< p>

Hosted telefonie aanbieder in Zwijndrecht

Heb jij in je bedrijf in Zwijndrecht nog een telefooncentrale staan? Zo’n apparaat waarvan eigenlijk niemand precies weet hoe het werkt, dat onderhoud vergt en waarop regelmatig updates moeten worden geïnstalleerd? En zou je daar eigenlijk wel vanaf willen? Hoog tijd om te kiezen voor hosted telefonie!

Flexibel

Wanneer je kiest voor hosted telefonie heb je geen eigen telefooncentrale meer, maar bel je via de cloud. Je ‘telefooncentrale’ bevindt zich in een optimaal beveiligd datacenter van je hosted telefonie aanbieder. Hosted telefonie is ook een flexibele oplossing wanneer je bedrijf flink groeit of juist moet inkrimpen: je betaalt per toestel of medewerker een vast bedrag per maand en je kunt per medewerker functionaliteiten toevoegen, zoals vast-mobiele integratie of Outlook.
 

Goedkoper bellen

Met hosted telefonie kun je je belkosten behoorlijk omlaag brengen. Zo is het mogelijk om tientallen procenten te besparen op zowel je (inter)lokale als internationale telefonie en bellen je medewerkers onderling zelfs kosteloos!
 

Overstappen op hosted telefonie

Lijkt hosted telefonie je wel wat voor jouw bedrijf in Zwijndrecht? Maar vind je het belangrijk dat de overstap goed wordt voorbereid en uitgevoerd? Kies dan voor HostedXL. Wij zijn een betrouwbare hosted telefonie aanbieder die al veel bedrijven in Zwijndrecht en omgeving geholpen hebben bij het maken van de overstap. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, we vertellen je graag alles over de mogelijkheden! 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service

  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun software via een abonnementsvorm af te nemen. Denk hierbij aan oplossingen zoals Office 365 en de crm-oplossingen van Salesforce, die volledig in de cloud draaien. Dit wordt ook wel ‘Software as-a-Service’ (SaaS) genoemd. Deze vorm van gebruik biedt bedrijven veel zakelijk voordeel, zoals flexibiliteit, mobiliteit en kostenbesparing. We geven je 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service.

 • Het verschil tussen koper (DSL) en glasvezel internet

  Een groot deel van de Nederlandse huishoudens en bedrijven heeft inmiddels toegang tot glasvezelinternet. Hiermee kan er meer data tegelijkertijd worden verstuurd dan met welk ander netwerk dan ook. Bij glasvezel wordt er gebruikgemaakt van licht als transportmiddel voor het signaal. Dit in tegenstelling tot koper, waarbij er gebruik wordt gemaakt van stroomimpulsen.

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!