< p>

Hosted telefonie aanbieder

Heb je een telefooncentrale die aan vervanging toe is? Of wil je graag de belkosten in je bedrijf wat meer in de hand houden? Denk dan eens aan bellen via je internetverbinding. HostedXL is een betrouwbare hosted telefonie aanbieder, die jouw telefonie handiger én voordeliger kan maken.

Geen telefooncentrale meer

Met hosted telefonie bel je niet meer via een telefooncentrale die fysiek in jouw bedrijfspand staat, maar maak je gebruik van een centrale in de cloud. Hosted telefonie aanbieder HostedXL maakt gebruik van twee datacenters in Rotterdam en Naaldwijk, waar allerlei maatregelen zijn getroffen om de beschikbaarheid van de telefonie van onze klanten te kunnen garanderen.
 

Gebruiksgemak

In tegenstelling tot een losstaande telefooncentrale, is hosted telefonie heel gemakkelijk in gebruik. Omdat je alles per medewerker kunt regelen, heb je optimale flexibiliteit. Je kunt per toestel of per medewerker bepaalde functionaliteiten aan- of uitzetten. Via een speciale app kun je op afstand telefoons doorschakelen. Daarnaast behoud je de bestaande telefoonnummers. Je hoeft dus geen nummerwijzigingendoor te geven. Omdat we je systeem up-to-date houden, heb jij altijd de beschikking over de meest recente mogelijkheden, zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen.
 

Kostenefficiënt

Bellen via een hosted telefonie aanbieder als HostedXL is voordelig, omdat je belt via je internetverbinding. Bovendien betaal je een vast bedrag per toestel per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
 

Meer informatie

Wil je weten welke voordelen hosted telefonie voor jouw bedrijf heeft? Neem dan snel contact op met HostedXL. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service

  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun software via een abonnementsvorm af te nemen. Denk hierbij aan oplossingen zoals Office 365 en de crm-oplossingen van Salesforce, die volledig in de cloud draaien. Dit wordt ook wel ‘Software as-a-Service’ (SaaS) genoemd. Deze vorm van gebruik biedt bedrijven veel zakelijk voordeel, zoals flexibiliteit, mobiliteit en kostenbesparing. We geven je 5 redenen om te kiezen voor Software-as-a-Service.

 • Het verschil tussen koper (DSL) en glasvezel internet

  Een groot deel van de Nederlandse huishoudens en bedrijven heeft inmiddels toegang tot glasvezelinternet. Hiermee kan er meer data tegelijkertijd worden verstuurd dan met welk ander netwerk dan ook. Bij glasvezel wordt er gebruikgemaakt van licht als transportmiddel voor het signaal. Dit in tegenstelling tot koper, waarbij er gebruik wordt gemaakt van stroomimpulsen.

 • In 5 stappen naar een hosted telefonie-oplossing

  De dag dat er een einde komt aan ISDN 1/2 komt steeds dichterbij. Het is dan ook hoog tijd om over te stappen naar een hosted telefonie-oplossing. Maar hoe doe je dat? Waar moet je zoal op letten? Geen paniek, overstapen is niet moeilijk. Door de volgende 5 punten aan te houden profiteer ook jij snel van de vele voordelen van deze toekomstbestendige telefonievorm. 

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!