< p>

Automatische dataopslag

Online Back-up

Je waardevolle bedrijfsdata wil je niet kwijtraken. De noodzaak voor een goede back-up is dus evident. Met online back-up heb je dagelijks automatisch een betrouwbare back-up zonder zorgen. En je data blijft in Nederlandse datacenters.

Automatisch opgeslagen

Je moet er niet aan denken dat door een storing, diefstal of brand, bijvoorbeeld je klanteninformatie en belangrijke documenten verloren gaan. Daarom is het belangrijk dat je voor een goede back-up van je waardevolle bedrijfdata zorgt. Met HostedXL online back-up wordt dit dagelijks automatisch voor je verzorgd!

Veilig

Met online back-up van HostedXL worden je bedrijfsgegevens automatisch in een veilige omgeving opgeslagen. Iedere dag wordt een nieuwe back-up weggeschreven, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Om er voor te zorgen dat dit veilig en betrouwbaar gebeurt, wordt de bedrijfsinformatie gecodeerd via het internet verstuurd en in onze Nederlandse datacenters opgeslagen. Dagelijks ontvang je per e-mail een rapport over de back-up. Daarnaast kun je via een persoonlijke webportal uitgebreide informatie over je back-ups raadplegen.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

  • Dagelijks automatisch een back-up van je gegevens
  • Zonder extra handelingen
  • Geen eigen hard- en software nodig
  • Snel en eenvoudig back-ups terughalen
  • Veilige en betrouwbare omgeving