< p>

Hosted telefonie aanbieder in de Hoeksche Waard

Wil jij met jouw bedrijf in de Hoeksche Waard goedkoper gaan bellen? Dan is hosted telefonie voor jou dé oplossing. Het is niet alleen een manier om je kosten omlaag te brengen, het is ook een erg flexibele manier van werken. We leggen je graag uit wat hosted telefonie precies inhoudt.

Geen telefooncentrale meer

Bij hosted telefonie heb je geen telefooncentrale meer in je pand, want alles gaat via je internetverbinding. Dat is een groot voordeel, want een telefooncentrale vergt regelmatig onderhoud en updates. Met hosted telefonie zit de telefooncentrale ‘in de cloud’ in een goed beveiligd datacenter en is alles automatisch up-to-date.
 

Kosten besparen

Met hosted telefonie bespaar je daarnaast ook kosten. Je betaalt een vast bedrag per medewerker per maand en je kunt per medewerker functionaliteiten toevoegen, bijvoorbeeld vast-mobiele integratie voor medewerkers die veel buiten de deur zijn. Je medewerkers bellen onderling gratis en ook op de belkosten kun je besparen.
 

Betrouwbare hosted telefonie aanbieder

Wanneer je besluit om over te stappen op hosted telefonie wil je natuurlijk wel zeker weten dat je met een partij in zee gaat die de overstap op een goede manier voor je regelt, zodat je maximaal bereikbaar bent. HostedXL is een betrouwbare hosted telefonie aanbieder, die al veel bedrijven in de Hoeksche Waard geholpen heeft bij het maken van de overstap.
 

Maak een afspraak

Wil je weten wat HostedXL voor jou kan betekenen? Maak dan snel een afspraak. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor hosted telefonie voor jouw bedrijf in de Hoeksche Waard. Zien we je snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo haal je het meest uit je zakelijke internet!

  Zakelijk kun je tegenwoordig kiezen uit diverse soorten internetverbindingen; een supersnelle mobiele 4G-verbinding op je smartphone, en draadloos of bekabeld internet op kantoor. Handig, want internet is tenslotte een belangrijke factor in je productiviteit en bereikbaarheid. Maar hoe haal je nu het maximale uit je internetverbindingen? Wij geven je een aantal tips.

 • Hosted telefonie verkleint de afstand tot je klant

  Als ondernemer wil je natuurlijk optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Moeilijk? Welnee. Met hosted telefonie is dit makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt geen omkijken naar beheer en ondertussen profiteer je van grote gebruikersvrijheid. Een greep uit de voordelen en hoe deze jouw klantcontact verbeteren.

 • Zo maak je een succes van mobiel werken in jouw bedrijf

  Ben je op zoek naar manieren om de tevredenheid en productiviteit van je collega’s te verbeteren? Mobiel werken kan daar flink aan bijdragen. Dat blijkt uit diverse onderzoeken, waaronder van het Leefritme Kenniscentrum. Wij geven je een overzicht van de voordelen en wat er voor nodig is om van mobiel werken een succes te maken.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!