HostedXL Internet

Internet

Een snelle en betrouwbare internetverbinding is voor ieder bedrijf tegenwoordig een vereiste. Er wordt voor steeds meer toepassingen gebruik van gemaakt, zoals VoIP, videoconferencing en hosted diensten. Dit betekent dat de afhankelijkheid van de verbinding steeds groter wordt. Daarom is het belangrijk dat je beschikt over een betrouwbare, kwalitatief goede verbinding met voldoende bandbreedte.

 

HostedXL internet

 

HostedXL internetverbindingen

HostedXL biedt je de zekerheid van snelle en betrouwbare internetverbindingen over koper (ADSL, VDSL) en glasvezel. Er is een ruime keuze aan type verbindingen, bandbreedtes en extra diensten. Heb je bijvoorbeeld specifieke eisen over de beschikbaarheid? Heb je meerdere bedrijfslocaties die gekoppeld moeten worden? Of wil je gaan bellen via je internetverbinding? Bij HostedXL is het mogelijk om de verbinding aan te passen aan je wensen.

 

Voordelen HostedXL internetverbindingen

 • Scherpe tarieven
 • Ruime keuze in type verbindingen, overboekingen, SLA’s
 • Geschikt voor realtime toepassingen
 • Hoge dekkingsgraad
 • IP-VPN mogelijkheden
 • Volledig beheerd (indien gewenst)

 

 • HostedXL DSL Internet

  HostedXL biedt je de zekerheid van snelle en betrouwbare internetverbindingen, met een ruime keuze aan DSL-verbindingen (ADSL, SDSL, VDSL).

  Vanaf
  €38,25
  per maand
 • HostedXL Glasvezel Internet

  Glasvezel is de oplossing voor supersnel, betrouwbaar en stabiel internet. Glasvezel is ook op steeds meer locaties in Nederland beschikbaar.

  Vanaf
  €245,00
  per maand
 • HostedXL Straalverbindingen

  Ook als er geen glasvezel- of breedbandinfrastructuur in de buurt is kan HostedXL je middels een straalverbinding voorzien van een snelle en betrouwbare internetverbinding.

  Vanaf
  €124,00
  per maand
 • HostedXL IP / VPN

  IP/VPN verbindingen lopen volledig buiten het internet om en zijn dus zeer geschikt voor het vervoer van vertrouwelijke bedrijfsgegevens.

  Vanaf
  €27,25
  per maand
 • HostedXL Webhosting

  Met alleen een goede website en domeinnaam ben je er nog niet. Om een website online beschikbaar te maken is een webhosting pakket nodig. HostedXL zorgt ervoor dat je website altijd bereikbaar is voor je bezoekers.

  Vanaf
  €2,00
  per maand

Klanten

 • Referenties

  Toen bleek dat HostedXL dat soort zaken wél kon regelen, en we niet meer geld kwijt zouden zijn aan onze ICT en telefonie dan voorheen, hebben we besloten om de overstap te maken.    

  Mark Oldekamp
  Directeur, Oldekamp Medisch

  Mark Oldekamp
 • Referenties

  En ik denk dat ik uiteindelijk ook voordeliger uit ben door in de cloud te werken: er zijn immers geen servers meer die onderhouden moeten worden. Wij zijn dus erg tevreden over de hosted ICT-oplossing van HostedXL!

  Edwin de Groot
  Directeur, De Groot Metals

  Edwin de Groot
 • Referenties

  We zochten een professionele partij met een goede oplossing voor internet en telefonie.

  Jaap van Nieuwaal
  Eigenaar, Jaap Kaas & Lekkernijen

  Jaap van Nieuwaal
 • Referenties

  Gelukkig komt het eigenlijk zelden voor dat ik naar de helpdesk van HostedXL hoef te bellen en áls het al een keer gebeurt, word ik goed en snel geholpen. Wij zijn dus erg blij met de overstap!

  Roel Snijders
  Directeur, Snijders Hydrauliekslangen & Koppelingen

  Roel Snijders
 • Referenties

  Met de smartphone-app kan ik de vaste kantoortelefoon heel gemakkelijk naar mijn mobiele telefoon doorschakelen. Zo kan ik vanuit huis belletjes aannemen en deze doorzetten naar de betreffende chauffeur. Belt de chauffeur een klant terug, dan verschijnt ons algemene 085-nummer in het scherm. Dat straalt professionaliteit uit.

  André van Diejie
  Directeur, Safe2Drive

  André van Diejie
 • Referenties

  Servers staan bij HostedXL veel veiliger dan in de gemiddelde bezemkast. Bovendien zijn zij veel beter in staat om verbindingen dicht te houden en beschikken zij over de juiste kennis om de veiligheid van de data te kunnen garanderen.

