< p>

Krachtige beveiliging, eenvoudig beheer

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven. Hiermee kun je op afstand vanaf elke locatie meerdere endpoints, mobiele apparaten en file servers beheren.

Cybersecurity

Kaspersky Endpoint Security Cloud is een perfect wapen tegen cybercrime voor bedrijven zonder eigen fulltime IT-medewerkers of systeembeheerders. Het helpt je om op eenvoudige wijze de beveiligings- en beheeruitdagingen aan te pakken waarmee je als bedrijf tegenwoordig te maken krijgt.

Met één eenvoudig te beheren, cloudgebaseerde console heb je de mogelijkheid om de IT-hulpmiddelen waar je bedrijf afhankelijk van is, zoals file servers, pc's, smartphones en tablets, te beveiligen terwijl je tegelijkertijd de gegevens beschermt tegen aanvallen die je bedrijf zouden kunnen stilleggen, zoals ransomware. Dankzij standaardprofielen die door Kaspersky Lab-experts zijn ontwikkeld, kun je meteen weer aan de slag.

Slechts 15 minuten

Zelfs als je slechts 15 minuten kunt besteden aan IT-beveiliging, biedt Endpoint Security Cloud meer dan voldoende bescherming voor je bedrijfsnetwerk. Met de webgebaseerde console kun je op afstand vanaf elke locatie de beveiliging beheren met behulp van het op het web aangesloten apparaat van je keuze.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

  • Krachtige beveiliging
  • Eenvoudig beheer
  • In no-time gebruiksklaar
  • Geschikt voor alle devices