< p>

Hosted telefonie aanbieder in Strijen

Staat in jouw bedrijfspand in Strijen nog een telefooncentrale? Zo’n ingewikkeld apparaat dat regelmatig onderhoud en updates vergt, en waarvan eigenlijk bijna niemand weet hoe het precies werkt? Goed nieuws: je kunt je telefooncentrale de deur uitdoen, door over te stappen op hosted telefonie van bijvoorbeeld hosted telefonie aanbieder HostedXL. Hosted telefonie is bellen via internet, met een telefooncentrale ‘in de cloud’.

Geen fysieke telefooncentrale meer

Wanneer je kiest voor hosted telefonie, bel je via internet en heb je geen fysieke telefoniecentrale meer. Daarvoor ben je dus niet meer afhankelijk van je telefonie aanbieder voor het doorvoeren van updates en het uitvoeren van onderhoud. In plaats daarvan zit je telefooncentrale verwerkt in een optimaal beveiligd datacenter in Nederland. Je software wordt altijd up-to-date gehouden en je bereikbaarheid is optimaal.

Flexibel

Met hosted telefonie van HostedXL wordt je telefonie heel flexibel. Je betaalt namelijk een vast bedrag per medewerker, per maand – en dat kan al vanaf € 4 per maand. Per medewerker kun je functionaliteiten toevoegen, zoals vast-mobiel integratie voor medewerkers die veel op pad zijn. De belkosten kun je met hosted telefonie trouwens ook omlaag brengen. Je medewerkers bellen onderling kosteloos met elkaar en ook (inter)lokaal en internationaal bellen is een stuk goedkoper, tot wel 70%!

Stap ook over

Je ziet: hosted telefonie heeft tal van voordelen voor jouw bedrijf. Wil je ook de overstap maken? Maar wil je wel zeker weten dat je kiest voor een hosted telefonie aanbieder die ervoor zorgt dat jouw overstap goed verloopt en dat je bereikbaarheid optimaal is? Kies dan voor HostedXL. We hebben al tal van bedrijven in Strijen geholpen bij de overstap naar hosted telefonie.

Maak een afspraak

We vertellen je graag alles over de voordelen van hosted telefonie voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor een afspraak, bij jou in Strijen of op ons kantoor in Oud-Beijerland. Spreken we elkaar snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!