< p>

Hosted telefonie aanbieder in Zwijndrecht

Heb jij in je bedrijf in Zwijndrecht nog een telefooncentrale staan? Zo’n apparaat waarvan eigenlijk niemand precies weet hoe het werkt, dat onderhoud vergt en waarop regelmatig updates moeten worden geïnstalleerd? En zou je daar eigenlijk wel vanaf willen? Hoog tijd om te kiezen voor hosted telefonie!

Flexibel

Wanneer je kiest voor hosted telefonie heb je geen eigen telefooncentrale meer, maar bel je via de cloud. Je ‘telefooncentrale’ bevindt zich in een optimaal beveiligd datacenter van je hosted telefonie aanbieder. Hosted telefonie is ook een flexibele oplossing wanneer je bedrijf flink groeit of juist moet inkrimpen: je betaalt per toestel of medewerker een vast bedrag per maand en je kunt per medewerker functionaliteiten toevoegen, zoals vast-mobiele integratie of Outlook.
 

Goedkoper bellen

Met hosted telefonie kun je je belkosten behoorlijk omlaag brengen. Zo is het mogelijk om tientallen procenten te besparen op zowel je (inter)lokale als internationale telefonie en bellen je medewerkers onderling zelfs kosteloos!
 

Overstappen op hosted telefonie

Lijkt hosted telefonie je wel wat voor jouw bedrijf in Zwijndrecht? Maar vind je het belangrijk dat de overstap goed wordt voorbereid en uitgevoerd? Kies dan voor HostedXL. Wij zijn een betrouwbare hosted telefonie aanbieder die al veel bedrijven in Zwijndrecht en omgeving geholpen hebben bij het maken van de overstap. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, we vertellen je graag alles over de mogelijkheden! 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!