< p>

Hosted telefonie aanbieder in de Hoeksche Waard

Wil jij met jouw bedrijf in de Hoeksche Waard goedkoper gaan bellen? Dan is hosted telefonie voor jou dé oplossing. Het is niet alleen een manier om je kosten omlaag te brengen, het is ook een erg flexibele manier van werken. We leggen je graag uit wat hosted telefonie precies inhoudt.

Geen telefooncentrale meer

Bij hosted telefonie heb je geen telefooncentrale meer in je pand, want alles gaat via je internetverbinding. Dat is een groot voordeel, want een telefooncentrale vergt regelmatig onderhoud en updates. Met hosted telefonie zit de telefooncentrale ‘in de cloud’ in een goed beveiligd datacenter en is alles automatisch up-to-date.
 

Kosten besparen

Met hosted telefonie bespaar je daarnaast ook kosten. Je betaalt een vast bedrag per medewerker per maand en je kunt per medewerker functionaliteiten toevoegen, bijvoorbeeld vast-mobiele integratie voor medewerkers die veel buiten de deur zijn. Je medewerkers bellen onderling gratis en ook op de belkosten kun je besparen.
 

Betrouwbare hosted telefonie aanbieder

Wanneer je besluit om over te stappen op hosted telefonie wil je natuurlijk wel zeker weten dat je met een partij in zee gaat die de overstap op een goede manier voor je regelt, zodat je maximaal bereikbaar bent. HostedXL is een betrouwbare hosted telefonie aanbieder, die al veel bedrijven in de Hoeksche Waard geholpen heeft bij het maken van de overstap.
 

Maak een afspraak

Wil je weten wat HostedXL voor jou kan betekenen? Maak dan snel een afspraak. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor hosted telefonie voor jouw bedrijf in de Hoeksche Waard. Zien we je snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Tijdig switchen naar hosted telefonie voorkomt onbereikbaarheid

  Bereikbaarheid is een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede dienstverlening. Het is dan ook niet verstandig hier lichtzinnig mee om te gaan. Bedrijven die nu nog gebruikmaken van ISDN zouden daarom zo snel mogelijk moeten overstappen naar hosted telefonie.

 • ISDN stopt: let ook op PIN en alarm!

  Per 1 september 2019 stopt KPN met ISDN1 en ISDN2 lijnen. Deze verbindingen worden door veel bedrijven niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook voor PIN en alarm oplossingen. Wacht niet te lang en stap tijdig over op een goed alternatief!

 • Switchen naar hosted telefonie hoeft niet moeilijk te zijn

  Over minder dan een jaar komt er een eind aan ISDN. Op 1 september 2019 trekt KPN de stekker eruit. Met hosted telefonie beschik je over een toekomstbestendig alternatief. En overstappen is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Doorloop de volgende 5 stappen en ook jij profiteert snel van alle voordelen die hosted telefonie biedt. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!