HostedXL WiFi as a Service

WiFi as a Service

Het probleemloos gebruik maken van een groeiend aantal laptops, tablets en smartphones door medewerkers en overige relaties vraagt om een professionele draadloze oplossing met beheermogelijkheden. Welke mogelijkheden zijn er op dit gebied? En welke oplossing past bij je bedrijf?

Wat is WiFi as a Service (WaaS)?

Zoek je een betrouwbaar draadloos netwerk voor betaalbare kosten per maand? Kies dan voor WiFi as a Service (WaaS) van HostedXL. Je neemt een draadloos netwerk als dienst af. Zonder hoge éénmalige investeringskosten profiteer je van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. Met WaaS van HostedXL ben je klaar voor de toekomst. Niet alleen medewerkers, maar ook klanten en partners kunnen met hun eigen mobiele apparaat gebruik maken van het WiFi netwerk.

Zonder hoge investering, service inbegrepen

Met WaaS van HostedXL neem je een draadloos netwerk (Wireless LAN) als abonnement af. HostedXL zorgt voor een betrouwbaar en goed dekkend netwerk, dat 24/7 bereikbaar is. Een beperkt budget is niet langer de barrière voor een professioneel draadloos netwerk. Zonder hoge investeringskosten ben je verzekerd van een optimale WiFi omgeving zonder zorgen en bijkomende kosten voor beheer en onderhoud.

Wifi as a Service

Kwaliteit en beveiliging

Voorafgaand aan het WaaS abonnement vindt er een WiFi meting plaats. Tijdens deze meting stellen we het aantal benodigde WiFi AccessPoints vast. Dit wordt afgestemd op je wensen en de benodigde dekking.

WaaS van HostedXL wordt volgens strenge beveiligingseisen ingericht en wordt consequent van updates voorzien. Met een Waas abonnement hoef je je geen zorgen te maken om de beveiliging.

Voordelen van HostedXL WaaS

  • Je betaalt een vast bedrag per zender per maand;
  • Geen onverwachte investeringen of dure beheercontracten;
  • Altijd de beschikking over de laatste beveiligingsupdates;
  • Optimale dekking en beveiliging;
  • Geschikt voor BYOD (Bring Your Own Device);
  • Inclusief beheer en onderhoud;
  • Schaalbare oplossing.

 

Ronald McDonald Huis Barendrecht

Ronald McDonald Huis Barendrecht

Ronald McDonald Huis Barendrecht

Ook Ronald McDonald Huis Barendrecht kiest voor de betrouwbare cloud diensten van HostedXL. Zij gaan gebruik maken van Hosted Telefonie en WiFi as a Service (WaaS).