HostedXL DSL Internet

DSL Internet

Een snelle en betrouwbare internetverbinding is voor ieder bedrijf tegenwoordig een vereiste. Wie maakt er geen gebruik van toepassingen waarbij een verbinding met het internet noodzakelijk is? HostedXL biedt je de zekerheid van snelle en betrouwbare internetverbindingen, zowel over koper (ADSL, VDSL) als over glasvezel.

Een DSL verbinding via het kopernetwerk is erg betrouwbaar en stabiel. Ondanks dat dit netwerk al wat ouder is, zijn de mogelijkheden nog groot en zijn hoge snelheden haalbaar. Bovendien is het overal beschikbaar. Er is een ruime keuze aan type verbindingen, bandbreedtes en extra diensten. Heb je bijvoorbeeld specifieke eisen over de beschikbaarheid? Heb je meerdere bedrijfslocaties die gekoppeld moeten worden? Of wil je gaan bellen via je internetverbinding? Bij HostedXL is het allemaal mogelijk.

 

DSL internet

 

Soorten DSL

Er zijn verschillende typen DSL verbindingen: ADSL, SDSL en VDSL. Het verschil tussen deze soorten DSL verbindingen is veelal de techniek die voor de snelheid zorgt. Afhankelijk van de wensen en wat op de betreffende locatie beschikbaar is, bieden we een geschikte aansluiting.

ADSL

ADSL (Asymmetric DSL) is een verbinding waarmee de download snelheid altijd groter is dan de upload snelheid. De maximale snelheid is afhankelijk van het onderliggende kopernetwerk en van de afstand van je locatie tot aan de wijkcentrale.

SDSL

SDSL (Symmetric DSL) is een prima alternatief voor glasvezel waarmee je zeer hoge snelheden kunt halen. De download en upload snelheid zijn gelijk. De maximale snelheid is afhankelijk van het onderliggende kopernetwerk en de afstand van de bedrijfslocatie tot aan de wijkcentrale. Om nog meer snelheid te verkrijgen dan mogelijk kunnen SDSL verbindingen gebundeld worden.

VDSL

VDSL (Very-high-bitrate DSL) is een opvolger van ADSL. Maar dankzij moderne techniek met een veel hogere up- en download snelheid. Hierdoor kunnen over een VDSL verbinding prima meerdere diensten tegelijk worden afgenomen, zoals internet en telefonie. Bij VDSL zijn snelheden tot 200 MB haalbaar.

Voordelen HostedXL DSL internet

  • Scherpe tarieven;
  • Ruime keuze in type verbindingen, overboekingen en SLA’s;
  • Hoge beschikbaarheid;
  • IP-VPN mogelijkheden;
  • Volledig beheerd (indien gewenst).

Meest verkochte DSL internetverbindingen

HostedXL Webhosting

Met alleen een goede website en domeinnaam ben je er nog niet. Om een website online beschikbaar te maken is een webhosting pakket nodig. HostedXL zorgt ervoor dat je website altijd bereikbaar is voor je bezoekers.