HostedXL Hosted Telefonie

Hosted Telefonie

Heb je hoge maandelijkse kosten op het gebied van telefonie en ben je benieuwd hoe je kunt besparen? Of heb je een verouderde telefooncentrale en denk je dat bellen eenvoudiger en efficiënter kan? Met Hosted Telefonie van HostedXL is het mogelijk!

 

HostedXL Hosted Telefonie

 

Wat is Hosted Telefonie?

Hosted Telefonie is een betaalbare en gebruiksvriendelijke telefonieoplossing voor zakelijke klanten. Met Hosted Telefonie heb je niet langer een telefooncentrale in je bedrijf, maar neem je telefonie af als dienst en betaal je per toestel een vast bedrag per maand. De apparatuur van Hosted Telefonie staat in verschillende datacentra, waar maatregelen zijn getroffen om je een zo hoog mogelijke beschikbaarheid van de dienst te kunnen garanderen.

Per toestel of medewerker kun je de functionaliteit activeren die je wenst. Of het nu om vast-mobiel integratie of koppeling met applicaties zoals Outlook gaat. Je telefoneert via een betrouwbare (internet)verbinding, met behoud van eigen nummers, tegen lage gesprekstarieven. Het is ook mogelijk om voor een vast bedrag per maand onbeperkt te bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland.

 

Wat zijn de voordelen van Hosted Telefonie?

  • Je betaalt per maand, per toestel;
  • Je bespaart op je gesprekskosten en abonnementen;
  • Eenvoudig en efficiënter bellen met slimme toepassingen;
  • Regel eenvoudig je bereikbaarheid op kantoor of onderweg;
  • Flexibel op- en afschalen van het aantal gebruikers en functionaliteit;
  • Het systeem is altijd up-to-date.

 

HostedXL is de Hosted Telefonie aanbieder in de omgeving van Numansdorp, Zwijndrecht, Barendrecht, Spijkenisse, Strijen en de Hoeksche Waard

HostedXL I AM Totaalcommunicatie

I AM is beschikbaarheid, chat, desktop delen, bellen en video. Op PC, Mac, tablet en smartphone, binnen één oplossing en via één interface.

Jan Buurkes

We waren op zoek naar een moderne en kostenbesparende oplossing op het gebied van telefonie. Onze scholen hadden allemaal een eigen telefonieomgeving. Hierdoor was de bereikbaarheid niet optimaal en waren de beheerskosten hoog. De zoektocht richtte zich op een overkoepelend, flexibel systeem, waarbij we wel de lusten en niet de lasten hebben. Hosted Telefonie is de perfecte oplossing.

Jan Buurkes
ICT Manager, Purmerendse ScholenGroep