< p>

Oplossingen op maat

Gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid

HostedXL biedt betrouwbare en hoogwaardige cloud diensten voor de zakelijke markt. Met een breed dienstenpakket op het gebied van VoIP, VPN en cloud computing zijn wij de ICT professional voor bedrijven en organisaties in branches zoals retail, handel en industrie, overheid en zakelijke dienstverlening. HostedXL garandeert een topservice voor je ICT omgeving waarop je kunt vertrouwen.

Nemesys Groep

HostedXL is onderdeel van de Nemesys Groep, een groep van zelfstandig opererende bedrijven die actief zijn op het gebied van IT, Telecom en Energie. 

  • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

  • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

  • Altijd persoonlijk contact

  • Eigen supportdesk

  • Scherpe en duidelijke tarieven

Greenhouse Datacenters

VEILIGHEID VOOROP

Greenhouse Datacenters

De interne infrastructuur vanaf de hoofdverdeler is gerealiseerd via 2 gescheiden stroom circuits, de zogenaamde A en B feed. Beide feeds zijn ingericht in een no-break opstelling, wat inhoudt dat zij beide gebruik maken van gescheiden UPS systemen in combinatie met noodaggregaten in een N+1 opstelling. Bij uitval van het vaste net kunnen de UPS systemen het datacenter bij een volledige belasting voor ongeveer 10 minuten voorzien van stroom. In de tussenliggende periode starten automatisch de noodaggregaten die het datacenter voor een periode van 96 uren kunnen voorzien van stroom. 

Met toeleveranciers zijn duidelijke afspraken gemaakt voor het tijdig aanleveren van extra diesel om een eventuele storingen voor een langere periode op te vangen.

Wil je een bezoek brengen aan van deze datacenters? Neem dan contact met ons op en
laat je overtuigen!