< p>

Hosted telefonieaanbieder in Numansdorp

Je hoort tegenwoordig steeds meer over hosted telefonie, ook wel ‘bellen in de cloud’ genoemd. Maar wat is dat eigenlijk precies? Hoe werkt het? En is het ook geschikt voor jouw bedrijf in Numansdorp? Lees hieronder alles wat je moet weten over hosted telefonie!

Geen telefooncentrale meer

Met hosted telefonie bel je via internet en niet langer via de vaste telefoonlijn. Ook heb je, wanneer je gebruik maakt van hosted telefonie, niet langer een eigen telefooncentrale in je bedrijfspand in Numansdorp. Met hosted telefonie bel je namelijk via de cloud: de ‘centrale’ staat in de betrouwbare en hoogtechnologische datacenters van je hosted telefonie aanbieder, zoals HostedXL. Je hebt dus niet meer te maken met ingewikkelde telefooncentrales die steeds onderhoud vergen en waarvan de meeste medewerkers in je bedrijf niet weten hoe ze werken. Je telefooncentrale in de cloud is altijd up-to-date!
 

Lagere belkosten

Wanneer je gebruik maakt van hosted telefonie heb je dus geen losse telefoonaansluiting meer nodig – handig wanneer je gaat verhuizen of een nieuw bedrijfspand laat bouwen in Numansdorp, want internet en bellen gaan voortaan via één kabel. Ook bespaar je veel geld omdat je belkosten beduidend lager zijn dan bij een traditionele telefoonlijn. Het voordeel loopt op tot tientallen procenten wanneer je internationaal belt. En onderling bellen je medewerkers gratis met elkaar!
 

Betalen per aansluiting

Bij hosted telefonie betaal je een vast bedrag per toestel, per maand. Dat is overzichtelijk en flexibel: wanneer je bedrijf groeit of juist inkrimpt, kun je gemakkelijk het aantal toestellen aanpassen. Ook kun je per toestel of medewerker bepaalde functionaliteiten toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld ook mobiele telefoons koppelen, of kun je Outlook koppelen. Dankzij dit soort mogelijkheden is hosted telefonie een flexibele, aantrekkelijke manier van bellen.
 

Betrouwbare hosted telefonie aanbieder

Bij je overstap op hosted telefonie wil je natuurlijk wel een telefonie aanbieder op wie je kunt vertrouwen. Zodat je zeker weet dat alles goed geregeld wordt. HostedXL is een betrouwbare hosted telefonie aanbieder, die ervoor zorgt dat jouw bedrijf snel en gemakkelijk over kan gaan op hosted telefonie.
 

Neem contact op

Wil je meer weten over hosted telefonie van HostedXL? We vertellen je er graag alles over. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak op jouw kantoor in Numansdorp. Zien we je snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo haal je het meest uit je zakelijke internet!

  Zakelijk kun je tegenwoordig kiezen uit diverse soorten internetverbindingen; een supersnelle mobiele 4G-verbinding op je smartphone, en draadloos of bekabeld internet op kantoor. Handig, want internet is tenslotte een belangrijke factor in je productiviteit en bereikbaarheid. Maar hoe haal je nu het maximale uit je internetverbindingen? Wij geven je een aantal tips.

 • Hosted telefonie verkleint de afstand tot je klant

  Als ondernemer wil je natuurlijk optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Moeilijk? Welnee. Met hosted telefonie is dit makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt geen omkijken naar beheer en ondertussen profiteer je van grote gebruikersvrijheid. Een greep uit de voordelen en hoe deze jouw klantcontact verbeteren.

 • Zo maak je een succes van mobiel werken in jouw bedrijf

  Ben je op zoek naar manieren om de tevredenheid en productiviteit van je collega’s te verbeteren? Mobiel werken kan daar flink aan bijdragen. Dat blijkt uit diverse onderzoeken, waaronder van het Leefritme Kenniscentrum. Wij geven je een overzicht van de voordelen en wat er voor nodig is om van mobiel werken een succes te maken.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!