< p>

Hosted telefonie aanbieder in Zwijndrecht

Heb jij in je bedrijf in Zwijndrecht nog een telefooncentrale staan? Zo’n apparaat waarvan eigenlijk niemand precies weet hoe het werkt, dat onderhoud vergt en waarop regelmatig updates moeten worden geïnstalleerd? En zou je daar eigenlijk wel vanaf willen? Hoog tijd om te kiezen voor hosted telefonie!

Flexibel

Wanneer je kiest voor hosted telefonie heb je geen eigen telefooncentrale meer, maar bel je via de cloud. Je ‘telefooncentrale’ bevindt zich in een optimaal beveiligd datacenter van je hosted telefonie aanbieder. Hosted telefonie is ook een flexibele oplossing wanneer je bedrijf flink groeit of juist moet inkrimpen: je betaalt per toestel of medewerker een vast bedrag per maand en je kunt per medewerker functionaliteiten toevoegen, zoals vast-mobiele integratie of Outlook.
 

Goedkoper bellen

Met hosted telefonie kun je je belkosten behoorlijk omlaag brengen. Zo is het mogelijk om tientallen procenten te besparen op zowel je (inter)lokale als internationale telefonie en bellen je medewerkers onderling zelfs kosteloos!
 

Overstappen op hosted telefonie

Lijkt hosted telefonie je wel wat voor jouw bedrijf in Zwijndrecht? Maar vind je het belangrijk dat de overstap goed wordt voorbereid en uitgevoerd? Kies dan voor HostedXL. Wij zijn een betrouwbare hosted telefonie aanbieder die al veel bedrijven in Zwijndrecht en omgeving geholpen hebben bij het maken van de overstap. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, we vertellen je graag alles over de mogelijkheden! 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Tijdig switchen naar hosted telefonie voorkomt onbereikbaarheid

  Bereikbaarheid is een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede dienstverlening. Het is dan ook niet verstandig hier lichtzinnig mee om te gaan. Bedrijven die nu nog gebruikmaken van ISDN zouden daarom zo snel mogelijk moeten overstappen naar hosted telefonie.

 • ISDN stopt: let ook op PIN en alarm!

  Per 1 september 2019 stopt KPN met ISDN1 en ISDN2 lijnen. Deze verbindingen worden door veel bedrijven niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook voor PIN en alarm oplossingen. Wacht niet te lang en stap tijdig over op een goed alternatief!

 • Switchen naar hosted telefonie hoeft niet moeilijk te zijn

  Over minder dan een jaar komt er een eind aan ISDN. Op 1 september 2019 trekt KPN de stekker eruit. Met hosted telefonie beschik je over een toekomstbestendig alternatief. En overstappen is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Doorloop de volgende 5 stappen en ook jij profiteert snel van alle voordelen die hosted telefonie biedt. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!