< p>

Hosted telefonie aanbieder in Spijkenisse

Bereikbaar zijn is belangrijk voor jouw bedrijf in Spijkenisse. Maar je wilt liefst niet teveel betalen voor je telefonie én je wilt flexibel kunnen zijn wanneer je bedrijf groeit – of juist krimpt. Dan is hosted telefonie een goede oplossing. Daarmee breng je de kosten omlaag en profiteer je van veel praktische voordelen.

Hosted telefonie

Hosted telefonie is bellen via internet. Omdat alles via internet gaat, wordt je eigen telefooncentrale overbodig: die staat als het ware in de cloud, in een datacenter in Nederland waar zowel de hardware als de software optimaal beveiligd zijn. Het updaten en onderhouden van een fysieke telefooncentrale is met hosted telefonie dus verleden tijd – evenals de wirwar aan kabels op je bureau. Je belt namelijk via je internetaansluiting. Zeker wanneer jouw bedrijf gaat verbouwen of verhuizen, scheelt dat behoorlijk in de kosten, want de telefoonkabel hoeft niet meer aangelegd te worden.
 

Betalen per medewerker, per maand

Met hosted telefonie betaal je een vast bedrag per medewerker, per maand. Daarmee ben je dus heel flexibel. Ook kun je per medewerker functionaliteiten toevoegen: bijvoorbeeld vast-mobiel integratie voor mensen die veel onderweg zijn. Maar ook Outlook kun je koppelen. De belkosten worden met hosted telefonie trouwens ook een stuk lager. Onderling bellen je medewerkers gratis en voor lokale gesprekken betaal je gemiddeld zo’n 30% minder dan bij je huidige telefonie aanbieder. Voor internationale gesprekken kan het voordeel zelfs oplopen tot 70%.
 

Stap over op hosted telefonie

Lijkt hosted telefonie je ook wel wat voor jouw bedrijf? Maar wil je wel zeker weten dat je kiest voor een betrouwbare hosted telefonie aanbieder, die ervoor zorgt dat de overstap goed verloopt en dat je optimaal bereikbaar blijft? Kies dan voor HostedXL. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat al veel bedrijven in Spijkenisse samen met ons de overstap naar hosted telefonie hebben gemaakt. Ook jouw bedrijf helpen we daar graag bij.
 

Maak een afspraak

Wil je meer weten over hosted telefonie van HostedXL? Maak dan nu een afspraak en we vertellen je alles over de voordelen, de kosten en de manier waarop jouw bedrijf kan profiteren van alle voordelen.  

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!