< p>

Hosted telefonie aanbieder in Zwijndrecht

Heb jij in je bedrijf in Zwijndrecht nog een telefooncentrale staan? Zo’n apparaat waarvan eigenlijk niemand precies weet hoe het werkt, dat onderhoud vergt en waarop regelmatig updates moeten worden geïnstalleerd? En zou je daar eigenlijk wel vanaf willen? Hoog tijd om te kiezen voor hosted telefonie!

Flexibel

Wanneer je kiest voor hosted telefonie heb je geen eigen telefooncentrale meer, maar bel je via de cloud. Je ‘telefooncentrale’ bevindt zich in een optimaal beveiligd datacenter van je hosted telefonie aanbieder. Hosted telefonie is ook een flexibele oplossing wanneer je bedrijf flink groeit of juist moet inkrimpen: je betaalt per toestel of medewerker een vast bedrag per maand en je kunt per medewerker functionaliteiten toevoegen, zoals vast-mobiele integratie of Outlook.
 

Goedkoper bellen

Met hosted telefonie kun je je belkosten behoorlijk omlaag brengen. Zo is het mogelijk om tientallen procenten te besparen op zowel je (inter)lokale als internationale telefonie en bellen je medewerkers onderling zelfs kosteloos!
 

Overstappen op hosted telefonie

Lijkt hosted telefonie je wel wat voor jouw bedrijf in Zwijndrecht? Maar vind je het belangrijk dat de overstap goed wordt voorbereid en uitgevoerd? Kies dan voor HostedXL. Wij zijn een betrouwbare hosted telefonie aanbieder die al veel bedrijven in Zwijndrecht en omgeving geholpen hebben bij het maken van de overstap. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, we vertellen je graag alles over de mogelijkheden! 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo haal je het meest uit je zakelijke internet!

  Zakelijk kun je tegenwoordig kiezen uit diverse soorten internetverbindingen; een supersnelle mobiele 4G-verbinding op je smartphone, en draadloos of bekabeld internet op kantoor. Handig, want internet is tenslotte een belangrijke factor in je productiviteit en bereikbaarheid. Maar hoe haal je nu het maximale uit je internetverbindingen? Wij geven je een aantal tips.

 • Hosted telefonie verkleint de afstand tot je klant

  Als ondernemer wil je natuurlijk optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Moeilijk? Welnee. Met hosted telefonie is dit makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt geen omkijken naar beheer en ondertussen profiteer je van grote gebruikersvrijheid. Een greep uit de voordelen en hoe deze jouw klantcontact verbeteren.

 • Zo maak je een succes van mobiel werken in jouw bedrijf

  Ben je op zoek naar manieren om de tevredenheid en productiviteit van je collega’s te verbeteren? Mobiel werken kan daar flink aan bijdragen. Dat blijkt uit diverse onderzoeken, waaronder van het Leefritme Kenniscentrum. Wij geven je een overzicht van de voordelen en wat er voor nodig is om van mobiel werken een succes te maken.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!