< p>

Hosted telefonie aanbieder Barendrecht

Jouw bedrijf in Barendrecht moet goed bereikbaar zijn voor je klanten. Heb je daarvoor nog steeds een telefooncentrale in jouw pand staan? Zo’n apparaat waarvan eigenlijk niemand weet hoe het precies werkt en dat regelmatig onderhoud en updates nodig heeft? Dan is het verstandig om over te stappen op hosted telefonie.

Telefooncentrale in de cloud

Met hosted telefonie bel je via internet en wordt je vaste telefoonlijn dus overbodig. Dat levert voordeel op wanneer je gaat (ver)bouwen of verhuizen omdat er op iedere werkplek een kabel minder hoeft te worden geïnstalleerd, maar is bovenal heel gemakkelijk. Met hosted telefonie heb je namelijk geen telefooncentrale meer in je pand, maar bel je via internet en zit je ‘centrale’ in een optimaal beveiligd datacenter in Nederland. Je bent zo niet meer afhankelijk van je telefonie aanbieder voor het onderhouden van je telefooncentrale: alles is altijd up-to-date.
 

Handige functionaliteiten

Hosted telefonie biedt je nog veel meer voordelen. Zo kun je allerlei handige functionaliteiten toevoegen, zoals vast-mobiel integratie en kun je het koppelen aan Outlook. Daarnaast is hosted telefonie heel flexibel, want je betaalt per medewerker of toestel, per maand een vast bedrag. Je belkosten gaan flink omlaag, want je medewerkers bellen onderling gratis en op lokale en internationale gesprekken bespaar je zo’n 30 tot wel 70%.
 

Stap over op hosted telefonie

Er zijn dus volop redenen om over te stappen hosted telefonie. Maar dan wil je wél kiezen voor een hosted telefonie aanbieder die betrouwbaar is en die de overstap vlekkeloos laat verlopen, zodat je bereikbaarheid optimaal is. HostedXL is zo’n telefonie aanbieder, die al veel bedrijven uit Barendrecht geholpen heeft bij het maken van de switch naar hosted telefonie.
 

Afspraak maken

Wil je meer weten over de hosted telefonie van HostedXL? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en de besparingen die hosted telefonie jou kan bieden. Spreken we je snel? 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service

  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun software via een abonnementsvorm af te nemen. Denk hierbij aan oplossingen zoals Office 365 en de crm-oplossingen van Salesforce, die volledig in de cloud draaien. Dit wordt ook wel ‘Software as-a-Service’ (SaaS) genoemd. Deze vorm van gebruik biedt bedrijven veel zakelijk voordeel, zoals flexibiliteit, mobiliteit en kostenbesparing. We geven je 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service.

 • Het verschil tussen koper (DSL) en glasvezel internet

  Een groot deel van de Nederlandse huishoudens en bedrijven heeft inmiddels toegang tot glasvezelinternet. Hiermee kan er meer data tegelijkertijd worden verstuurd dan met welk ander netwerk dan ook. Bij glasvezel wordt er gebruikgemaakt van licht als transportmiddel voor het signaal. Dit in tegenstelling tot koper, waarbij er gebruik wordt gemaakt van stroomimpulsen.

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!