< p>

Hosted telefonie aanbieder in Strijen

Staat in jouw bedrijfspand in Strijen nog een telefooncentrale? Zo’n ingewikkeld apparaat dat regelmatig onderhoud en updates vergt, en waarvan eigenlijk bijna niemand weet hoe het precies werkt? Goed nieuws: je kunt je telefooncentrale de deur uitdoen, door over te stappen op hosted telefonie van bijvoorbeeld hosted telefonie aanbieder HostedXL. Hosted telefonie is bellen via internet, met een telefooncentrale ‘in de cloud’.

Geen fysieke telefooncentrale meer

Wanneer je kiest voor hosted telefonie, bel je via internet en heb je geen fysieke telefoniecentrale meer. Daarvoor ben je dus niet meer afhankelijk van je telefonie aanbieder voor het doorvoeren van updates en het uitvoeren van onderhoud. In plaats daarvan zit je telefooncentrale verwerkt in een optimaal beveiligd datacenter in Nederland. Je software wordt altijd up-to-date gehouden en je bereikbaarheid is optimaal.

Flexibel

Met hosted telefonie van HostedXL wordt je telefonie heel flexibel. Je betaalt namelijk een vast bedrag per medewerker, per maand – en dat kan al vanaf € 4 per maand. Per medewerker kun je functionaliteiten toevoegen, zoals vast-mobiel integratie voor medewerkers die veel op pad zijn. De belkosten kun je met hosted telefonie trouwens ook omlaag brengen. Je medewerkers bellen onderling kosteloos met elkaar en ook (inter)lokaal en internationaal bellen is een stuk goedkoper, tot wel 70%!

Stap ook over

Je ziet: hosted telefonie heeft tal van voordelen voor jouw bedrijf. Wil je ook de overstap maken? Maar wil je wel zeker weten dat je kiest voor een hosted telefonie aanbieder die ervoor zorgt dat jouw overstap goed verloopt en dat je bereikbaarheid optimaal is? Kies dan voor HostedXL. We hebben al tal van bedrijven in Strijen geholpen bij de overstap naar hosted telefonie.

Maak een afspraak

We vertellen je graag alles over de voordelen van hosted telefonie voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor een afspraak, bij jou in Strijen of op ons kantoor in Oud-Beijerland. Spreken we elkaar snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service

  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun software via een abonnementsvorm af te nemen. Denk hierbij aan oplossingen zoals Office 365 en de crm-oplossingen van Salesforce, die volledig in de cloud draaien. Dit wordt ook wel ‘Software as-a-Service’ (SaaS) genoemd. Deze vorm van gebruik biedt bedrijven veel zakelijk voordeel, zoals flexibiliteit, mobiliteit en kostenbesparing. We geven je 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service.

 • Het verschil tussen koper (DSL) en glasvezel internet

  Een groot deel van de Nederlandse huishoudens en bedrijven heeft inmiddels toegang tot glasvezelinternet. Hiermee kan er meer data tegelijkertijd worden verstuurd dan met welk ander netwerk dan ook. Bij glasvezel wordt er gebruikgemaakt van licht als transportmiddel voor het signaal. Dit in tegenstelling tot koper, waarbij er gebruik wordt gemaakt van stroomimpulsen.

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!