  Marco Verbeek
  Directeur, Synto

  Marco Verbeek
 • Referenties

  We betalen een vast bedrag per maand en onze systemen zijn altijd up-to-date. Het is prettig dat je op dit gebied volledig ontzorgd wordt. Wij zijn liever met onze eigen business bezig, dan met het beheren van computers.

  Danny Reedijk
  Directeur, van De Zaag

  Danny Reedijk
 • Referenties

  In het verleden was ik soms wel één dag in de week bezig met ICT beheer. Denk aan het opsporen en oplossen van foutmeldingen, het doorvoeren van updates en wijzigingen en onderhoud. Noodzakelijk, maar ik kan mijn tijd beter besteden.

  Martin Selling
  Bedrijfsleider, Qualm Aannemingsbedrijf

  Martin Selling
 • Referenties

  Bres Accommodaties maakt gebruik van Hosted Telefonie en Hosted ICT. Twee onmisbare schakels. Informatie is beter toegankelijk en inzichtelijk, waardoor we beter kunnen communiceren én samenwerken.

  Ernst-Jan Klein
  Directeur, Bres Accommodaties

  Ernst-Jan Klein
 • Referenties

  We waren op zoek naar een moderne en kostenbesparende oplossing op het gebied van telefonie. Onze scholen hadden allemaal een eigen telefonieomgeving. Hierdoor was de bereikbaarheid niet optimaal en waren de beheerskosten hoog. De zoektocht richtte zich op een overkoepelend, flexibel systeem, waarbij we wel de lusten en niet de lasten hebben. Hosted Telefonie is de perfecte oplossing.

  Jan Buurkes
  ICT Manager, Purmerendse ScholenGroep

  Jan Buurkes
 • Referenties

  Wij hebben zes vestigingen in Nederland en de wens was om beter onderling met elkaar te kunnen communiceren. We hadden al een IP-VPN verbinding tussen alle vestigingen. Hierdoor kunnen we beveiligd met elkaar communiceren binnen één en hetzelfde netwerk. Via dit netwerk kunnen we nu ook met elkaar bellen door middel van Hosted Telefonie.

  Maarten van der Linden
  Hoofd IT, HKS Metals

  Maarten van der Linden
 • Referenties

  Samen met HostedXL is er voor een goede oplossing gezorgd door over te stappen naar de Cloud. Als we dit nu niet gedaan hadden, dan hadden we over vijf á zes jaar weer dezelfde problemen gekregen.

  Martijn van Egmond
  Adjunct-directeur, Van Valen Groep

  Martijn van Egmond
 • Referenties

  Van een server op locatie tot glasvezel, van een goede firewall naar thin clients, van beheer en back-up naar Hosted Telefonie. En nu hebben we bijna alle diensten van HostedXL en we zijn er heel erg blij mee.

  Bas Versluis
  Mede-eigenaar, Handelsonderneming A. Versluis

  Bas Versluis
 • Referenties

  Met IP VPN hebben wij een gescheiden netwerk en kunnen we ons verantwoorden naar de kassaleverancier. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

  Bonne den Hoed
  Systeembeheerder, Estafette Odin

  Bonne den Hoed
 • Referenties

  Met Hosted ICT is onze IT omgeving altijd up-to-date, maximaal beveiligd en uitstekend beschikbaar. Bovendien hebben we nu geen onverwachte kosten en nare verrassingen meer. Kennis van zaken en meedenkend, dat maakt HostedXL voor ons een ideale partner.

  Tim Both
  Directeur, Schoonmaakbedrijf Both

  Tim Both
 • Referenties

  Voor VRR is een stabiel communicatieplatform uiterst belangrijk. Met Hosted Telefonie van HostedXL zijn we verzekerd van een uitstekende bereikbaarheid. Dat geeft een veilig en gerust gevoel. Daarnaast kunnen we altijd rekenen op een goede service.

  Maurice de Winter
  Telecombeheerder, Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR)

  Maurice de Winter
 • Referenties

  De performance van onze oude IT infrastructuur was onvoldoende. Nu werken de kantoormedewerkers naar tevredenheid met Hosted ICT van HostedXL. Een perfecte migratie dankzij goede communicatie en deskundig projectmanagement.

  Rinus Verheij
  Directeur, Rijless Rijopleidingen

  Rinus Verheij
 • Referenties

  Door de overstap naar Hosted Telefonie van HostedXL besparen wij aanzienlijk op ICT-kosten. Ik betaal een vast bedrag per maand en hier zitten ook de kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en mutaties in.

  Bram van der Linden
  Directeur, SPP Services

  Bram van der Linden

Bedrijven die u voorgingen