< p>

Hosted telefonie aanbieder

Heb je een telefooncentrale die aan vervanging toe is? Of wil je graag de belkosten in je bedrijf wat meer in de hand houden? Denk dan eens aan bellen via je internetverbinding. HostedXL is een betrouwbare hosted telefonie aanbieder, die jouw telefonie handiger én voordeliger kan maken.

Geen telefooncentrale meer

Met hosted telefonie bel je niet meer via een telefooncentrale die fysiek in jouw bedrijfspand staat, maar maak je gebruik van een centrale in de cloud. Hosted telefonie aanbieder HostedXL maakt gebruik van twee datacenters in Rotterdam en Naaldwijk, waar allerlei maatregelen zijn getroffen om de beschikbaarheid van de telefonie van onze klanten te kunnen garanderen.
 

Gebruiksgemak

In tegenstelling tot een losstaande telefooncentrale, is hosted telefonie heel gemakkelijk in gebruik. Omdat je alles per medewerker kunt regelen, heb je optimale flexibiliteit. Je kunt per toestel of per medewerker bepaalde functionaliteiten aan- of uitzetten. Via een speciale app kun je op afstand telefoons doorschakelen. Daarnaast behoud je de bestaande telefoonnummers. Je hoeft dus geen nummerwijzigingendoor te geven. Omdat we je systeem up-to-date houden, heb jij altijd de beschikking over de meest recente mogelijkheden, zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen.
 

Kostenefficiënt

Bellen via een hosted telefonie aanbieder als HostedXL is voordelig, omdat je belt via je internetverbinding. Bovendien betaal je een vast bedrag per toestel per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
 

Meer informatie

Wil je weten welke voordelen hosted telefonie voor jouw bedrijf heeft? Neem dan snel contact op met HostedXL. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo haal je het meest uit je zakelijke internet!

  Zakelijk kun je tegenwoordig kiezen uit diverse soorten internetverbindingen; een supersnelle mobiele 4G-verbinding op je smartphone, en draadloos of bekabeld internet op kantoor. Handig, want internet is tenslotte een belangrijke factor in je productiviteit en bereikbaarheid. Maar hoe haal je nu het maximale uit je internetverbindingen? Wij geven je een aantal tips.

 • Hosted telefonie verkleint de afstand tot je klant

  Als ondernemer wil je natuurlijk optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Moeilijk? Welnee. Met hosted telefonie is dit makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt geen omkijken naar beheer en ondertussen profiteer je van grote gebruikersvrijheid. Een greep uit de voordelen en hoe deze jouw klantcontact verbeteren.

 • Zo maak je een succes van mobiel werken in jouw bedrijf

  Ben je op zoek naar manieren om de tevredenheid en productiviteit van je collega’s te verbeteren? Mobiel werken kan daar flink aan bijdragen. Dat blijkt uit diverse onderzoeken, waaronder van het Leefritme Kenniscentrum. Wij geven je een overzicht van de voordelen en wat er voor nodig is om van mobiel werken een succes te maken.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!