< p>

Hosted telefonieaanbieder in Numansdorp

Je hoort tegenwoordig steeds meer over hosted telefonie, ook wel ‘bellen in de cloud’ genoemd. Maar wat is dat eigenlijk precies? Hoe werkt het? En is het ook geschikt voor jouw bedrijf in Numansdorp? Lees hieronder alles wat je moet weten over hosted telefonie!

Geen telefooncentrale meer

Met hosted telefonie bel je via internet en niet langer via de vaste telefoonlijn. Ook heb je, wanneer je gebruik maakt van hosted telefonie, niet langer een eigen telefooncentrale in je bedrijfspand in Numansdorp. Met hosted telefonie bel je namelijk via de cloud: de ‘centrale’ staat in de betrouwbare en hoogtechnologische datacenters van je hosted telefonie aanbieder, zoals HostedXL. Je hebt dus niet meer te maken met ingewikkelde telefooncentrales die steeds onderhoud vergen en waarvan de meeste medewerkers in je bedrijf niet weten hoe ze werken. Je telefooncentrale in de cloud is altijd up-to-date!
 

Lagere belkosten

Wanneer je gebruik maakt van hosted telefonie heb je dus geen losse telefoonaansluiting meer nodig – handig wanneer je gaat verhuizen of een nieuw bedrijfspand laat bouwen in Numansdorp, want internet en bellen gaan voortaan via één kabel. Ook bespaar je veel geld omdat je belkosten beduidend lager zijn dan bij een traditionele telefoonlijn. Het voordeel loopt op tot tientallen procenten wanneer je internationaal belt. En onderling bellen je medewerkers gratis met elkaar!
 

Betalen per aansluiting

Bij hosted telefonie betaal je een vast bedrag per toestel, per maand. Dat is overzichtelijk en flexibel: wanneer je bedrijf groeit of juist inkrimpt, kun je gemakkelijk het aantal toestellen aanpassen. Ook kun je per toestel of medewerker bepaalde functionaliteiten toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld ook mobiele telefoons koppelen, of kun je Outlook koppelen. Dankzij dit soort mogelijkheden is hosted telefonie een flexibele, aantrekkelijke manier van bellen.
 

Betrouwbare hosted telefonie aanbieder

Bij je overstap op hosted telefonie wil je natuurlijk wel een telefonie aanbieder op wie je kunt vertrouwen. Zodat je zeker weet dat alles goed geregeld wordt. HostedXL is een betrouwbare hosted telefonie aanbieder, die ervoor zorgt dat jouw bedrijf snel en gemakkelijk over kan gaan op hosted telefonie.
 

Neem contact op

Wil je meer weten over hosted telefonie van HostedXL? We vertellen je er graag alles over. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak op jouw kantoor in Numansdorp. Zien we je snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!