< p>

Hosted telefonie aanbieder

Heb je een telefooncentrale die aan vervanging toe is? Of wil je graag de belkosten in je bedrijf wat meer in de hand houden? Denk dan eens aan bellen via je internetverbinding. HostedXL is een betrouwbare hosted telefonie aanbieder, die jouw telefonie handiger én voordeliger kan maken.

Geen telefooncentrale meer

Met hosted telefonie bel je niet meer via een telefooncentrale die fysiek in jouw bedrijfspand staat, maar maak je gebruik van een centrale in de cloud. Hosted telefonie aanbieder HostedXL maakt gebruik van twee datacenters in Rotterdam en Naaldwijk, waar allerlei maatregelen zijn getroffen om de beschikbaarheid van de telefonie van onze klanten te kunnen garanderen.
 

Gebruiksgemak

In tegenstelling tot een losstaande telefooncentrale, is hosted telefonie heel gemakkelijk in gebruik. Omdat je alles per medewerker kunt regelen, heb je optimale flexibiliteit. Je kunt per toestel of per medewerker bepaalde functionaliteiten aan- of uitzetten. Via een speciale app kun je op afstand telefoons doorschakelen. Daarnaast behoud je de bestaande telefoonnummers. Je hoeft dus geen nummerwijzigingendoor te geven. Omdat we je systeem up-to-date houden, heb jij altijd de beschikking over de meest recente mogelijkheden, zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen.
 

Kostenefficiënt

Bellen via een hosted telefonie aanbieder als HostedXL is voordelig, omdat je belt via je internetverbinding. Bovendien betaal je een vast bedrag per toestel per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
 

Meer informatie

Wil je weten welke voordelen hosted telefonie voor jouw bedrijf heeft? Neem dan snel contact op met HostedXL. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Tijdig switchen naar hosted telefonie voorkomt onbereikbaarheid

  Bereikbaarheid is een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede dienstverlening. Het is dan ook niet verstandig hier lichtzinnig mee om te gaan. Bedrijven die nu nog gebruikmaken van ISDN zouden daarom zo snel mogelijk moeten overstappen naar hosted telefonie.

 • ISDN stopt: let ook op PIN en alarm!

  Per 1 september 2019 stopt KPN met ISDN1 en ISDN2 lijnen. Deze verbindingen worden door veel bedrijven niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook voor PIN en alarm oplossingen. Wacht niet te lang en stap tijdig over op een goed alternatief!

 • Switchen naar hosted telefonie hoeft niet moeilijk te zijn

  Over minder dan een jaar komt er een eind aan ISDN. Op 1 september 2019 trekt KPN de stekker eruit. Met hosted telefonie beschik je over een toekomstbestendig alternatief. En overstappen is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Doorloop de volgende 5 stappen en ook jij profiteert snel van alle voordelen die hosted telefonie biedt. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!