< p>

Hosted telefonie aanbieder in Strijen

Staat in jouw bedrijfspand in Strijen nog een telefooncentrale? Zo’n ingewikkeld apparaat dat regelmatig onderhoud en updates vergt, en waarvan eigenlijk bijna niemand weet hoe het precies werkt? Goed nieuws: je kunt je telefooncentrale de deur uitdoen, door over te stappen op hosted telefonie van bijvoorbeeld hosted telefonie aanbieder HostedXL. Hosted telefonie is bellen via internet, met een telefooncentrale ‘in de cloud’.

Geen fysieke telefooncentrale meer

Wanneer je kiest voor hosted telefonie, bel je via internet en heb je geen fysieke telefoniecentrale meer. Daarvoor ben je dus niet meer afhankelijk van je telefonie aanbieder voor het doorvoeren van updates en het uitvoeren van onderhoud. In plaats daarvan zit je telefooncentrale verwerkt in een optimaal beveiligd datacenter in Nederland. Je software wordt altijd up-to-date gehouden en je bereikbaarheid is optimaal.

Flexibel

Met hosted telefonie van HostedXL wordt je telefonie heel flexibel. Je betaalt namelijk een vast bedrag per medewerker, per maand – en dat kan al vanaf € 4 per maand. Per medewerker kun je functionaliteiten toevoegen, zoals vast-mobiel integratie voor medewerkers die veel op pad zijn. De belkosten kun je met hosted telefonie trouwens ook omlaag brengen. Je medewerkers bellen onderling kosteloos met elkaar en ook (inter)lokaal en internationaal bellen is een stuk goedkoper, tot wel 70%!

Stap ook over

Je ziet: hosted telefonie heeft tal van voordelen voor jouw bedrijf. Wil je ook de overstap maken? Maar wil je wel zeker weten dat je kiest voor een hosted telefonie aanbieder die ervoor zorgt dat jouw overstap goed verloopt en dat je bereikbaarheid optimaal is? Kies dan voor HostedXL. We hebben al tal van bedrijven in Strijen geholpen bij de overstap naar hosted telefonie.

Maak een afspraak

We vertellen je graag alles over de voordelen van hosted telefonie voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor een afspraak, bij jou in Strijen of op ons kantoor in Oud-Beijerland. Spreken we elkaar snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo haal je het meest uit je zakelijke internet!

  Zakelijk kun je tegenwoordig kiezen uit diverse soorten internetverbindingen; een supersnelle mobiele 4G-verbinding op je smartphone, en draadloos of bekabeld internet op kantoor. Handig, want internet is tenslotte een belangrijke factor in je productiviteit en bereikbaarheid. Maar hoe haal je nu het maximale uit je internetverbindingen? Wij geven je een aantal tips.

 • Hosted telefonie verkleint de afstand tot je klant

  Als ondernemer wil je natuurlijk optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Moeilijk? Welnee. Met hosted telefonie is dit makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt geen omkijken naar beheer en ondertussen profiteer je van grote gebruikersvrijheid. Een greep uit de voordelen en hoe deze jouw klantcontact verbeteren.

 • Zo maak je een succes van mobiel werken in jouw bedrijf

  Ben je op zoek naar manieren om de tevredenheid en productiviteit van je collega’s te verbeteren? Mobiel werken kan daar flink aan bijdragen. Dat blijkt uit diverse onderzoeken, waaronder van het Leefritme Kenniscentrum. Wij geven je een overzicht van de voordelen en wat er voor nodig is om van mobiel werken een succes te maken.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!