< p>

Hosted VoIP aanbieders

Bellen met een VoIP-aansluiting heeft veel voordelen. Zo bespaar je bijvoorbeeld veel kosten. Wanneer je ook nog eens kiest voor hosted VoIP-telefonie in de cloud, loopt dat voordeel nog verder op. HostedXL is één van de betrouwbaarste hosted VoIP aanbieders in Nederland.

Vast bedrag

Met hosted VoIP-telefonie betaal je een vast bedrag per medewerker per maand, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Je kunt het aantal gebruikers snel en gemakkelijk op- en afschalen zodat je optimaal flexibel kunt werken. Het spreekt voor zich dat je je bestaande nummers behoudt, wanneer je overstapt op hosted VoIP.
 

Bellen in de cloud

Met hosted VoIP heb je geen telefooncentrale meer in je bedrijfspand, maar bel je via de cloud. HostedXL heeft apparatuur in twee verschillende datacenters in Nederland, zodat de beschikbaarheid van telefonie gegarandeerd is. En omdat je geen apparatuur hebt die kan verouderen, heb je altijd de beschikking over de nieuwste, handige functionaliteiten. Je kunt bijvoorbeeld op afstand doorschakelen.
 

De best service en de scherpste prijs

Er zijn veel hosted VoIP aanbieders in Nederland, maar HostedXL is één van de meest gekozen aanbieders in het westen van het land. De redenen daarvoor zijn legio. Zo biedt HostedXL scherpe prijzen en leveren we maatwerk: we kijken naar jouw specifieke bedrijfssituatie en stemmen daar ons aanbod op af. Bovendien kun je bij eventuele vragen of problemen altijd terecht bij onze servicedesk. De experts die hier werken, proberen altijd meteen een oplossing te vinden. En lukt dat onverhoopt niet meteen? Dan maken we duidelijk afspraken met je.
 

Meer weten?

Wil jij ook overstappen op hosted VoIP van HostedXL? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en de voordelen van hosted VoIP voor jouw organisatie. 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service

  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun software via een abonnementsvorm af te nemen. Denk hierbij aan oplossingen zoals Office 365 en de crm-oplossingen van Salesforce, die volledig in de cloud draaien. Dit wordt ook wel ‘Software as-a-Service’ (SaaS) genoemd. Deze vorm van gebruik biedt bedrijven veel zakelijk voordeel, zoals flexibiliteit, mobiliteit en kostenbesparing. We geven je 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service.

 • Het verschil tussen koper (DSL) en glasvezel internet

  Een groot deel van de Nederlandse huishoudens en bedrijven heeft inmiddels toegang tot glasvezelinternet. Hiermee kan er meer data tegelijkertijd worden verstuurd dan met welk ander netwerk dan ook. Bij glasvezel wordt er gebruikgemaakt van licht als transportmiddel voor het signaal. Dit in tegenstelling tot koper, waarbij er gebruik wordt gemaakt van stroomimpulsen.

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!