< p>

E-mail in de cloud

Hosted Exchange

Hosted Exchange, zeg maar je mailserver in de cloud, zorgt ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot je e-mail, agenda en contacten. Veilig en betrouwbaar. Voor een vast maandbedrag per gebruiker.

24/7 up-to-date

Medewerkers worden steeds mobieler. Ze bezoeken klanten, gaan naar bijeenkomsten en werken thuis. Dan is het handig als e-mail, agenda en contactpersonen altijd up-to-date en toegankelijk zijn, zodat ze het kunnen checken en bijwerken. Met Hosted Exchange kan dat.

Hosted Exchange

Hosted Exchange is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke cloud oplossing voor e-mail, agenda en contactpersonen. Altijd en overal toegankelijk op ieder gewenst device; computer, tablet of smartphone. Voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Inclusief beheer, onderhoud en support. Dus geen onverwachte kosten en zonder investering in een 'eigen' mailserver.

Je data is veilig opgeslagen in een (private) cloud omgeving in één van onze Nederlandse datacenters. Hier zijn diverse maatregelen getroffen om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid en veiligheid van je data te kunnen garanderen.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

  • Altijd en overal toegang tot e-mail, agenda en contacten
  • Inclusief 5 GB opslag
  • Dagelijkse back-up en anti-spam
  • Inclusief beheer, onderhoud en support