< p>

Snelle en betrouwbare verbindingen

Internet

Je bedrijf of organisatie kan tegenwoordig niet zonder snelle en betrouwbare internetverbinding. HostedXL heeft voor iedere locatie en situatie een passende verbinding: DSL, glasvezel en straalverbindingen. Maar ook voor zaken als IP-VPN, webhosting en een wifi-netwerk ben je bij ons aan het juiste adres.

De beste verbinding

HostedXL levert internetverbindingen op basis van DSL (ADSL/ VDSL), glasvezel en straalverbindingen. Wat voor jouw bedrijf de beste internetverbinding is hangt vooral af van 2 vragen.

 1. Wat is er op jouw locatie leverbaar?
 2. Hoeveel bandbreedte heb je nodig?

Locatie
Het is per locatie verschillend welk type internetverbinding er geleverd kan worden en welke snelheid er maximaal haalbaar is. Glasvezel is bijvoorbeeld (nog) niet op iedere locatie leverbaar.

Bandbreedte
De benodigde bandbreedte (snelheid) heeft niet alleen te maken met de grootte van je bedrijf of organisatie, maar ook met je activiteiten. Gebruik je internet alleen om te browsen en te mailen? Of ontvang en verstuur je veel grote bestanden? Of maak je veel gebruik van cloud applicaties en diensten zoals VoIP-telefonie en videoconferencing? Dan is het belangrijk dat je beschikt over een betrouwbare, kwalitatief goede verbinding met voldoende bandbreedte.

Veilig en betrouwbaar

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn natuurlijk ook erg belangrijk bij een internetverbinding. Daarom heb je bij HostedXL altijd de keuze uit diverse SLA's en een managed router.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Voordelen HostedXL internet

 • Ruime keuze in type verbindingen, overboekingen, SLA’s
 • Scherpe tarieven
 • Geschikt voor realtime toepassingen
 • Hoge dekkingsgraad
 • Volledig beheerd (indien gewenst)
 • DSL

  Met zakelijk DSL internet van HostedXL ben je verzekerd van scherpe maandtarieven en lage aansluitkosten. Je krijgt altijd de meest optimale snelheid die beschikbaar is op jouw adres. Tot maximaal 200 Mb/s downloadsnelheid.

 • Glasvezel

  Glasvezel is de oplossing voor supersnel, betrouwbaar en stabiel internet. Glasvezel is ook op steeds meer locaties in Nederland beschikbaar.

 • Straalverbindingen

  Ook als er geen glasvezel- of breedbandinfrastructuur in de buurt is kan HostedXL je middels een straalverbinding voorzien van een snelle en betrouwbare internetverbinding.

 • IP-VPN

  IP-VPN is een veel gebruikte manier om meerdere vestigingen en thuiswerkers te verbinden tot één bedrijfsnetwerk. Dit netwerk wordt niet gerealiseerd over het publieke internet, maar over een gesloten en beveiligd netwerk.

 • Webhosting

  Een goede website of webshop is heel belangrijk voor je bedrijf of organisatie. Maar met alleen een mooie website en domeinnaam ben je er nog niet. Om een website online beschikbaar te maken is een webhosting pakket nodig. HostedXL zorgt ervoor dat je website optimaal bereikbaar is voor je bezoekers.

 • Wifi as a Service

  Met Wifi as a Service profiteer je van een professioneel draadloos netwerk voor een vast bedrag per maand, zonder hoge investeringskosten! Bovendien heb je geen omkijken naar het beheer en onderhoud, dat regelt HostedXL.

Blijf op de hoogte

Actueel nieuws

 • Glasvezel houdt je organisatie gezond

  Data is tegenwoordig misschien wel het belangrijkste onderdeel in de zakelijke IT. In vrijwel iedere organisatie neemt de hoeveelheid data snel toe. Dat komt door het toenemende gebruik van cloudoplossingen, mobiele devices en technologieën zoals het Internet of Things. Om die groeiende hoeveelheid data te kunnen verwerken en te benutten is een snelle internetverbinding noodzakelijk. De oplossing? Glasvezel

 • De kenmerken van zakelijk internet in een notendop

  Zakelijk heb je keuze uit diverse internetverbindingen. Glasvezel, kabelinternet en DSL zijn 3 populaire opties in de markt. Deze verbindingen hebben zo hun eigen kenmerken. Een aantal belangrijke aandachtspunten, die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

 • Kies de internetverbinding die bij je bedrijf past

  Internet is de ruggengraat van elke moderne organisatie. Omdat er steeds meer in de cloud draait, wordt een groter beroep gedaan op de bandbreedte van de internetverbinding. En als er meer gevraagd wordt dan de verbinding aankan, komt dat de gebruikerservaring niet ten goede. Langzame downloads, haperende videogesprekken of lang wachten op het laden van een webpagina frustreren enorm.