< p>

Hosted telefonie aanbieder

Heb je een telefooncentrale die aan vervanging toe is? Of wil je graag de belkosten in je bedrijf wat meer in de hand houden? Denk dan eens aan bellen via je internetverbinding. HostedXL is een betrouwbare hosted telefonie aanbieder, die jouw telefonie handiger én voordeliger kan maken.

Geen telefooncentrale meer

Met hosted telefonie bel je niet meer via een telefooncentrale die fysiek in jouw bedrijfspand staat, maar maak je gebruik van een centrale in de cloud. Hosted telefonie aanbieder HostedXL maakt gebruik van twee datacenters in Rotterdam en Naaldwijk, waar allerlei maatregelen zijn getroffen om de beschikbaarheid van de telefonie van onze klanten te kunnen garanderen.
 

Gebruiksgemak

In tegenstelling tot een losstaande telefooncentrale, is hosted telefonie heel gemakkelijk in gebruik. Omdat je alles per medewerker kunt regelen, heb je optimale flexibiliteit. Je kunt per toestel of per medewerker bepaalde functionaliteiten aan- of uitzetten. Via een speciale app kun je op afstand telefoons doorschakelen. Daarnaast behoud je de bestaande telefoonnummers. Je hoeft dus geen nummerwijzigingendoor te geven. Omdat we je systeem up-to-date houden, heb jij altijd de beschikking over de meest recente mogelijkheden, zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen.
 

Kostenefficiënt

Bellen via een hosted telefonie aanbieder als HostedXL is voordelig, omdat je belt via je internetverbinding. Bovendien betaal je een vast bedrag per toestel per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
 

Meer informatie

Wil je weten welke voordelen hosted telefonie voor jouw bedrijf heeft? Neem dan snel contact op met HostedXL. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Cloud computing: betekenis, toepassingen en voordelen

  Weinig mensen kennen de betekenis van cloud computing: wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. En dat terwijl vrijwel iedereen dagelijks software en diensten gebruikt die op deze internettechniek zijn gebaseerd. Dit gebeurt bijna ongemerkt. Hele ‘volksstammen’ werken al in de cloud zonder dat te beseffen. In dit artikel leer je alles van cloud computing en ontdek je de voordelen van cloud computing.

 • Zo laat de cloudwerkplek je flexibeler werken

  Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor werkplekken in de cloud. Veel onderdelen van de werkplek worden hierbij gedigitaliseerd. Dat is natuurlijk geen toeval; de werkplek in de cloud biedt namelijk nogal wat voordelen voor organisaties. Een vijftal voorbeelden.

 • Zo bepaal je welke verbinding bij je past

  Internetverbindingen zijn er in alle soorten en maten. Van kleinschalige oplossingen tot schaalbare krachtpatsers zoals glasvezel; er is meer dan keuze genoeg. Maar hoe weet je nou welke verbinding bij jouw specifieke behoeften past? Een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je snel de juiste en meest kostenefficiënte keuze maakt.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!