< p>

Hosted VoIP aanbieders

Bellen met een VoIP-aansluiting heeft veel voordelen. Zo bespaar je bijvoorbeeld veel kosten. Wanneer je ook nog eens kiest voor hosted VoIP-telefonie in de cloud, loopt dat voordeel nog verder op. HostedXL is één van de betrouwbaarste hosted VoIP aanbieders in Nederland.

Vast bedrag

Met hosted VoIP-telefonie betaal je een vast bedrag per medewerker per maand, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Je kunt het aantal gebruikers snel en gemakkelijk op- en afschalen zodat je optimaal flexibel kunt werken. Het spreekt voor zich dat je je bestaande nummers behoudt, wanneer je overstapt op hosted VoIP.
 

Bellen in de cloud

Met hosted VoIP heb je geen telefooncentrale meer in je bedrijfspand, maar bel je via de cloud. HostedXL heeft apparatuur in twee verschillende datacenters in Nederland, zodat de beschikbaarheid van telefonie gegarandeerd is. En omdat je geen apparatuur hebt die kan verouderen, heb je altijd de beschikking over de nieuwste, handige functionaliteiten. Je kunt bijvoorbeeld op afstand doorschakelen.
 

De best service en de scherpste prijs

Er zijn veel hosted VoIP aanbieders in Nederland, maar HostedXL is één van de meest gekozen aanbieders in het westen van het land. De redenen daarvoor zijn legio. Zo biedt HostedXL scherpe prijzen en leveren we maatwerk: we kijken naar jouw specifieke bedrijfssituatie en stemmen daar ons aanbod op af. Bovendien kun je bij eventuele vragen of problemen altijd terecht bij onze servicedesk. De experts die hier werken, proberen altijd meteen een oplossing te vinden. En lukt dat onverhoopt niet meteen? Dan maken we duidelijk afspraken met je.
 

Meer weten?

Wil jij ook overstappen op hosted VoIP van HostedXL? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en de voordelen van hosted VoIP voor jouw organisatie. 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Tijdig switchen naar hosted telefonie voorkomt onbereikbaarheid

  Bereikbaarheid is een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede dienstverlening. Het is dan ook niet verstandig hier lichtzinnig mee om te gaan. Bedrijven die nu nog gebruikmaken van ISDN zouden daarom zo snel mogelijk moeten overstappen naar hosted telefonie.

 • ISDN stopt: let ook op PIN en alarm!

  Per 1 september 2019 stopt KPN met ISDN1 en ISDN2 lijnen. Deze verbindingen worden door veel bedrijven niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook voor PIN en alarm oplossingen. Wacht niet te lang en stap tijdig over op een goed alternatief!

 • Switchen naar hosted telefonie hoeft niet moeilijk te zijn

  Over minder dan een jaar komt er een eind aan ISDN. Op 1 september 2019 trekt KPN de stekker eruit. Met hosted telefonie beschik je over een toekomstbestendig alternatief. En overstappen is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Doorloop de volgende 5 stappen en ook jij profiteert snel van alle voordelen die hosted telefonie biedt. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!