar te maken is een webhosting pakket nodig. HostedXL zorgt ervoor dat je website optimaal bereikbaar is voor je bezoekers.

 • Wifi as a Service

  Met Wifi as a Service profiteer je van een professioneel draadloos netwerk voor een vast bedrag per maand, zonder hoge investeringskosten! Bovendien heb je geen omkijken naar het beheer en onderhoud, dat regelt HostedXL.

Blijf op de hoogte

Actueel nieuws

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

 • Het verschil tussen koper (DSL) en glasvezel internet

  Een groot deel van de Nederlandse huishoudens en bedrijven heeft inmiddels toegang tot glasvezelinternet. Hiermee kan er meer data tegelijkertijd worden verstuurd dan met welk ander netwerk dan ook. Bij glasvezel wordt er gebruikgemaakt van licht als transportmiddel voor het signaal. Dit in tegenstelling tot koper, waarbij er gebruik wordt gemaakt van stroomimpulsen.

 • 5 toepassingen waarbij glasvezel het verschil maakt

  Het aantal online diensten waar we zakelijk gebruik van maken neemt steeds verder toe. Daardoor groeit ook de hoeveelheid digitale data in snel tempo. Om al die data te kunnen verwerken is een goede internetverbinding noodzakelijk. Kies je voor glasvezel, dan kies je voor een toekomstbestendige verbinding.