HostedXL Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Krachtige beveiliging. Eenvoudig beheer.

Met Kaspersky Endpoint Security Cloud, dat speciaal is ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen, kun je vanaf elke locatie meerdere endpoints, mobiele apparaten en file servers op afstand beheren. 

  • Eén eenvoudige, intuïtieve cloudgebaseerde console combineert gebruiksgemak met krachtige cybersecurity-tools en beheerfuncties.
  • Beheer de beveiliging voor meerdere endpoints, mobiele apparaten en file servers op afstand en overal met onze gebruiksvriendelijke cloudconsole.
  • Er is geen extra hardware nodig: omdat de beheerconsole wordt gehost in de cloud, heeft Kaspersky Lab de infrastructuur al voor je geregeld.
  • Krachtige bescherming van de meest geteste en bekroonde beveiliging ter wereld.

 

Kaspersky Endpoint Security Cloud

 

Uitdagingen

Kleine en middelgrote bedrijven hebben met soortgelijke beveiligingsrisico's te maken als hun grotere tegenhangers, maar vaak ontberen ze de middelen om deze te beheren en zich ertegen te beschermen. Ze moeten:

  • Bedrijfs- en klantgegevens beschermen tegen dreigingen als crypto-lockers en diefstal van gegevens.
  • De bedrijfscontinuïteit handhaven door IT-systemen efficiënt en veilig te houden.
  • Mobiele werknemers en hun apparaten beveiligen, onder andere ook in BYOD-scenario's.

 

Veel kleine en middelgrote bedrijven moeten dit alles doen terwijl zij over beperkte tijd, middelen en budgetten beschikken. Bij gebrek aan eigen IT-personeel hebben ze beveiliging nodig die zowel kostenefficiënt als eenvoudig te implementeren en uit te voeren is.

 

Wat bieden we?

Kaspersky Endpoint Security Cloud is speciaal ontwikkeld om de beveiligings- en beheeruitdagingen aan te pakken waarmee bedrijven zonder eigen fulltime IT-mensen te maken hebben.

Met één eenvoudig te beheren, cloudgebaseerde console heb je de mogelijkheid om de IT-hulpmiddelen waar je bedrijf afhankelijk van is, zoals file servers, pc's, smartphones en tablets, te beveiligen terwijl je tegelijkertijd de gegevens beschermt tegen aanvallen die je bedrijf zouden kunnen stilleggen, zoals ransomware. Dankzij standaardprofielen die door Kaspersky Lab-experts zijn ontwikkeld, kun je meteen weer aan de slag.

Zelfs als je slechts 15 minuten kunt besteden aan IT-beveiliging, biedt Endpoint Security Cloud meer dan voldoende bescherming voor je bedrijfsnetwerk. Met de webgebaseerde console kun je op afstand vanaf elke locatie de beveiliging beheren met behulp van het op het web aangesloten apparaat van je keuze.

 

Voordelen

Beheer de beveiliging voor meerdere endpoints, mobiele apparaten en file servers op afstand en overal met de cloudconsole.

  • Snelle implementatie, eenvoudig gebruik;
  • Uitgebreide functionaliteit voor het beschermen van alle apparaten;
  • Kosteneffectief.

Meer informatie?

Wil je meer informatie en weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op.