HostedXL Totaal

HostedXL Totaal

De totaaloplossing voor je zakelijke communicatie.

HostedXL Totaal is de complete oplossing voor je zakelijke communicatie; vast en mobiel bellen, vast en mobiel internet en altijd en overal toegang tot je e-mail. Volledig flexibel en met het gemak van
1 contract, 1 factuur en 1 aanspreekpunt!

 

HostedXL Totaal

 

Wat is HostedXL Totaal?

HostedXL Totaal geeft je de flexibiliteit om voor iedere medewerker heel eenvoudig het ideale communicatiepakket samen te stellen. Je kunt HostedXL Totaal samenstellen met de volgende modules: Vaste telefonie, Mobiele telefonie, Vast internet, Mobiel internet en E-mail.

Je hebt bovendien geen aparte telefooncentrale meer nodig: alle benodigde functionaliteiten voor de telefooncentrales worden direct geleverd vanuit onze betrouwbare HostedXL cloud. Bovendien is het mogelijk om onbeperkt te bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

De mobiele telefoon maakt onderdeel uit van de telefooncentrale en het vaste nummer kan gekoppeld worden aan het mobiele nummer. Medewerkers zijn dus overal bereikbaar op één telefoonnummer. Dit zorgt voor gemak én een betere bereikbaarheid voor collega’s en klanten. Er zijn 2 HostedXL Totaal profielen voor gebruikers met een mobiele telefoon. Het profiel 'Kantoor/ Onderweg' is voor gebruikers met een vaste en mobiele telefoon. Het bevat 150 belminuten en 500 MB voor mobiel internet. Het 'Onderweg' profiel bevat onbeperkt bellen en heeft een 10 GB databundel voor mobiel internet.

Met de e-mail module van HostedXL Totaal maak je gebruik van een professionele oplossing voor e-mail, agenda, taken en contactpersonen, zonder hoge investeringskosten of een duur onderhoudscontract. Je hebt de beschikking over een 5 GB mailbox en kan op ieder device je e-mail, agenda en contactpersonen raadplegen, op kantoor of onderweg.

 

HostedXL Totaal profielen

Ieder bedrijf is verschillend. Daarom is HostedXL Totaal ook flexibel. Het contract is afhankelijk van het aantal medewerkers en de profielen die je per medewerker kiest. Deze profielen kun je indien gewenst aanvullen met diverse opties.

Er zijn 3 HostedXL Totaal gebruikersprofielen: Kantoor, Kantoor/ Onderweg en Onderweg. Het kantoor profiel is met name geschikt voor medewerkers die altijd op kantoor aanwezig zijn en nooit onderweg. Het kantoor/ onderweg profiel is voor medewerkers die soms op kantoor zijn, maar ook regelmatig op pad zijn. En het onderweg profiel is vooral geschikt voor medewerkers die voornamelijk buiten de deur werken en bijna nooit op kantoor zijn.

 

HostedXL Totaal profielen

 

Advies en Overstappen

Heb je interesse in HostedXL Totaal? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies.

Als je wilt overstappen van je huidige aanbieder naar HostedXL Totaal dan begeleiden wij je daarin volledig. Vanaf de order tot en met de oplevering heb je één aanspreekpunt die ervoor zorgt dat de overgang soepel verloopt.

HostedXL Totaal

HostedXL Totaal

De totaaloplossing voor je zakelijke communicatie!

  • Vaste en mobiele telefonie, internet en e-mail
  • 1 contract, 1 factuur, 1 aanspreekpunt
  • Keuze uit 3 profielen

Klanten