< p>

Hosted telefonieaanbieder in Numansdorp

Je hoort tegenwoordig steeds meer over hosted telefonie, ook wel ‘bellen in de cloud’ genoemd. Maar wat is dat eigenlijk precies? Hoe werkt het? En is het ook geschikt voor jouw bedrijf in Numansdorp? Lees hieronder alles wat je moet weten over hosted telefonie!

Geen telefooncentrale meer

Met hosted telefonie bel je via internet en niet langer via de vaste telefoonlijn. Ook heb je, wanneer je gebruik maakt van hosted telefonie, niet langer een eigen telefooncentrale in je bedrijfspand in Numansdorp. Met hosted telefonie bel je namelijk via de cloud: de ‘centrale’ staat in de betrouwbare en hoogtechnologische datacenters van je hosted telefonie aanbieder, zoals HostedXL. Je hebt dus niet meer te maken met ingewikkelde telefooncentrales die steeds onderhoud vergen en waarvan de meeste medewerkers in je bedrijf niet weten hoe ze werken. Je telefooncentrale in de cloud is altijd up-to-date!
 

Lagere belkosten

Wanneer je gebruik maakt van hosted telefonie heb je dus geen losse telefoonaansluiting meer nodig – handig wanneer je gaat verhuizen of een nieuw bedrijfspand laat bouwen in Numansdorp, want internet en bellen gaan voortaan via één kabel. Ook bespaar je veel geld omdat je belkosten beduidend lager zijn dan bij een traditionele telefoonlijn. Het voordeel loopt op tot tientallen procenten wanneer je internationaal belt. En onderling bellen je medewerkers gratis met elkaar!
 

Betalen per aansluiting

Bij hosted telefonie betaal je een vast bedrag per toestel, per maand. Dat is overzichtelijk en flexibel: wanneer je bedrijf groeit of juist inkrimpt, kun je gemakkelijk het aantal toestellen aanpassen. Ook kun je per toestel of medewerker bepaalde functionaliteiten toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld ook mobiele telefoons koppelen, of kun je Outlook koppelen. Dankzij dit soort mogelijkheden is hosted telefonie een flexibele, aantrekkelijke manier van bellen.
 

Betrouwbare hosted telefonie aanbieder

Bij je overstap op hosted telefonie wil je natuurlijk wel een telefonie aanbieder op wie je kunt vertrouwen. Zodat je zeker weet dat alles goed geregeld wordt. HostedXL is een betrouwbare hosted telefonie aanbieder, die ervoor zorgt dat jouw bedrijf snel en gemakkelijk over kan gaan op hosted telefonie.
 

Neem contact op

Wil je meer weten over hosted telefonie van HostedXL? We vertellen je er graag alles over. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak op jouw kantoor in Numansdorp. Zien we je snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service

  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun software via een abonnementsvorm af te nemen. Denk hierbij aan oplossingen zoals Office 365 en de crm-oplossingen van Salesforce, die volledig in de cloud draaien. Dit wordt ook wel ‘Software as-a-Service’ (SaaS) genoemd. Deze vorm van gebruik biedt bedrijven veel zakelijk voordeel, zoals flexibiliteit, mobiliteit en kostenbesparing. We geven je 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service.

 • Het verschil tussen koper (DSL) en glasvezel internet

  Een groot deel van de Nederlandse huishoudens en bedrijven heeft inmiddels toegang tot glasvezelinternet. Hiermee kan er meer data tegelijkertijd worden verstuurd dan met welk ander netwerk dan ook. Bij glasvezel wordt er gebruikgemaakt van licht als transportmiddel voor het signaal. Dit in tegenstelling tot koper, waarbij er gebruik wordt gemaakt van stroomimpulsen.

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!