< p>

Online werkplek in de cloud

Hosted ICT

Met Hosted ICT, ofwel een online werkplek in de cloud, hebben jij en je medewerkers altijd en overal toegang tot het bedrijfsnetwerk. Op kantoor, maar ook thuis of onderweg.

Slim investeren

Waarom zou je kiezen voor de kostbare aanschaf van nieuwe servers als je ook slim kunt investeren in online werkplekken? Met Hosted ICT is alles geregeld. Van e-mail tot standaardapplicaties zoals Microsoft Office en bedrijfsspecifieke softwareprogramma’s. Bovendien heb je geen omkijken meer naar serverbeheer, back-ups, licenties en updates.

Flexibele en veilige oplossing

Voor Hosted ICT van HostedXL betaal je een vast maandbedrag per gebruiker. Dat is inclusief beheer, onderhoud en support van je ICT-omgeving. Daarmee houd je de kosten in de hand en sta je niet voor onverwachte investeringen.

Neemt het aantal medewerkers toe of juist af? Je kunt Hosted ICT flexibel aanpassen aan de actuele grootte van je organisatie.

Je applicaties en data staan veilig in een private cloud-omgeving in één van onze Nederlandse datacenters. Hier zijn allerlei maatregelen getroffen om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid en veiligheid van je data te kunnen garanderen. Zo wordt je bedrijfscontinuïteit gewaarborgd of zelfs verbeterd.

Probleemloze migratie

Verhuizen naar de cloud een ingrijpende operatie? HostedXL zorgt voor een vlekkeloze migratie van uw huidige ict-platform naar onze cloud. Bovendien krijgen je medewerkers tijdens kantooruren alle ondersteuning die ze nodig hebben van onze helpdesk.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

  • Vast bedrag per gebruiker per maand
  • 25 GB opslag per gebruiker
  • Inclusief beheer, onderhoud en support
  • Altijd en overal toegankelijk
  • Schaalbaar en flexibel
  • Veilig opgeslagen in Nederlandse datacenters