< p>

Snelle en veilige back-up naar de cloud

Veeam Cloud Connect

Snelle, eenvoudige én veilige back-up naar de cloud. Veeam Cloud Connect is de meest efficiënte manier om back-ups offsite op te slaan bij een serviceprovider.

Krachtig en betrouwbaar

Veeam biedt krachtige en betrouwbare functies en toepassingen, zodat je het risico op onherstelbaar dataverlies tot een minimum beperkt. Met Veeam Cloud Connect krijg je:

Gehoste offsite back-ups
Bewaar je back-ups offsite in een gehoste cloudopslag via een veilige SSL-verbinding zonder dat je hiervoor een aparte Veeam-licentie nodig hebt.

Volledige zichtbaarheid en controle
Rechtstreeks vanuit de back-upconsole krijg je toegang tot gegevens in gehoste back-up repository’s en kun je deze herstellen; je kunt het gebruik van cloudopslag bijhouden en ontvangt herinneringen voor de verlenging van gehoste opslag.

Een moderne back-uparchitectuur
Maak gebruik van de moderne backuptechnologie van Veeam, zoals back-upkopieertaken met geïntegreerde WANacceleratie, progressieve back-ups, GFS-retentieregels (Grandfather/Father/Son) en nog veel meer: allemaal geïntegreerd in één product.

End-to-end encryptie
Je hebt de zekerheid dat alle data aan de bron (voordat ze je netwerk verlaten), tijdens het verplaatsen en de opslag worden versleuteld, zonder dat dit van invloed is op de datareductiecapaciteit van ingebouwde compressie en WAN-acceleratie.

Hoe werkt het?

Veeam Cloud Connect kopieert je back-ups naar ons datacenter via een veilige SSL-verbinding. Je hoeft dus geen moeilijke VPN-verbinding te maken omdat Cloud Connect via het meest gangbare (maar wel versleutelde) Internet-protocol werkt. Op ieder moment kun je back-ups naar de lokale infrastructuur terugzetten. 

De 3-2-1-regel

Volgens de 3-2-1-regel moet je 3 kopieën van je gegevens bewaren op 2 typen opslagmedia, waarbij 1 kopie offsite wordt bewaard. Het kan een uitdaging zijn om je back-ups offsite op te slaan vanwege de beperkte bandbreedte, de razendsnel toenemende hoeveelheid gegevens en ontbrekende resources om een echte offsite back-up repository te bouwen of te onderhouden.

Met Veeam Cloud Connect kun je je aan de 3-2-1-regel houden zonder dat je veel geld en resources kwijt bent aan een tweede locatie of aan extra bandbreedte. Maak gebruik van de clouddiensten van een Veeam Cloud & Service Provider, zoals HostedXL, om je back-ups op te slaan en profiteer van de ingebouwde WAN-technologie van Veeam, en van nog veel meer voordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

  • Snel op te zetten, binnen een aantal minuten up and running
  • Geen investeringen nodig
  • Mogelijkheid om maandelijks op- en af te schalen
  • Volledig geïntegreerd in de bestaande Veeam software
  • Je belangrijke data wordt opgeslagen in een professionele, betrouwbare en gecertificeerde datacenter omgeving