< p>

Hosted telefonie aanbieder in de Hoeksche Waard

Wil jij met jouw bedrijf in de Hoeksche Waard goedkoper gaan bellen? Dan is hosted telefonie voor jou dé oplossing. Het is niet alleen een manier om je kosten omlaag te brengen, het is ook een erg flexibele manier van werken. We leggen je graag uit wat hosted telefonie precies inhoudt.

Geen telefooncentrale meer

Bij hosted telefonie heb je geen telefooncentrale meer in je pand, want alles gaat via je internetverbinding. Dat is een groot voordeel, want een telefooncentrale vergt regelmatig onderhoud en updates. Met hosted telefonie zit de telefooncentrale ‘in de cloud’ in een goed beveiligd datacenter en is alles automatisch up-to-date.
 

Kosten besparen

Met hosted telefonie bespaar je daarnaast ook kosten. Je betaalt een vast bedrag per medewerker per maand en je kunt per medewerker functionaliteiten toevoegen, bijvoorbeeld vast-mobiele integratie voor medewerkers die veel buiten de deur zijn. Je medewerkers bellen onderling gratis en ook op de belkosten kun je besparen.
 

Betrouwbare hosted telefonie aanbieder

Wanneer je besluit om over te stappen op hosted telefonie wil je natuurlijk wel zeker weten dat je met een partij in zee gaat die de overstap op een goede manier voor je regelt, zodat je maximaal bereikbaar bent. HostedXL is een betrouwbare hosted telefonie aanbieder, die al veel bedrijven in de Hoeksche Waard geholpen heeft bij het maken van de overstap.
 

Maak een afspraak

Wil je weten wat HostedXL voor jou kan betekenen? Maak dan snel een afspraak. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor hosted telefonie voor jouw bedrijf in de Hoeksche Waard. Zien we je snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service

  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun software via een abonnementsvorm af te nemen. Denk hierbij aan oplossingen zoals Office 365 en de crm-oplossingen van Salesforce, die volledig in de cloud draaien. Dit wordt ook wel ‘Software as-a-Service’ (SaaS) genoemd. Deze vorm van gebruik biedt bedrijven veel zakelijk voordeel, zoals flexibiliteit, mobiliteit en kostenbesparing. We geven je 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service.

 • Het verschil tussen koper (DSL) en glasvezel internet

  Een groot deel van de Nederlandse huishoudens en bedrijven heeft inmiddels toegang tot glasvezelinternet. Hiermee kan er meer data tegelijkertijd worden verstuurd dan met welk ander netwerk dan ook. Bij glasvezel wordt er gebruikgemaakt van licht als transportmiddel voor het signaal. Dit in tegenstelling tot koper, waarbij er gebruik wordt gemaakt van stroomimpulsen.

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!