< p>

Hosted telefonie aanbieder in de Hoeksche Waard

Wil jij met jouw bedrijf in de Hoeksche Waard goedkoper gaan bellen? Dan is hosted telefonie voor jou dé oplossing. Het is niet alleen een manier om je kosten omlaag te brengen, het is ook een erg flexibele manier van werken. We leggen je graag uit wat hosted telefonie precies inhoudt.

Geen telefooncentrale meer

Bij hosted telefonie heb je geen telefooncentrale meer in je pand, want alles gaat via je internetverbinding. Dat is een groot voordeel, want een telefooncentrale vergt regelmatig onderhoud en updates. Met hosted telefonie zit de telefooncentrale ‘in de cloud’ in een goed beveiligd datacenter en is alles automatisch up-to-date.
 

Kosten besparen

Met hosted telefonie bespaar je daarnaast ook kosten. Je betaalt een vast bedrag per medewerker per maand en je kunt per medewerker functionaliteiten toevoegen, bijvoorbeeld vast-mobiele integratie voor medewerkers die veel buiten de deur zijn. Je medewerkers bellen onderling gratis en ook op de belkosten kun je besparen.
 

Betrouwbare hosted telefonie aanbieder

Wanneer je besluit om over te stappen op hosted telefonie wil je natuurlijk wel zeker weten dat je met een partij in zee gaat die de overstap op een goede manier voor je regelt, zodat je maximaal bereikbaar bent. HostedXL is een betrouwbare hosted telefonie aanbieder, die al veel bedrijven in de Hoeksche Waard geholpen heeft bij het maken van de overstap.
 

Maak een afspraak

Wil je weten wat HostedXL voor jou kan betekenen? Maak dan snel een afspraak. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor hosted telefonie voor jouw bedrijf in de Hoeksche Waard. Zien we je snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!