< p>

Voorkomen is beter dan genezen

Beveiliging

Technologische vooruitgang biedt veel voordelen voor bedrijven en organisaties, maar tegelijkertijd ook veel kansen voor cybercriminelen. Hoe beveilig je het netwerk, de servers en je waardevolle bedrijfsdata tegen online bedreigingen?

Cloud veiliger dan on-premise

Wanneer je kiest voor cloud diensten van HostedXL staan je programma’s en bestanden altijd op externe servers in betrouwbare en goed beveiligde (Nederlandse) datacenters. Over het algemeen zijn deze beter beveiligd dan servers en systemen op je eigen locatie (on-premise).

Maar omdat cloud diensten via internet werken, zijn ze ook zeker niet zonder beveiligingsrisico’s. Daarnaast blijven bij iedere oplossing de endpoints (laptops, smartphones, etc) van gebruikers een zwakke schakel. Om dit te beveiligen biedt HostedXL diverse oplossingen, zoals Kaspersky Endpoint Security Cloud.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Voordelen HostedXL beveiliging

 • 24/7 veilig online werken
 • Incusief beheer en onderhoud
 • Betrouwbare support
 • Vaste maandelijkse kosten, geen onverwachte investeringen
 • Kaspersky Endpoint Security Cloud

  Kaspersky Endpoint Security Cloud is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven. Hiermee kun je op afstand vanaf elke locatie meerdere endpoints, mobiele apparaten en file servers beheren.

 • Kaspersky Security for Office 365

  Kaspersky Security for Office 365 maakt gebruik van next-generation technologieën ter bescherming van e-mail tegen spam, phishing, schadelijke bijlagen en onbekende dreigingen.

 • Anti-spam

  De anti-spam dienst van HostedXL zorgt ervoor dat je e-mailverkeer wordt gefilterd op spam, virussen en spyware. Dit filteren gebeurt voordat de e-mails op computers, laptops of telefoons van je medewerkers binnen komen.

 • 247Alarm

  Met 247Alarm ontvang en verwerk je meldingen eenvoudig met de 247Services app op je smartphone. Je alarmcentrale wordt gemonitord vanuit een gecertificeerde, particuliere alarmcentrale (PAC-nummer 141), die voldoet aan de geldende regelgeving en normeringen.

Blijf op de hoogte

Actueel nieuws

 • Digitalisering versterkt vraag naar Security-as-a-Service

  Zakelijk wordt er steeds meer geïnvesteerd in beveiligingsmaatregelen. Dat meldt marktonderzoeksbureau Gartner op basis van eigen onderzoek. Dat komt met name door de GDPR, die privacyregels strenger heeft gemaakt. In combinatie met toenemende digitalisering zal de focus op beveiliging van data en privacy alleen maar groeien. Security-as-a-Service-diensten zijn daarbij steeds meer in trek.

 • Kaspersky Security for Office 365

  Elke seconde worden er zo'n 3,5 miljoen e-mails verzonden. Er is er maar één nodig om je bedrijf te beschadigen. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 maakt gebruik van advanced heuristics, machine learning en andere next-generation technologieën ter bescherming van e-mail tegen spam, phishing, schadelijke bijlagen en onbekende dreigingen.