HostedXL VoIP Lijn

VoIP Lijn

VoIP bestaat al geruime tijd. Zo’n 20% van de bedrijven met meer dan 50 medewerkers maakt momenteel al gebruik van VoIP. Door betere en voordeligere hardware en meer aanbieders van VoIP oplossingen wordt het ook steeds interessanter voor ‘kleinere’ bedrijven. 

 

VoIP lijn

Wat is VoIP?

VoIP is een verzamelnaam voor al het spraakverkeer via internet. Het verschil tussen VoIP en ouderwets telefoneren zit in het signaaltransport. Bij internettelefonie wordt het gesprek omgezet in datapakketjes die verstuurd worden via internet. Deze pakketjes worden slim verpakt, zodat er minder capaciteit nodig is voor een gesprek.

 

Besparen met VoIP

De kosten voor VoIP zijn in de meeste gevallen behoorlijk lager dan die van traditionele telefonie. Doordat spraak en data over dezelfde internet verbinding lopen hoef je niet langer te betalen voor aparte isdn of analoge lijnen. Verder betaal je met VoIP standaard minder voor de gesprekskosten en is het bellen tussen diverse vestigingen onderling zelfs gratis. Op de gesprekskosten van VoIP telefonie bespaar je vaak tussen de 30% (lokaal) tot zelfs 70% (internationaal)!

 

Voordelen HostedXL VoIP Lijn

  • Besparing t.o.v. huidige telefoonlijnen;
  • Grote flexibiliteit;
  • Hogere capaciteit;
  • Locatieonafhankelijk;
  • Klaar voor de toekomst.

HostedXL is één van de betrouwbaarste VoIP aanbieders in de omgeving van Numansdorp, Zwijndrecht, Barendrecht, Spijkenisse, Strijen en Hoeksche Waard. . Benieuwd naar de kosten voor zakelijk voip bellen? Bekijk de kosten hier

HostedXL Hosted Telefonie

Heb je hoge maandelijkse kosten op het gebied van telefonie en ben je benieuwd hoe je kunt besparen? Lees meer over Hosted Telefonie.