< p>

Je zakelijke dropbox

Hosted Drive

Met Hosted Drive van HostedXL is het mogelijk om bestanden die in je Hosted ICT omgeving zijn opgeslagen, te bekijken of te downloaden via je smartphone of tablet. Vergelijk het maar met een zakelijke versie van dropbox.

Onderweg

Misschien herken je het wel; je bent onderweg en hebt een bepaald document nodig. Er is geen tijd of mogelijkheid om je laptop op te starten en inloggen op de HostedXL omgeving is niet mogelijk.

Met de Hosted Drive app op je smartphone of tablet kun je op een eenvoudige en snelle manier alle bestanden raadplegen. Je hebt direct toegang tot de bedrijfsdata en kan de gewenste informatie opzoeken en downloaden. De app is beschikbaar voor IOS en Android toestellen.

Lokaal werken

In sommige gevallen is het niet mogelijk om alle applicaties die je gebruikt over te zetten naar de Hosted ICT omgeving. Je bewerkt bijvoorbeeld foto’s en hebt hiervoor een grafisch programma dat niet overgezet kan worden. Vaak loop je dan tegen een uitdaging aan bij het openen en opslaan van bestanden. Met Hosted Drive is dit geen probleem meer. Je installeert éénmalig software op je pc of laptop en krijgt automatisch een netwerkschijf van de hosted omgeving tot je beschikking waar je data kunt openen en opslaan.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

  • Altijd en overal toegang tot belangrijke documenten en bestanden
  • Bekijken of downloaden via smartphone of tablet
  • Geschikt om lokaal te werken
  • Beschikbaar voor iOS en Android
  • Optionele licentie bij de Hosted ICT dienst
  • Kan aangeschaft worden per gebruiker