< p>

Hosted telefonie aanbieder in Spijkenisse

Bereikbaar zijn is belangrijk voor jouw bedrijf in Spijkenisse. Maar je wilt liefst niet teveel betalen voor je telefonie én je wilt flexibel kunnen zijn wanneer je bedrijf groeit – of juist krimpt. Dan is hosted telefonie een goede oplossing. Daarmee breng je de kosten omlaag en profiteer je van veel praktische voordelen.

Hosted telefonie

Hosted telefonie is bellen via internet. Omdat alles via internet gaat, wordt je eigen telefooncentrale overbodig: die staat als het ware in de cloud, in een datacenter in Nederland waar zowel de hardware als de software optimaal beveiligd zijn. Het updaten en onderhouden van een fysieke telefooncentrale is met hosted telefonie dus verleden tijd – evenals de wirwar aan kabels op je bureau. Je belt namelijk via je internetaansluiting. Zeker wanneer jouw bedrijf gaat verbouwen of verhuizen, scheelt dat behoorlijk in de kosten, want de telefoonkabel hoeft niet meer aangelegd te worden.
 

Betalen per medewerker, per maand

Met hosted telefonie betaal je een vast bedrag per medewerker, per maand. Daarmee ben je dus heel flexibel. Ook kun je per medewerker functionaliteiten toevoegen: bijvoorbeeld vast-mobiel integratie voor mensen die veel onderweg zijn. Maar ook Outlook kun je koppelen. De belkosten worden met hosted telefonie trouwens ook een stuk lager. Onderling bellen je medewerkers gratis en voor lokale gesprekken betaal je gemiddeld zo’n 30% minder dan bij je huidige telefonie aanbieder. Voor internationale gesprekken kan het voordeel zelfs oplopen tot 70%.
 

Stap over op hosted telefonie

Lijkt hosted telefonie je ook wel wat voor jouw bedrijf? Maar wil je wel zeker weten dat je kiest voor een betrouwbare hosted telefonie aanbieder, die ervoor zorgt dat de overstap goed verloopt en dat je optimaal bereikbaar blijft? Kies dan voor HostedXL. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat al veel bedrijven in Spijkenisse samen met ons de overstap naar hosted telefonie hebben gemaakt. Ook jouw bedrijf helpen we daar graag bij.
 

Maak een afspraak

Wil je meer weten over hosted telefonie van HostedXL? Maak dan nu een afspraak en we vertellen je alles over de voordelen, de kosten en de manier waarop jouw bedrijf kan profiteren van alle voordelen.  

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service

  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun software via een abonnementsvorm af te nemen. Denk hierbij aan oplossingen zoals Office 365 en de crm-oplossingen van Salesforce, die volledig in de cloud draaien. Dit wordt ook wel ‘Software as-a-Service’ (SaaS) genoemd. Deze vorm van gebruik biedt bedrijven veel zakelijk voordeel, zoals flexibiliteit, mobiliteit en kostenbesparing. We geven je 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service.

 • Het verschil tussen koper (DSL) en glasvezel internet

  Een groot deel van de Nederlandse huishoudens en bedrijven heeft inmiddels toegang tot glasvezelinternet. Hiermee kan er meer data tegelijkertijd worden verstuurd dan met welk ander netwerk dan ook. Bij glasvezel wordt er gebruikgemaakt van licht als transportmiddel voor het signaal. Dit in tegenstelling tot koper, waarbij er gebruik wordt gemaakt van stroomimpulsen.

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!